La inversió de GSR a tZERO es va reduir de 400 a 100 milions de dòlars

GSR va reduir la inversió

Overstock i la seva filial, tZERO, han donat la notícia avui que el seu acord pendent amb GSR Capital ha estat reduït.

Alguns lectors poden reconèixer el nom, GSR Capital, ja que també són els que van recórrer a tZERO per a la simbolització del cobalt. Més enllà d’això, el duo va fer onades durant els darrers mesos, ja que s’esperava que GSR fes una inversió de 404 milions de dòlars a tZERO.

Malauradament, aquest acord no es va materialitzar mai. Tot i que l’anunci es va fer a mitjan 2018, l’acord s’havia de produir a la tardor. Tot seguit, es va endarrerir, ja que un tercer havia d’entrar a bord. Avançem fins avui i l’acord s’ha reduït, amb una data prevista de finalització a l’abril de 2019.

Aquesta reducció reduirà els 404 milions de dòlars a 100 milions. Per garantir la finalització eventual de l’acord, cadascuna de les parts implicades ha signat un memoràndum d’entesa, que descriu l’acord.

Nou participant

GSR Capital no només proporcionarà la inversió de 100 milions de dòlars. El tercer implicat s’ha identificat ara com Makara Capital.

Makara Capital és una empresa d’inversions amb vincles preexistents amb GSR Capital.

Per què passar el problema??

Més enllà de l’atractiu evident dels fons implicats, hi ha més en aquest acord que senzills atractius financers. Cadascuna d’aquestes empreses d’inversió té una base sòlida en els mercats asiàtics. A mesura que tZERO continuï els seus plans d’expansió mundial, les associacions estratègiques com la que es descriu avui aquí seran claus.

Comentari

Patrick M. Byrne, a principis d’avui, va emetre un comunicat a través d’un comunicat de premsa de Overstock. A continuació és el que havia de dir.

“La inversió de renda variable GSR anunciada anteriorment a Overstock i tZERO no s’ha completat. Tot i això, mantenim converses amb GSR Capital i Makara Capital, un soci clau de GSR Capital, sobre una possible transacció. Tots dos han signat recentment un MOU amb tZERO que descriu una transacció en la qual Makara i GSR co-dirigirien una inversió de fins a 100 milions de dòlars en accions comunes de tZERO i tancarien la transacció a l’abril amb la deguda diligència, la negociació de contractes vinculants i l’aprovació reguladora. Els inversors també ajudarien a l’expansió de tZERO a Àsia i altres regions del món i els relacionarien amb altres socis clau de les seves carteres.

Després del recent èxit del llançament de la nova tecnologia de negociació de tokens de seguretat de tZERO, ens entusiasma les noves associacions i les oportunitats de negoci que tenim al davant. Més informació sobre les propietats minoristes i blockchain d’Overstock es compartirà als nostres propers informes de guanys de l’exercici 2018. Us demano que us acompanyeu per a la discussió del nostre negoci en una data i hora que s’anunciarà properament “.

Per a aquells que es poden sorprendre amb l’afirmació anterior: no ho sigueu. Quan es va produir el primer retard en aquesta inversió, Patrick Byrne va emetre advertències per “no comptar les vostres gallines abans que neixin”.

En aquell moment, ell va afirmar,

“Malgrat les nostres preocupacions (que compartiu sense cap dubte), hem decidit concedir a GSR el temps sol·licitat per incorporar-nos a aquest soci addicional (que de fet creiem que serà un participant molt valuós en l’ecosistema). A més, per mostrar el compromís amb la nostra associació, GSR ha signat un acord de conservació amb tZERO per garantir que l’oferta de cobalt no es retardi amb aquesta extensió de la inversió de GSR. Tot i que agraïm el compromís de GSR i estem entusiasmats amb l’oportunitat d’oferir cobalt, us reconeixem als nostres accionistes que no s’hauria d’assumir l’arribada de la inversió de GSR fins que no arribi ”.

GSR

Fundador de GSR Capital, Sonny Wu, va crear la companyia el 2004. Actualment, les operacions es basen a Hong Kong, Xina.

Fins ara, GSR ha mostrat un gran interès per la indústria de la cadena de blocs en general. Malgrat aquest singlot, s’espera que continuïn actius en inversions en blockchain.

MAKARA Capital

Com a empresa independent, Makara Capital es va constituir el 2008. Des de llavors, aquesta empresa d’inversió ha tingut un gran èxit amb diversos centres mundials..

La seu de la companyia es troba a Singapur, on Makara Capital està regulada per l’Autoritat Monetària de Singapur.

tZERO

Una empresa jove, tZERO és una idea de Patrick Byrne, fundador de overstock.com. tZERO ha cridat l’atenció de molts en el creixent sector dels valors digitals. Fins ara ho han fet mitjançant una impressionant execució del seu full de ruta. La fita principal més recent va ser el llançament de la seva plataforma de negociació de valors digitals.

A altres notícies

Per obtenir més informació sobre les empreses i ofertes que es comenten avui aquí, consulteu alguns dels articles següents.

GSR Capital passa a tZERO per a la tokenització del cobalt

tZERO completa la distribució del testimoni de seguretat

Patrick Byrne augmentarà el focus en tZERO i els borses de valors digitals

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner