Com s’utilitza l’ordre de parada de posició

1. Què és una ordre d’aturada de posició?

Un ordre d’aturada de posició fa referència a un ordre d’aturada específicament realitzat per a una determinada posició , el S / L del qual & Es pot consultar i cancel·lar la configuració de T / P a la pàgina [Obre comandes]. Després d’establir els paràmetres stop-loss i take-profit, la quantitat corresponent de posicions es congelarà per endavant.

2. Explicació del termini

1. TP & Preu d’activació SL: condició predefinida que activarà la comanda. Una ordre d’aturada s’activarà quan el preu de mercat assoleixi el preu d’activació.

2. TP & Preu de la comanda SL: el preu al qual es realitzarà la comanda si s’activa la comanda. Els usuaris també poden optar per fer el preu al mercat, de manera que la comanda es pot fer al millor preu actual i es pot omplir immediatament (és possible que no es completi immediatament en mercats extrems) després de ser activada.

3. TP & SL: quan es tanca una posició llarga, el preu de desencadenament de TP ha de ser superior a l’últim preu, mentre que el preu de desencadenament de SL ha de ser inferior a l’últim preu; Quan tanqueu una posició curta, el preu d’activació del TP ha de ser inferior a l’últim preu, mentre que el preu d’activació del SL ha de ser superior a l’últim preu.

3. Com puc obtenir beneficis? & parar perdues?

1. Estudi de casos

Cas 1 (Tancar una posició llarga amb un ordre condicional) :

L’usuari A té un contracte llarg de BTC amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars i espera tancar una posició llarga per aturar la pèrdua quan el preu de mercat baixi a 8.000 dòlars. A continuació, l’usuari A pot fer un ordre condicional d’acord amb els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 8.000 $

【Preu de la comanda】 7.950 $ (Quan es venen, es recomana un preu inferior al preu d’activació perquè la comanda s’ompli immediatament; El preu de mercat també és una bona opció).

Si el preu cau a 8.000 dòlars, es produirà un stop-loss i es tancarà una posició llarga a 7.950 dòlars. (Si el preu de la comanda s’estableix amb el preu de mercat, la posició es tancarà immediatament al preu de mercat).

Si l’usuari A vol tancar una posició llarga per bloquejar els seus guanys, s’hauria de tancar la posició a un preu predefinit superior a 9.000 dòlars.

Cas 2(Tanqueu una posició curta amb un ordre condicional)

L’usuari B té un contracte BTC curt amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars i espera tancar una posició curta per aturar la pèrdua quan el preu de mercat pugi a 10.000 dòlars. A continuació, l’usuari B pot fer un ordre condicional d’acord amb els paràmetres següents:

【Preu d’activació】 10.000 $

【Preu de la comanda】 10.050 $ (Quan es compra, es recomana un preu superior al preu d’activació perquè la comanda s’ompli immediatament; El preu de mercat també és una bona opció.)

Si el preu creix fins als 10.000 dòlars, es produirà un stop-loss i es tancarà una posició curta a 10.050 dòlars (si el preu de la comanda s’estableix amb el preu de mercat, la posició es tancarà al preu de mercat immediatament).

Si l’usuari B vol tancar una posició curta per bloquejar els seus guanys, s’hauria de tancar la posició a un preu predefinit inferior a 9.000 dòlars

Cas 3 (tancar una posició llarga amb una comanda OCO)

L’usuari C té un llarg contracte BTC amb un preu obert mitjà de 9.000 dòlars. Espera obtenir beneficis quan el preu de mercat pugi a 10.000 dòlars i aturar les pèrdues quan el preu de mercat es redueixi a 8.000 dòlars. A continuació, l’usuari C pot fer una comanda OCO segons els paràmetres següents:

【Preu del disparador TP 10,000 10.000 dòlars

【Preu de la comanda TP】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com ara 9.950)

SL preu d’activació】 8.000 $

SL preu d’activació】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com ara 7.950)

El T / P s’activarà si el preu puja fins a 10.000 dòlars i l’usuari pot existir el comerç al preu de mercat a l’instant (si el preu de la comanda preestablerta és de 9.950 i, a continuació, es tanca a 9.950), mentrestant, la configuració S / L no serà vàlida..

Cas 4 (Tancar una posició curta amb una comanda OCO)

L’usuari D té un contracte BTC curt amb un preu mitjà de 9.000 dòlars. Espera obtenir beneficis quan el preu de mercat baixi a 8.000 dòlars i aturar les pèrdues quan el preu de mercat pugi a 10.000 dòlars. A continuació, l’usuari D pot fer una comanda OCO segons els paràmetres següents:

【Preu d’activació TP】 8.000 $

【Preu de la comanda TP】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com 8.050)

SL preu d’activació】 10.000 $

SL preu de la comanda】 Seleccioneu el preu de mercat (o introduïu preus com ara 10.050)

T / P s’activarà si el preu baixa a 8.000 dòlars i l’usuari pot operar al preu de mercat a l’instant (si el preu de la comanda preestablerta és de 8.050 i, a continuació, es tanca a 8.050), mentrestant, la configuració S / L no serà vàlida; El S / L s’activarà si el preu creix fins als 10.000 dòlars i l’usuari pot existir a l’oferta al preu de mercat a l’instant (si el preu de la comanda predeterminada és de 10.050 i, a continuació, es tanca a 10.050), mentrestant, la configuració de T / P no serà vàlida..

Configuració de l’ordre de parada de posició i regles d’activació

Nota:

  1. Les posicions i el marge es congelaran fins que es desencadeni l’ordre d’aturada.
  2. És possible que l’ordre d’aturada no s’activi correctament i que no es pugui fer l’ordre a causa de factors com ara restriccions de preus, restriccions de posició, marge insuficient, estat de negociació i errors del sistema. Igual que les ordres límit normals, és possible que les ordres límit activades amb èxit no es compleixin. Les comandes de límit no emplenades es mostraran a la secció [Obre comanda].

3. Si s’omple la comanda, es tancarà la seva posició existent o s’obrirà una nova posició. Si la comanda no s’omple, la vostra posició i marge seguiran existint.

4. Quan s’activa la comanda quan es compleix la condició d’activació, si el preu de la comanda predefinit supera el límit de preu, el sistema farà la comanda amb el preu de mercat més alt o més baix en el moment de l’activació..

5. Hi haurà diferents restriccions sobre l’import de la comanda d’una parada única: comanda de mercat per a diferents contractes (les restriccions s’ajustaran segons els canvis del mercat).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner