Vogemann augmenta el capital d’inversió amb la seva primera STO

La companyia naviliera Vogemann amb seu a Hamburg, Alemanya va emetre la seva primera seguretat digital amb l’ajut de la tecnologia blockchain.

El volum total emès per a l’oferta de token de seguretat (STO) és de 50 milions de dòlars EUA (USD). La perspectiva de venda de valors va ser aprovada per l’autoritat de supervisió financera de FMA Liechtenstein el 3 de juliol i la venda s’havia iniciat el 9 de juliol..

En la seva missió de reduir les emissions de CO2 i la transició cap a un model mediambientalment sostenible, la companyia naviliera Vogemann va decidir augmentar el capital per a l’adquisició de transports voluminosos “ecològics”.

Emissió de seguretat digital per a fitxes de vaixells verds

Segons les perspectives de vendes, el capital recaptat s’utilitzarà per adquirir granelistes amb les seves pròpies grues. Els granelers transporten matèries primeres com ara cereals, fertilitzants, carbó, minerals, minerals, acer i productes forestals: aquest tipus de transport genera més de la meitat del transport marítim mundial.

Jens-Michael Arndt, soci director de H. Vogemann Reederei GmbH & Co. KG, explica el perfil d’adquisició:

“Estem especialment orientats als anomenats” vaixells verds “. Ofereixen la combinació ideal d’una major eficiència energètica amb valors d’emissions reduïts. Això no només els fa més respectuosos amb el medi ambient, sinó que també garanteix uns costos de combustible més baixos i taxes de lloguer més altes ”.

Segons Vogemann, a tot el món actualment només hi ha dos granelers en el segment de mida útil fins a 40.000 tones, que compleixen els requisits més elevats d’emissions de CO2. Els dos vaixells de l’anomenada classe ‘Green Dolphin’ es van construir per a Vogemann i es van posar en servei el 2019.

La decisió de Vogemann de perseguir una emissió de seguretat digital s’ajusta al pla de la companyia d’invertir en vaixells orientats al futur.

Markus Lange, soci director de Vogemann, havia reforçat encara més la voluntat de l’empresa de provar noves opcions de finançament i l’aparició de STOs es va convertir ara en una alternativa realista:

“Sempre hem estat oberts a nous mètodes de finançament”, “Una oferta de fitxes de seguretat és la continuació lògica de la nostra estratègia de finançament”.

La seguretat digital es va emetre amb el nom de Green Ship Tokens. Una inversió en Green Ship Tokens reuneix de la millor manera oportunitats d’inversió i protecció del medi ambient.

Què és el testimoni del vaixell verd?

Les fitxes Vogemann Green Ship són valors digitals en forma de drets de participació de beneficis tokenitzats amb una rendibilitat anual fixa. El capital recaptat s’inverteix en grocers usats nous o moderns, que s’utilitzen en les operacions de l’empresa.

Segons la documentació de l’oferta de seguretat, els drets de participació simbolitzats concedeixen exclusivament drets contractuals del creditor al portador i explícitament no tenen drets d’accionista.

Des del punt de vista tècnic, l’emissió de les fitxes es va produir a la cadena de blocs Ethereum. Els inversors es beneficien d’un procés d’inversió totalment digitalitzat. Tot i que els inversors interessats només necessiten una connexió a Internet per participar-hi, continuen sent objecte d’un procés de verificació com a inversors acreditats d’acord amb la legislació aplicada.

La plataforma d’emissió i inversió www.greenshiptoken.com es basa en Ive.One, que va ser desenvolupada per FinTech Agora Innovation GmbH, amb seu a Frankfurt, per a l’emissió de seguretat digital amb l’ajut de la tecnologia blockchain. El suport regulador del mercat de capitals el proporciona l’advocat Lutz Auffenberg, LL.M. de Fin Law, Frankfurt, un despatx d’advocats especialitzat en la simbolització d’instruments financers.

Dades clau de l’emissió de Green Ship Token:

Volum del número:

50 milions de fitxes per valor d’1 USD per fitxa

ESTÀ DINS:

DE000A2P1QZ6

LEI:

894500T8PAD7RD1QI83

Tipus d’interès:

8% anuals + més la participació en beneficis de 50/50 entre inversors i emissor, en la mesura que l’èxit econòmic de l’emissor ho permeti.

Import mínim de la inversió:

1.000 USD

Premium:

2%.

Durada:

Fins a 15 anys

Inversió:

www.greenshiptoken.com

Emissor:

Token de vaixell verd de Vogemann, Hamburg

Coordinació / vendes:

Neofin Hamburg GmbH, Hamburg

Avanç del procés d’emissió digital

L’emissió del Green Ship Token per captar capital amb finalitats d’inversió representa un pas monumental i podria ser un exemple que poden seguir altres empreses.

L’emissió de valors es realitza dins de la legislació aplicable sobre valors i està subjecta a certes verificacions, tot i que el procés d’emissió digital facilita tant els emissors com els inversors..

Encara no és una alternativa de finançament totalment “oberta”, ja que es prohibeix la participació d’un parell de països, sobretot EUA i Xina. Tot i això, l’emissió de la cadena de blocs Ethereum obre l’oportunitat d’inversió a molts més inversors i permet un procés de negociació molt més fàcil.

Obrirà això les portes perquè altres empreses segueixin el mateix camí o el procés d’emissió digital en aquesta etapa encara no és prou atractiu per als emissors??

Promo
banner
Promo
banner