Una perspectiva global: edició Àfrica

Una perspectiva global

Amb el tancament de l’any i la dècada, a security.io vam pensar que era prudent avaluar el sentiment de la indústria mundial tal com està. Quin és l’estat actual del sector dels valors digitals? És millor avui que ahir? Potser aquells que no ho saben tenen la sensació que encara s’ha de fer una feina estratègica.

Totes aquestes són consultes que poden tenir molts, inclosos nosaltres com a security.io. Amb això en ment, hem contactat amb diversos representants del sector. Cadascun prové de diferents regions del món.

El següent comentari aporta informació sobre els seus processos de pensament i sobre com els entorns reguladors poden configurar la percepció del mercat.

Influencers

Àfrica, Àsia, Europa, Amèrica del Nord i el Regne Unit. Aquestes són les regions que hem decidit examinar de manera individual.

Les següents empreses i els seus clients potencials s’han dedicat el temps a compartir els seus pensaments.

  • MERJ (Àfrica)
  • InvestaX (Àsia)
  • Fintelum (Europa)
  • Vertalo (Amèrica del Nord)
  • Smartlands (Regne Unit)

Cèntim pels teus pensaments?

La nostra metodologia era senzilla: feu les mateixes 5 preguntes simples relacionades amb els valors digitals a 5 consellers delegats / directors de tot el món.

L’objectiu? Obtenir informació sobre les variacions de percepció i adopció del sector basades en la geografia. Alguna cosa que creiem és una mètrica important, atès el potencial del sector per influir en FinTech a escala mundial.

Àfrica – Ed Tuohy, conseller delegat de MERJ

Situat a l’oceà Índic, a l’est de Tanzània, les Seychelles és una nació insular que actua com a llar MERJ.  Liderat pel conseller delegat, Ed Tuohy, MERJ és una borsa de valors que funciona des del 2011.

Els seus esforços s’han traduït en la primera empresa que ha emès amb èxit accions simbolitzades en una borsa digital. A més, la companyia ha establert múltiples associacions estratègiques que haurien de permetre una gran expansió cap als Estats Units, sinó també a Europa.

Qui són MERJ Exchange?Qui són MERJ Exchange?

Mireu aquest vídeo a YouTube

  1.    Segons la vostra opinió, el que representa el major assoliment / obstacle de la indústria eliminat fins ara?

Sembla simple, però entendre que els valors digitals o els títols tokenitzats no són el mateix que les criptomonedes. La fase ICO va causar molts danys en la reputació de la tecnologia i ha trigat una mica a separar els valors digitals d’aquest estigma..

  1.    Amb els èxits esmentats que estableixen les bases per a la indústria, el que continua sent l’obstacle més gran per avançar?

Experiència d’usuari. La majoria del món no està preparat per a l’autocustodia amb claus privades, etc. Fins que no es classifiqui UX, els avantatges de la tokenització encara queden lluny. També l’espectre de les cadenes subjacents està minant lleugerament el creixement. És com tenir 30 internets diferents per triar. La normalització sens dubte ajudaria a la interoperabilitat.

  1.    Pel que fa a la regulació “amigable” i l’acceptació del govern, heu notat que alguns països deixaven la resta?

De fet, molts països estan sent molt proactius i hi incloc les Seychelles, però això és un esport d’equip i hem de treballar a nivell mundial. En aquest sentit, només sou tan fort com el vostre vincle més feble. Els Estats Units i la Xina són centres de gravetat tan grans i, tot i que tots dos són proactius en alguns aspectes, continuen sent entorns força difícils per a aquesta tecnologia..

  1.    S’ha fet molt sobre les capacitats transformadores dels valors digitals. Amb la possibilitat d’afectar el canvi en moltes indústries, que creieu que podreu beneficiar al màxim del sector de valors digitals?

Són els consumidors dels mercats de capitals, és a dir. Emissors i inversors. Són les persones del carrer que potser mai no han tingut un ordinador de línia fixa ni un compte de corretatge de valors, però ara tenen un telèfon intel·ligent. Estem dissenyant la nostra tecnologia per integrar-se perfectament amb els telèfons intel·ligents. Proporcionem un punt d’accés als mercats de capitals que abans no existien per a milions de persones. Aquest és el major guanyador amb diferència. Democratització dels mercats de capitals.

  1.    Mirant cap endavant, on al llarg de la trajectòria de creixement veieu valors digitals en els propers dos i cinc anys?

En els pròxims dos anys, esperem veure una gran quantitat de títols avalats per actius: actius forts com l’or, actius col·leccionables com els automòbils i l’art i béns immobles. D’aquí a cinc anys crec que hi haurà més actius intangibles: drets d’autor, drets musicals, drets d’autor, així com un fons profund i líquid d’empreses de llavors, empreses de risc i empreses de pimes. Són perfectes per a inversors de regions emergents que busquen maneres de diversificar internacionalment.

Conclusió

Doncs allà el tens! Quan el 2019 està a punt d’acabar, hi ha una clara tendència evident al sector: positiva. Tot i que s’han superat i esborrat molts obstacles, en queden molts més a l’horitzó. Malgrat això, el potencial que tenen els valors digitals per remodelar FinTech continua sent tan captivador com sempre.

Tocarem la base d’aquí a uns mesos per reajustar el sentiment de la indústria amb un nou grup d’influències de tot el món. Fins llavors, mantingueu-vos informat freqüentant securities.io!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner