Un parell d’empreses amb seu a Londres troben punts en comú amb ‘Corda’

Esforç de l’equip

Un parell d’empreses amb seu a Londres, Archax i VALK, ho han fet recentment alliberat notícies que pretenen treballar a l’uníson en un esforç per servir millor el sector de valors digitals.

D’extrem a extrem

Aquesta associació de nova creació es va dur a terme amb l’objectiu de proporcionar als clients de cadascun, Archax i VALK, accés a un conjunt de serveis que permeten l’emissió / negociació de valors digitals de punta a punta.

Per tal d’habilitar aquest ampli conjunt de serveis, cada empresa aportarà alguna cosa diferent a la taula.

  • VALK facilitarà la tokenització, emissió i gestió de valors digitals
  • Archax facilitarà les activitats posteriors a la negociació i la liquiditat mitjançant l’accés als mercats secundaris

El que això significa és que els valors digitals creats a través de VALK tindran una llar a Archax Exchange. El resultat és que cada empresa i els valors digitals respectius es beneficien enormement gràcies a les funcions esmentades.

Integració passada

Més enllà de la seva ubicació geogràfica, hi ha un punt en comú entre aquestes dues empreses: l’ús de la plataforma R3 Corda.

Com a clients de R3 Corda, cadascun, Archax i VALK, tenen accés a una plataforma de codi obert basada en DLT, que permet el desplegament de contractes intel·ligents.

CordaCorda

Mireu aquest vídeo a YouTube

Archax per racionalitzar l’activitat post-comercialització mitjançant la integració de la plataforma R3 Corda

Comentari

En el seu anunci de col·laboració, representants de cadascun, VALK i Archax, es van dedicar el temps a comentar. El següent és el que havien de dir sobre el que significarà aquesta col·laboració per avançar.

Antoine Loth i Elie Azzi, cofundadors de VALK, van afirmar,

“Estem encantats de segellar aquesta associació amb Archax i esperem ser una de les primeres plataformes de Corda a integrar-se amb el seu intercanvi. Ara els nostres clients tindran accés a una porta d’entrada a la liquiditat i Archax es podrà beneficiar de l’increïble flux d’ofertes dels nostres socis que emeten, financen i negocien actius de molt alta qualitat en el món del capital privat, fons, infraestructures i immobiliàries. Estem contents de construir la interfície comercial entre actors institucionals de gran rendiment i de bona reputació i Archax, el mercat més innovador del Regne Unit “.

Graham Rodford, CEO d’Archax, va afirmar,

“Estem construint el primer mercat institucional realment global de valors digitals amb seu a Londres. Com a tal, volem enumerar les ofertes de fitxes més creïbles, de manera que les associacions com aquesta amb VALK són molt rellevants i importants per a nosaltres. Tot i que som agnòstics de la cadena de blocs pel que fa a les fitxes que enumerem, ens hem associat amb R3 per utilitzar Corda per a les nostres pròpies comptabilitats i activitats postborsa, de manera que aquesta col·laboració amb VALK, que també utilitza Corda, té molt de sentit. Estem emocionats per l’oportunitat que ofereix la tokenització d’actius i esperem treballar amb VALK en el futur “.

Parlant amb Graham

A mitjan 2019, vam tenir la sort d’haver completat una entrevista exclusiva amb el CEO d’Archax, Graham Rodford. Aquí, Rebecca Stoner, COO de securities.io, aprofundeix en el que Archax espera aconseguir i com aconseguiran els seus objectius..

Sèrie d’entrevistes: Graham Rodford, CEO d’Archax

VALK

Fundada el 2018, VALK manté la seu a Londres, Anglaterra. L’equip darrere de VALK ha desenvolupat solucions tecnològiques que permeten la “gestió, negociació i inversió d’actius no cotitzats”.

Actualment, el cofundador, Antoine Loth i Elie Azzi, supervisen les operacions de la companyia.

Arcax

Fundat el 2018, Archax manté la seu a Londres, Anglaterra. Sobretot, l’equip d’Archax treballa per desenvolupar i llançar un intercanvi previst que s’espera servir al sector de valors digitals..

Actualment, el CEO, Graham Rodford, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Tot i que el llançament del seu intercanvi de valors digitals ha trigat més a desenvolupar-se del que es preveia inicialment, Archax continua sent un dels projectes més esperats del sector. Com a tal, ens hem trobat en diverses ocasions cobrint notícies relacionades amb aquesta jove empresa. A continuació es detallen uns quants articles que detallen fins a quin punt, fins i tot, Archax ha estat fent.

ClearBank triat per Archax per proporcionar diversos serveis

Tokeny i Archax formen una aliança estratègica

HighCastle busca una major liquiditat mitjançant Archax

Globacap per integrar serveis amb Archax d’intercanvi digital

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner