Un parell d’empreses amb seu a Londres troben punts en comú amb ‘Corda’

Esforç de l’equip

Un parell d’empreses amb seu a Londres, Archax i VALK, ho han fet recentment alliberat notícies que pretenen treballar a l’uníson en un esforç per servir millor el sector de valors digitals.

D’extrem a extrem

Aquesta associació de nova creació es va dur a terme amb l’objectiu de proporcionar als clients de cadascun, Archax i VALK, accés a un conjunt de serveis que permeten l’emissió / negociació de valors digitals de punta a punta.

Per tal d’habilitar aquest ampli conjunt de serveis, cada empresa aportarà alguna cosa diferent a la taula.

  • VALK facilitarà la tokenització, emissió i gestió de valors digitals
  • Archax facilitarà les activitats posteriors a la negociació i la liquiditat mitjançant l’accés als mercats secundaris

El que això significa és que els valors digitals creats a través de VALK tindran una llar a Archax Exchange. El resultat és que cada empresa i els valors digitals respectius es beneficien enormement gràcies a les funcions esmentades.

Integració passada

Més enllà de la seva ubicació geogràfica, hi ha un punt en comú entre aquestes dues empreses: l’ús de la plataforma R3 Corda.

Com a clients de R3 Corda, cadascun, Archax i VALK, tenen accés a una plataforma de codi obert basada en DLT, que permet el desplegament de contractes intel·ligents.

CordaCorda

Mireu aquest vídeo a YouTube

Archax per racionalitzar l’activitat post-comercialització mitjançant la integració de la plataforma R3 Corda

Comentari

En el seu anunci de col·laboració, representants de cadascun, VALK i Archax, es van dedicar el temps a comentar. El següent és el que havien de dir sobre el que significarà aquesta col·laboració per avançar.

Antoine Loth i Elie Azzi, cofundadors de VALK, van afirmar,

“Estem encantats de segellar aquesta associació amb Archax i esperem ser una de les primeres plataformes de Corda a integrar-se amb el seu intercanvi. Ara els nostres clients tindran accés a una porta d’entrada a la liquiditat i Archax es podrà beneficiar de l’increïble flux d’ofertes dels nostres socis que emeten, financen i negocien actius de molt alta qualitat en el món del capital privat, fons, infraestructures i immobiliàries. Estem contents de construir la interfície comercial entre actors institucionals de gran rendiment i de bona reputació i Archax, el mercat més innovador del Regne Unit “.

Graham Rodford, CEO d’Archax, va afirmar,

“Estem construint el primer mercat institucional realment global de valors digitals amb seu a Londres. Com a tal, volem enumerar les ofertes de fitxes més creïbles, de manera que les associacions com aquesta amb VALK són molt rellevants i importants per a nosaltres. Tot i que som agnòstics de la cadena de blocs pel que fa a les fitxes que enumerem, ens hem associat amb R3 per utilitzar Corda per a les nostres pròpies comptabilitats i activitats postborsa, de manera que aquesta col·laboració amb VALK, que també utilitza Corda, té molt de sentit. Estem emocionats per l’oportunitat que ofereix la tokenització d’actius i esperem treballar amb VALK en el futur “.

Parlant amb Graham

A mitjan 2019, vam tenir la sort d’haver completat una entrevista exclusiva amb el CEO d’Archax, Graham Rodford. Aquí, Rebecca Stoner, COO de securities.io, aprofundeix en el que Archax espera aconseguir i com aconseguiran els seus objectius..

Sèrie d’entrevistes: Graham Rodford, CEO d’Archax

VALK

Fundada el 2018, VALK manté la seu a Londres, Anglaterra. L’equip darrere de VALK ha desenvolupat solucions tecnològiques que permeten la “gestió, negociació i inversió d’actius no cotitzats”.

Actualment, el cofundador, Antoine Loth i Elie Azzi, supervisen les operacions de la companyia.

Arcax

Fundat el 2018, Archax manté la seu a Londres, Anglaterra. Sobretot, l’equip d’Archax treballa per desenvolupar i llançar un intercanvi previst que s’espera servir al sector de valors digitals..

Actualment, el CEO, Graham Rodford, supervisa les operacions de la companyia.

A altres notícies

Tot i que el llançament del seu intercanvi de valors digitals ha trigat més a desenvolupar-se del que es preveia inicialment, Archax continua sent un dels projectes més esperats del sector. Com a tal, ens hem trobat en diverses ocasions cobrint notícies relacionades amb aquesta jove empresa. A continuació es detallen uns quants articles que detallen fins a quin punt, fins i tot, Archax ha estat fent.

ClearBank triat per Archax per proporcionar diversos serveis

Tokeny i Archax formen una aliança estratègica

HighCastle busca una major liquiditat mitjançant Archax

Globacap per integrar serveis amb Archax d’intercanvi digital

Promo
banner
Promo
banner