Честит рожден ден, OKEx!

Честване на нашето минало, вдъхновение за бъдещето

Може да ни познавате като водещата крипто борса на The Blockchain Island, но знаете ли, че празнуваме нашата 2-ра годишнина на 31 октомври?

OKEx измина дълъг път, за да се превърне в една от най-големите в света борси за спот и фючърси цифрови активи. От създаването си вече сме изброили над 400 двойки фючърси и спот търговия и се гордеем с голям обем на търговия. И все пак нещата не са били толкова розови за нас, особено когато постоянно трябва да се сблъскваме с обвинения и критики от страна на конкурентите.

Днес обръщаме нова страница със здрава екосистема на OKB, подобрени системи за търговия и сигурност, иновативни проекти и глобална експанзия. За да отбележим този важен повод, нека с нетърпение очакваме тези вълнуващи проекти, по които работим от месеци, които се очаква да дойдат през 2020 г.!

Глобална саморегулирана организация (SRO)

1. jpeg

Като лидер в бранша смело направихме крачка напред, за да подобрим нещата за цялата индустрия. Само чрез съвместна работа борсите могат да определят стандарти, за да въведат финансова сигурност за милиони хора, затова създадохме Глобална саморегулирана организация (SRO), за да свържем колегите в индустрията.

Обявено по време на основния доклад на срещата на върха DELTA, SRO е стандартен набор от практики и политики които са поставени на място. Това е независима организация, базирана на членство, която е отворена за обмен от всякакъв мащаб и юрисдикции. SRO призовава членовете на глобалната криптотърговска общност да се обединят в установяването на стандарти за изготвяне на пазари, списъци и делистинг на цифрови активи, и други елементи, критични за растежа на цялата индустрия.

Надяваме се, че борсите на членове могат да работят заедно за определяне и приемане на стандарти за насърчаване на приемането на цифрови активи в световен мащаб и добавяне на стойност за общността чрез защита на инвеститорите и търговците, като същевременно насърчават иновациите в екосистемата OKB.

OKChain & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Най-накрая се случва – новата патентована блокчейн OKChain ”е на последния етап на разработка и тестовата мрежа е на път да стартира. Когато OKChain стане стабилен, ние ще мигрираме OKB, родния маркер на мрежата, от маркера Ethereum ERC-20 към нашата собствена мрежа на OKChain.

Първият ни децентрализиран обмен (DEX) също ще бъде достъпен в мрежата по това време и ние ще отворим изборите за суперноди за блокчейна. С OKB потребителите могат да гласуват за своя любим кандидат за супервъзел и да уредят таксите за транзакции на OKDEx. OKB ще се използва и за предварителни продажби на символи, а екипите по проекти ще трябва да плащат супер възли OKB като такси за обслужване в бъдеще.

USDT-марж & Договори с маркер на маркер & Суапове

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

Търсенето на фючърсна търговия винаги е било силно в крипто индустрията и много крипто борси се стремят да навлязат в космоса. За да предложим на потребителите повече опции за търговия, съвсем скоро ще пуснем фючърси на USDT на Tether, планирано да стартира през ноември тази година.

Двата нови производни инструмента ще позволят на потребителите да отворете позиции на ливъридж или влезте в позиция на ливъридж, за да купите или продадете актив, в този случай с USDT.

Използвайки само USDT като обезпечение, потребителите вече могат да отварят BTC, ETH и всякакви други договори, без да се налага да превключват между различни криптовалути, спестяване на време и разходи.

Фючърсните договори на USDT ще стартират на 14 ноември, и симулацията ще започне на 5 ноември. USDT Perpetual Swap ще стартира на 9 декември, и симулацията ще започне на 30 ноември.

OKMSX, обмен на цифрови активи за сигурност

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

След преместването на централата ни в Малта, ние се обединихме с MSX, дигиталното и финтех подразделение на Малтийската фондова борса Holdings, за да стартираме нова борса в подкрепа на инициативата Blockchain Island на Малта. Това съвместно предприятие отбелязва нашето доверие в малтийското правителство, както и ангажимента ни да осигурим ефективна, сигурна и прозрачна среда за търговия с блокчейн на потребителите по целия свят.

Анди Чеунг, нашият ръководител на операциите, спомена платформата за търговия като „институционална борса за токени за сигурност“, която ще използва „борсата за„ операциите с цифрови активи и технологичния опит “. Възползвайки се от опита на Малтийската фондова борса в областта на спазването на регулаторните изисквания, OKMSX работи в продължение на една година и сега се приближава към своя краен етап на развитие, с стартирането се очаква през първата половина на 2020 г..

Още приложения за OKB

След миграцията на OKB към блокчейна Ethereum през април тази година, ние се стремим да ускорим масовото приемане на нашия роден токен във възможно най-много аспекти в ежедневието. Наскоро се гордеем, че въведохме в нашия генерален директор Джей Хао Twitter 14 нови начина, по които можете да използвате вашия OKB, включително получаване на финансови услуги, подобряване на вашата киберсигурност и онлайн пазаруване и т.н.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Искрено искаме да изкажем най-голямата си благодарност на нашите клиенти, партньори и всички, които ни подкрепят и застават до нас. Ще продължим да усъвършенстваме здравата екосистема на блокчейн за потребителите и всички сме готови да свържем отлични иновативни блокчейн проекти, за да улесним екологичното развитие на OKEx и да стимулираме напредъка на индустрията на блокчейн и дигитални активи.

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner