Vertalo rep la carta d’eficàcia de la SEC

Aquest mes, el sector de la tokenització s’ha convertit en una mica més competitiu, ja que Vertalo va anunciar que la firma va rebre la carta d’eficàcia pel que fa a la seva llicència TA (agent de transferència) de la SEC. La important realització situa Vertalo en una classe exclusiva de plataformes registrades en funcionament. Ara la plataforma està preparada per ampliar la seva funcionalitat i ampliar el seu abast al sector de la tokenització.

Vertalo

La tokenització Vertalo plataforma funciona com un ecosistema de testimoni de seguretat amb tot inclòs. La plataforma connecta els emissors i els inversors directament als mercats comercials secundaris. Aquesta estratègia proporciona una liquiditat molt necessària al mercat. De manera única, Vertalo és l’única plataforma d’actius digitals que ofereix els seus serveis directament a clients analògics. En conseqüència, la plataforma podria impulsar més l’adopció de seguretat.

El disseny simplificat de Vertalo està pensat per millorar la UX. L’estratègia avantatjosa de l’empresa fa front a moltes de les barreres més habituals a l’adopció. Per exemple, els usuaris no necessiten cap experiència de criptografia prèvia per utilitzar la plataforma. Mitjançant una automatització avançada, els usuaris poden passar per alt les configuracions de cartera. De fet, no necessiteu cap comprensió de les criptomonedes per utilitzar aquesta plataforma amb èxit.

Tokenize tot

Vertalo permet a qualsevol persona aprofitar els avantatges que proporciona la tecnologia blockchain. Les empreses poden simbolitzar les seves accions existents en temps real i sense cap coneixement tècnic. Curiosament, la plataforma utilitza dues de les cadenes de blocs més populars del món per dur a terme aquestes tasques.

Dave Hendricks, conseller delegat de Vertalo

Dave Hendricks, conseller delegat de Vertalo

Ethereum o Tezos

Una altra característica única de l’ecosistema de Vertalo és el fet que els emissors poden triar en quina cadena de blocs volen cedir. La plataforma utilitza tant Ethereum com Tezos per a aquestes tasques. De fet, fins i tot podeu convertir la vostra STO entre cadenes amb facilitat.

Vertalo – Experiència importa

Quan es tracta de qüestions de compliment, seria difícil trobar un cofundador amb més experiència que l’antic advocat de la SEC, Gautam Gujral. En el passat, Gujral va ser l’autor del document definitiu de la SEC publicat a principis d’aquest any. En conseqüència, Vertalo compleix plenament, inclosa la declaració conjunta més recent publicada per la SEC i FINRA el 8 de juliol de 2019

Alts estàndards – Vertalo

Parlant sobre la importància que la seva empresa rebi la seva llicència TA, el cofundador Dave Hendricks va afirmar que “l’agent de transferències té un paper crític en la gestió del cicle de vida dels valors. Tot i que els reguladors continuen d’acord amb l’augment dels actius digitals, no han baixat els seus estàndards i esperen que les plataformes d’actius digitals i els seus socis respectin de prop les normes establertes des de fa temps. ”

Compliment: Vertalo

Hendricks va explicar que “Vertalo permet als seus clients i socis mantenir el compliment total de les regulacions de valors existents, fins i tot mentre utilitzen instruments més nous, com ara fitxes de seguretat. A mesura que incorporem més recursos analògics i antics a la plataforma Vertalo, les nostres funcions d’agent de transferències podran abordar els requisits de compliment i manipulació de valors que puguin tenir. “

Plataforma de gestió de dades de Vertalo: TRACTAMENT

Un altre projecte remarcable del gasoducte de l’empresa té a veure amb la simbolització de REIT privats (trusts d’inversió immobiliària). Els REITS tokenitzats proporcionen més liquiditat al mercat. A més, aquests instruments financers ara es poden utilitzar com a garantia. Comparativament, els sistemes comercials tradicionals emprats als mercats REIT són ofertes en paper.

Per tal de fer realitat aquesta tasca monumental, Vertalo es va associar amb Prime Trust per construir la plataforma TREATs. L’objectiu de l’associació estratègica és combinar la plataforma de gestió d’actius digitals compatible amb Vertalo amb els serveis de custòdia líders del mercat de Prime Trust..

D’aquesta manera, els TRACTAMENTS podrien tenir un paper important en el futur. Actualment, l’empresa té administrats milers de milions de dòlars de béns immobles. És important destacar que l’empresa va anunciar que ja treballa amb desenes de REIT actualment.

Una millor experiència de tokenització

Els desenvolupadors de la plataforma Vertalo tenen experiència i xarxa per fer funcionar la seva estratègia. Hauríeu d’esperar que arribessin moviments importants d’aquest camp durant els propers mesos a mesura que es desenvolupin les estratègies de la companyia. De moment, el sector de la tokenització acaba de tenir un nou jugador que val la pena veure.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner