Dirigeixi els béns immobles a emetre valors digitals en augment de capital amb l’ajut de Securitize, GRIP i Rialto

Promotor immobiliari residencial i comercial japonès, Immobiliària principal, té va anunciar les seves intencions d’acollir una propera augment de capital. Mitjançant una aliança amb diversos proveïdors de serveis (Securitize, GRIP, Rialto), Lead Real Estate organitzarà aquest esdeveniment en una plataforma global.

L’augment de capital es concretarà com una oferta de valors digitals (DSO), ja que Lead Real Estate espera proporcionar l’exposició més rendible per als inversors interessats. Tot i que Lead Real Estate no ha anunciat la quantitat de patrimoni que es vendrà, indiquen que serà un esdeveniment multimilionari.

Ajuda d’un trio

Aquells que ajudaran a liderar béns arrels aporten diferents especialitats a la taula. En conseqüència, al llarg de la recaptació de capital, les següents empreses tindran diferents funcions.

 • Com a banc d’inversions del Dubai International Financial Center (DIFC), GRIP assumirà el paper d’assessor financer i gestor de la captació de capital.
 • Titulitzar
  • Un líder del sector de valors digitals, Securitize proporcionarà la pila de tecnologia necessària per a la creació i emissió de valors digitals venuts durant tot l’esdeveniment.
  • Rialto
   • Mitjançant l’aprofitament del seu registre i llicència amb la Securities and Exchange Commission (SEC) i la Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), la participació de Rialtos permetrà que aquest esdeveniment sigui accessible a una escala més gran. Això significa que hi podran participar més inversors de tot el món.
   • Expectatives

    Tot i que Lead Real Estate no ha proporcionat dades específiques sobre la quantitat de recursos propis que posa a disposició, sí que ha proporcionat informació sobre com esperen que es premiïn els inversors..

    • 5% anuals, en forma de dividends
    • 10-20% p.a. del benefici net

    De forma acumulativa, Lead Real Estate espera que equivalgui a una rendibilitat del 6-8%. Tanmateix, és important tenir en compte que aquestes són simplement expectatives. Igual que amb qualsevol inversió, no hi ha garanties.

    Un camí adjacent

    Fins ara, una de les implementacions més populars de valors digitals és simbolitzar els béns immobles. Com a classe d’actius d’alt potencial, sovint afectada per la baixa liquiditat, molts creuen que el sector immobiliari és el sector perfecte per renovar-se.

    Lead Real Estate, però, ha optat per recórrer un camí adjacent al que hem vist fins ara. Tot i que la majoria de les empreses s’han centrat en la tokenització de béns immobles, Lead Real Estate vol aprofitar els valors digitals venent una part del negoci..

    Això vol dir que, per als inversors interessats, mentre el sector continua sent el mateix, la seva exposició pivota; la rendibilitat depèn dels èxits de Lead Real Estate en el seu conjunt, en lloc d’un actiu singular sota el seu control.

    Comentari

    En anunciar aquest esdeveniment, representants de cadascun, Lead Real Estate i Securitize, es van dedicar el temps a fer comentaris.

    Eiji Nagahara, Director general de Lead Real Estate, afirma,

    “A Lead Real Estate creiem en oferir valor als nostres clients en tota la gamma de les nostres activitats comercials, de manera que som pioners en un instrument dissenyat exactament per millorar l’eficiència i reduir la fricció, alhora que proporcionem accés global a una de les metròpolis més grans del món, Tòquio amb una població de 38 milions d’habitants és una solució ideal per assolir els nostres objectius de capital ”

    Carlos Domingo, Director general de Securitize, estats,

    “Securitize està particularment orgullós de ser el proveïdor de tecnologia per a l’emissió de seguretat digital de Lead Real Estate … Aquest acord no només valida la nostra creença que el Japó continuarà sent un líder mundial en el desenvolupament de valors digitals, sinó que també mostra com la tecnologia està resolent problemes reals per a empreses més grans i consolidades, proporcionant una solució rendible i compatible per emetre i gestionar valors privats a escala mundial. ”

    Immobiliària principal

    Fundat el 2003, Lead Real Estate és un promotor immobiliari amb seu a Tòquio, Japó. Des del seu llançament, el valor dels actius sota el seu control ha crescut fins a aproximadament 65 milions de dòlars.

    Actualment, el director general, Eiji Nagahara, supervisa les operacions de la companyia.

    A altres notícies

    El Japó està en camí de convertir-se en sinònim d’esforços basats en la cadena de blocs. Fa només uns dies, vam estar discutint els desenvolupaments entorn de Boostry i l’entrada de nous grups d’interès a la plataforma d’emissió de valors digitals.

    Entre el DSO comentat avui aquí, les recents inversions en empreses japoneses i el govern en curs recerca a les monedes digitals dels bancs centrals (CBDC), la “terra del sol naixent” sembla estar a punt de convertir-se en un líder en el món de la cadena de blocs.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me

    Our Socials
    Facebooktwitter
    Promo
    banner
    Promo
    banner