Фондация OK Blockchain стартира осми и най-голям кръг на обратно изкупуване и изгаряне на OKB, първият в света напълно циркулиращ токен на платформата

OKEx (www.okex.com), най-голямата борса за криптовалути в света и борса с деривати, съобщава, че OK Blockchain Foundation, издателят на OKB, стартира осмото и най-голямо обратно изкупуване и изгаряне на токени OKB. От периода между 1 март и 31 май, общо 3 509 874,52 OKB бяха обратно изкупени и изгорени (еквивалентно на 19 000 000 USD, според цената на OKB на 2 юни 2020 г.). Това представлява увеличение с 1 милион долара от предходния период.

Инициатива за обратно изкупуване и изгаряне на OKB

Фондацията OK Blockchain стартира инициативата за обратно изкупуване и изгаряне на OKB на 4 май 2019 г. за циркулиращите тогава доставки от 300 милиона OKB. Целите на обратно изкупуване и изгаряне не са да повлияят на цената на символа, а да насърчат устойчивостта на екосистемата на OKB и да допринесат за случаите на използване на OKB, като по този начин се облагодетелстват притежателите му.

От днес, след осмия кръг на OKB, изпратен в адрес на черна дупка за изгаряне са изгорени общо 20 671 583,58 OKB. Настоящият тираж на OKB е 279 328 416,42.

След стартирането на тестовата мрежа на OKChain през февруари 2020 г., 700 милиона неиздадени токени OKB също бяха изгорени и беше взето решение да не се издават повече токени в бъдеще. Това превърна токена OKB в напълно дефлационен токен, както и в първия напълно циркулиращ платформен токен в света.

Предимства за потребители на OKB

За да се осигурят максимални ползи за потребителите на OKB, се поставя сериозен акцент върху развитието на партньорства и приемането на OKB не само на платформата OKEx, но и с глобални екологични партньори. Екосистемата на OKB продължава да се разширява, носейки предимства за потребителите на OKB по много нови и вълнуващи начини.

Актуализации на OKChain

От стартирането си през февруари тази година е постигнат бърз напредък в OKChain и тест мрежата OKChain наскоро беше актуализирана до версия 0.10. Тази нова версия оптимизира механизма за гласуване за екологични възли и също така стартира глобално набиране на персони за супервъзли. Притежателите на OKB ще се насладят на 100% генериране на блокове на карти на родния токен на OKChain (OKT) при стартиране на основната мрежа.

OKT подхранва екосистемата OKChain и нейните потребители могат да работят като валидатори и супернодове и да действат като пълномощници за гласуване. Притежателите на OKB могат също да станат супервъзли в екосистемата OKChain с по-големи права на глас върху развитието на веригата, както и с възможност да издават свои собствени DEX и да изброяват двойки за търговия.

Първата партида от съюзите на OKChain включва публични вериги, браузъри, портфейли и пулове за копаене, а потребителите на OKChain могат да се насладят на първокласни услуги, предлагани от най-добрите глобални партньори на OKChain.

Още привилегии на платформата OKEx и не само

Притежателите на OKB вече имат все повече привилегии на платформата OKEx и извън нея. Понастоящем притежателите на OKB могат да се възползват от 14 вътрешни преференциални опции при търговия, включително отстъпки от такси за търговия, възможност да инвестират в обещаващи активи на блокчейн чрез OKEx Jumpstart, шанс да спечелят пасивен доход с OKB Savings и опции за плащане при определени търговци.

За да отговори на нарастващите изисквания на своите потребители и да продължи да развива екосистемата на OKB, OKB разширява своите търговски канали по целия свят. Те включват търговски двойки C2C (OKB поддържа много основни фиатни валути, включително щатски долари, евро, корейски спечелени, виетнамски донг, индонезийска рупия и рубла), както и спот търговия на OKB на повече от 50 борси, включително Bitfinex и BitMEX. Тези търговски канали ще продължат да се разширяват, за да се възползват притежателите на OKB.

OKB също така разработи 50 сценария за кандидатстване по целия свят от плащания, заеми и финансово управление до туризъм, услуги за живот, социални мрежи и забавления. Притежателите на OKB могат да се насладят на множество висококачествени услуги от ипотечно кредитиране до хотелски резервации и услуги за сигурност, използващи OKB. За повече информация посетете поддръжката на OKEx.

КРАЙ

Относно OKEx

Най-големият и най-разнообразен пазар на криптовалути в света, OKEx е мястото, където глобалните криптотърговци, миньори и институционални инвеститори идват, за да управляват крипто активи, да подобряват инвестиционните възможности и да хеджират рисковете. Ние предлагаме спот и търговия с деривати, включително фючърси, вечен суап и опции, на основните криптовалути, предлагайки на инвеститорите голяма гъвкавост при формулирането на техните стратегии за максимизиране на печалбите и намаляване на рисковете.

Контакт с медиите:

Вивиен Чой

Имейл: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner