BitBond i Klickown faran servir Tokenize per a béns immobles alemanys

Immobiliària digitalitzada

Recentment hi ha hagut un parell d’empreses alemanyes, relacionades directament amb valors digitals va anunciar una propera oportunitat d’inversió.

Bitbond i Klickown han comunicat al món que, ja al gener del 2020, facilitaran la simbolització de béns immobles. La parella ha indicat que hi haurà diverses col·laboracions en el futur, essent això simplement un punt de “salt”.

Els punts més fins

L’esdeveniment comptarà amb la venda i distribució d’instruments de deute en forma de bons digitals, avalats per béns immobles alemanys.

Els següents punts descriuen alguns dels detalls més rellevants relacionats amb l’oportunitat.

  • Emès a la cadena de blocs Stellar
  • Regulat a través de BaFin
  • Inversió mínima de 10 €
  • Rendiment anual del 4-7%
  • Termini de 3 a 10 anys amb pagament principal al venciment
  • Propietat residencial trobada a Lünenburg

Una opció estel·lar

Una nota interessant del seu anunci és la decisió d’utilitzar la cadena de blocs Stellar. En els darrers mesos, el sector de valors digitals ha demostrat una tendència a utilitzar Stellar per a les seves operacions. Els articles següents són només dos exemples d’això, que demostren l’adopció tant dins com fora de les fronteres d’Alemanya.

Tokenizing London Penthouses i Greek Island Villas

Estel·lar triat per Wevest per a la plataforma d’oferta de testimonis de seguretat

Comentari

En anunciar el seu proper projecte, representants de cadascun, Bitbond i Klickown, es van dedicar el temps a comentar.

Radoslav Albrecht, CEO de Bitbond, va afirmar,

“Hem millorat significativament Bitbond després de la nostra reeixida STO i l’aprovació del nostre fulletó de valors del primer bo tokenitzat de BaFin … Veiem una gran demanda dels proveïdors de serveis financers i dels emissors per digitalitzar el procés d’emissió de bons. Amb la nostra tecnologia, permetem la demostració tokenitzada de la propietat de valors, tot reduint el nombre d’intermediaris necessaris … Estem molt contents de treballar amb un equip tan experimentat de professionals immobiliaris i financers. ”

Wladimir Huber, Va dir el director executiu de Klickown,

“Per exemple, podem prescindir de components clàssics d’una emissió de béns immobles, com ara certificats globals o costosos dipòsits bancaris. En canvi, confiem en la transparència i la flexibilitat. Gràcies a aquests enormes estalvis de costos, podem oferir als nostres inversors rendiments més elevats. Els inversors de KlickOwn inverteixen totalment de forma digital i senzilla amb nosaltres. Després de seleccionar la propietat dels seus somnis, no depenen del rendiment d’un gestor de fons, com és el cas dels fons immobiliaris, per exemple, beneficis com els propietaris de béns immobles. Tota la gestió immobiliària, és a dir, la gestió d’actius i la gestió immobiliària, assumeix KlickOwn ”.

Parlant amb Radoslav

Vam tenir la sort d’haver tingut recentment un article exclusiu escrit i publicat al nostre lloc pel CEO de Bitbond, Radoslav Albrecht..

En aquest article, va discutir el camí recorregut per Bitbond, en el seu camí cap a completar la primera STO regulada dins del país. En aconseguir-ho, han generat bàsicament el pla per a les indústries que no s’han de fer i estan feliços de compartir-ho.

Com obtenir una aprovació STO pels reguladors alemanys

Participació alemanya

Recentment, els participants del sector, Blockstate i el Frankfurt School Blockchain Center, van completar un estudi. L’objectiu del qual era establir l’estat dels valors digitals basats en la geografia.

L’emportant va ser que Europa lidera el camí, amb els nivells més alts de participació i adopció de la indústria. Quan es fixava en els europeus, un país estava sol al davant: Alemanya; la mateixa nació que, tots dos, BitBond i KlickOwn anomenen casa.

La UE pren el lideratge sobre els EUA en el sector de les proves de seguretat

BitBond

Llançat el 2013, Bitbond manté operacions a Alemanya. El dur treball de l’equip que hi ha darrere de l’empresa va permetre a Bitbond completar amb èxit la primera STO regulada a Alemanya.

Actualment, el CEO, Radoslav Albrecht, supervisa les operacions de la companyia.

KlickOwn

Fundada el 2019, KlickOwn és una empresa jove que té seu a Hamburg, Alemanya. Les operacions mantenen el focus en el seu objectiu de desenvolupar un mercat immobiliari descentralitzat, mitjançant la integració d’actius del món real i tecnologies de blockchain.

Actualment, el director executiu, Wladimir Huber, supervisa les operacions de la companyia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner