Swiss Digital Bank aborda la tokenització d’actius per a institucions plenament complertes

Tokenització d’actius del món real feta a Suïssa

La tokenització d’actius és l’espai on els actius tradicionals i els tokens digitals intercepten per permetre als emissors crear productes financers completament nous i que els inversors puguin participar de noves maneres.

Fins i tot si encara hi ha un camí per recórrer, hi ha hagut molts avanços en l’espai d’actius digitals per permetre la tokenització d’actius del món real. Prova d’això és també l’anunci recent de SEBA, una entitat bancària regulada suïssa.

Fundat amb la missió d’acostar els actius digitals i financers tradicionals, el banc digital ha indicat que entra a l’espai de tokenització d’actius. En aquest sentit, SEBA pretén desenvolupar solucions innovadores on els seus clients puguin emetre i gestionar actius financers en múltiples protocols de blockchain i fer-los fàcilment accessibles per als inversors..

El banc digital no és aliè als actius digitals, ja que ja ofereix un conjunt de serveis al voltant d’aquests, des de la custòdia digital fins a la negociació, la banca de transaccions i els préstecs criptocolateralitzats..

SEBA, com a entitat regulada, segueix un camí totalment compatible per dirigir-se a grans institucions. La institució financera suïssa vol treballar amb bancs, inversors professionals, oficines familiars, gestors d’actius i altres empreses de blockchain.

Com a tal, l’entrada del banc a l’espai s’acompanya d’una associació amb Digital Asset Shared Ledger (DASL), que es basa en la cadena de blocs empresarial Corda.

Associació SEBA amb Liquid Network DASL

El banc aprofitarà el Digital Asset Shared Ledger (DASL) per ampliar els seus serveis, que és una xarxa de liquiditat per a actius digitals. DASL facilita la transferència d’actius digitals a la xarxa pública Corda, que és una xarxa peer-to-peer de nodes DLT, que permet la interoperabilitat entre múltiples sistemes, aplicacions i processos.

Com a resultat, aquesta associació permetrà a SEBA proporcionar als clients institucionals la capacitat d’emetre i invertir en valors digitals que representin instruments financers a la xarxa Corda..

L’oferta de valors de DASL inclou diverses funcions, incloses l’emissió, la gestió de carteres, el manteniment d’actius, la compensació i la liquidació, tot gràcies a la tecnologia de llibres comptables distribuïts (DLT). A més, les capacitats de xarxa de DASL compleixen plenament la normativa de valors.

El banc ja disposa de diversos serveis per als seus clients relacionats amb actius digitals i la tokenització d’actius s’oferirà com a complement del producte de custòdia, gestió d’actius i negociació de SEBA..

Com a part de l’oferta de tokenització d’actius, segons la descripció de SEBA, els clients podran tokenitzar metalls fiduciaris i preciosos, actius alternatius com béns arrels i productes bàsics, així com explorar ecosistemes tokenitzats d’empreses amb productes (com a fitxes d’utilitat) i dur a terme fitxes de seguretat ofrenes.

SEBA crearà una cartera per als clients de custòdia incorporats, emetrà valors digitals i els distribuirà a la gestió de patrimoni i a altres xarxes d’inversors. En col·laborar amb DASL, SEBA es basa en l’experiència de l’equip en la construcció d’infraestructures crítiques per a les institucions financeres.

Una associació per al desenvolupament posterior

Tot i que encara es troba en una fase inicial, l’associació pot generar més generació de productes i creació de liquiditat amb el pas del temps, on DASL donarà suport a l’estratègia de SEBA Bank per ser soci de les institucions.

Matthew Alexander, Head Tokenization de SEBA Bank, explica la importància de construir una plataforma de confiança per a l’adopció de la securitització d’actius digitals:

“L’adopció generalitzada d’actius i valors digitals per part de les institucions requereix llocs de confiança per a la distribució i per al comerç secundari i la liquiditat. DASL proporciona a SEBA una plataforma immediata i segura per a la nostra gamma de productes de valors digitals. Esperem combinar els nostres punts forts amb els de DASL per millorar encara més les solucions i serveis dels nostres clients. “

“Estem encantats de col·laborar amb SEBA Bank i portar-los a la xarxa pública Corda Network amb DASL.DASL proporciona un accelerador als mercats de capitals digitals per als clients institucionals de SEBA”. va afirmar Richard Crook, fundador de DASL.

En els darrers dos anys, SEBA ha fet avenços notables en l’espai dels actius digitals. El banc criptogràfic suís va aconseguir ampliar significativament els seus productes i serveis al mercat institucional. A principis d’aquest any, SEBA també va recaptar fons de 100 milions de dòlars sis mesos després de rebre la llicència bancària a l’agost del 2019.

Obrir la porta a la tokenització d’actius a les institucions és un dels aspectes clau per a l’adopció generalitzada d’actius digitals a gran escala. Una vegada que les institucions que segueixen mesures de compliment rigoroses puguin emetre, gestionar i negociar valors d’actius digitals, podrien obrir les portes d’interès d’una àmplia varietat d’inversors a escala mundial. Aquest podria ser un punt crític que inicia la transició de la titulització d’actius tradicional a la totalitat digital.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner