OKChain Testnet Now Live – с първото си приложение DeFi OKEx DEx

OKEx (www.okex.com), най-голямата борса за криптовалути в света и борса с деривати, обяви старта на OKChain, притежаван от OKEx търговски публичен блокчейн, за да допринесе за общността с по-децентрализирани приложения. В същото време OKEx пусна и OKEx DEX, първото децентрализирано приложение, базирано на OKChain. За да осигури по-добро търговско изживяване и ликвидност, OKEx DEX поддържа сетълмент в реално време в ненадеждна среда.

OKChain е базирана на Cosmos SDK публична верига, разработена от OKEx. Той поддържа различни децентрализирани приложения и позволява на потребителите да издават свои собствени криптовалути, да създават двойки за търговия и да търгуват свободно на тях. Благодарение на своята многоверижна структура, ефективността и мащабирането на разработката на приложения са значително подобрени. OKChain разделя данните на три слоя: блок, операции и данни извън веригата, което може да подобри консенсусната скорост на системата и да разшири размерите на данните по веригата.

Приемане на механизъм за консенсус за делегирано доказателство за залог (DPOS), OKEx издаде OKT като роден знак на OKChain. Издаването на OKT ще бъде за генезисния блок и блоковия възел и се очаква да се увеличава с 1-5% всяка година. Допълнителни подробности ще бъдат обявени.

Екологично развитие на OKChain

  • – Даване на възможност на потребителите да издават свои собствени криптовалути на OKChain;
  • – Даване на възможност на потребителите да изграждат свои собствени децентрализирани борси на OKChain, като поемат пълен контрол върху решението кои токени и двойки за търговия да бъдат изброени;
  • – Поддържане на издаването на различни приложения DeFi;
  • – Поддържане на интелигентни договори;
  • – Поддържа BTC кръстосани приложения.

„Вярваме, че децентрализираното финансиране е ключът към финансовото включване и финансовата свобода за всички. Ето защо ние копнеем да разгърнем силата на DeFi. OKChain е огромно събитие за нас, което означава, че сега сме в състояние да осигурим отворена, евтина и автономна екосистема, за да могат всички да се възползват от предимствата, които носи блокчейнът и децентрализацията “, каза Джей Хао, главен изпълнителен директор на OKEx. „Разработката на блокчейн ми носи нови преживявания и изненади. Днес, когато говорим за блокчейн, това е далеч отвъд биткойн и основните ERC-20 токени. Като водещ играч в бранша, ние се надяваме, че OKChain ще се превърне в вдъхновение за повече иновации и ще привлече повече таланти, за да се присъедини към блокчейн революцията с нас. “

OKEx DEX – първото децентрализирано приложение на OKChain

Освен OKChain, OKEx DEX, децентрализираният обмен на рамо на OKEx, също е иновация, която не трябва да се пропуска.

Основни характеристики на OKEx DEX

  • – Активите се контролират напълно от потребители с по-висока сигурност
  • – Пристигане на активи в реално време, което прави всяка сделка ефективна и лесна
  • – Прозрачни транзакции с по-ниска цена на доверие между физическите лица

700 милиона нециркулирани ОКБ да бъдат унищожени

OKB е родният символ на екосистемата OKEx, с широка подкрепа от милиони потребители от самото й раждане. OKEx се ангажира да проучи и разшири екологичните приложения на OKB и да усъвършенства схемата за обратно изкупуване и изгаряне в бъдеще.

След стартирането на тестовата мрежа на OKChain, общо 700 милиона неиздадени OKB ще бъдат изгорени. OKB ще влезе в абсолютна дефлация и ще стане първата в света напълно разпространена платформа. Не запазвайки OKEx, токенът за изгаряне идва изцяло от пазара чрез нашата схема за обратно изкупуване и изгаряне.

Притежателите на OKB са важна движеща сила за развитието и популяризирането на OKChain, като картографирането на 100% от генезисния блок към притежателите на OKB, OKT и OKB ще бъдат взаимосвързани, за да се насърчи екологичното развитие на OKChain. OKT и OKB са неразделни с OKChain, тъй като OKT ще даде възможност за развитие на екосистемата на OKB. Търговията с OKT ще бъде достъпна, когато основната мрежа на OKChain е активна.

За повече подробности вижте тук.

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner