Poloniex surt de Circle com a “Actius digitals de Polo”

Globalització

En un moviment sorpresa, Circle ho ha fet va anunciar aquesta filial, Poloniex, estendrà les ales i “sortirà” tot sol. Aquesta nova empresa es coneixerà com a “Polo Digital Assets”.

Malauradament, i no és sorprenent, ja que Poloniex té seu als Estats Units, la base de clients de la borsa als Estats veurà revocat l’accés futur als seus serveis. Tot i que això és lamentable, és una posició necessària que adopten aquestes empreses, a causa del clima regulador dels Estats Units, fins a la data.

Tot i que no és un intercanvi rival a nivell nacional, Bittrex, recentment ha restringit l’accés als seus serveis per als clients que viuen a l’estat de Nova York. Amb la sortida d’aquests dos intercanvis dels mercats nord-americans, ara queda una escassíssima selecció d’intercanvis basats a Amèrica del Nord perquè els entusiastes de les criptografies puguin negociar.

Infusió

Tot i que els clients dels Estats Units poden perdre l’accés als serveis, aquest moviment representa en realitat una expansió de serveis per a Poloniex, ja que ara se centraran en el domini global.

Circle ha indicat que un grup d’inversió extern ja ha destinat 100 milions de dòlars a la infusió als serveis prestats per Poloniex.

L’equip de Poloniex va publicar un comunicat propis, separats de Circle, elaborant les seves futures intencions. En un esforç per aportar un aire de positivitat i tranquil·litat al voltant de l’anunci, va afirmar l’equip,

“En el futur, tenim un pla plurianual per gastar més de 100 milions de dòlars en desenvolupar i ampliar Poloniex, i estem molt contents de continuar treballant amb la sorprenent comunitat global de clients de Poloniex. La revolució de les criptomonedes acaba de començar i estem en ella a llarg termini “.

Hi ha hagut informes que el grup d’inversió extern, amb seu a l’Àsia, està sent dirigit pel fundador de TRON, Justin Sun. Això, però, no s’ha confirmat en aquest moment i és només una conjectura.

Compra passada

Tot i que els factors conductors (compliment de la normativa dels Estats Units) que resulten en el desenvolupament que es discuteix avui són qüestions conegudes, la mesura va continuar sent una sorpresa, a causa del temps.

Poloniex va ser adquirit per Circle en un moviment de gran perfil, fa tan sols 18 mesos. Aquesta adquisició va arribar als 440 milions de dòlars. Tot i que Circle va ajudar, de fet, a Poloniex a ampliar els serveis i a reconstruir una mala reputació, la majoria esperaven un període de propietat més llarg per a aquesta adquisició..

Tot i el canvi de plans, Circle no ha vacil·lat en la seva creença dels valors digitals. Molts creuen que la intenció inicial de la compra era veure Poloniex actuar com un mercat secundari, donant suport als valors digitals distribuïts a través de la plataforma SeedInvest.

Canvi de plans

Tot i que el seu enfocament cap al sector pot haver canviat, Circle continua mirant els valors digitals com a futur i ha indicat que els seus esforços, avançant, estaran més enfocats a SeedInvest.

Circle indica que els següents punts d’interès també experimentaran un augment en el desenvolupament a mesura que la companyia vulgui desenvolupar casos d’ús del món real.

  • Pagaments
  • Inversió
  • Préstecs
  • Recaptació de fons

SeedInvest

Com a una de les plataformes de finançament col·lectiu amb més èxit als Estats Units, SeedInvest té el potencial de proporcionar a Circle una incidència efectiva per establir-se dins del sector de valors digitals..

La plataforma, que va ser adquirida per Circle a principis del 2019, ha ajudat fins a una gran quantitat d’empreses a generar finançament crucial. Circle indica que el seu objectiu és eliminar la divisió entre finances tradicionals i blockchain. En casar-se amb els dos, esperen democratitzar la inversió, obrint noves oportunitats a inversors de qualsevol mena.

Circle Eyes Tokenized Securities amb adquisició de SeedInvest

Comentari

En fer el seu anunci, es va publicar una declaració conjunta dels cofundadors del cercle, Jeremy Allaire i Sean Neville. Aquesta afirmació abordava la racionalitat que hi ha darrere d’aquest moviment i com ajudarà Poloniex a madurar.

“En un esforç per crear un intercanvi de criptomonedes competitiu, centrat internacionalment, l’equip i el lideratge de Poloniex s’estan convertint des de Circle en una nova empresa internacional independent, Polo Digital Assets, Ltd. Amb el suport d’un grup d’inversió asiàtic, la spin-out aportarà recursos significatius i llibertat per oferir les característiques del producte i les estratègies de màrqueting necessàries per ser competitius “.

La parella va elaborar els seus plans per avançar i el paper que jugarà en ells SeedInvest.

“A principis d’aquest any vam completar l’adquisició de SeedInvest, la plataforma de finançament participatiu més gran dels Estats Units, i hem ajudat a centenars d’empreses a recaptar centenars de milions de dòlars amb ofertes de valors basades en Internet. El nostre pla amb aquest negoci és transformar la manera com les empreses recapten capital i obrir oportunitats d’inversió a persones de tot arreu. Hem estat treballant molt per introduir nous serveis basats en SeedInvest que permetin recaptar fons mitjançant tokens i actius digitals, combinant contractes i actius financers tradicionals amb criptografia “.

Poloniex

Poloniex, que opera a Delaware, és un popular intercanvi de criptomonedes que es va fundar el 2014.

Conseller delegat, Tristan D’Agosta, actualment supervisa les operacions de l’empresa.

Cercle

Circle és una empresa amb seu a Boston, que es va fundar el 2013. Sobretot, l’equip darrere de Circle treballa per desenvolupar un sistema financer transparent i accessible a nivell mundial.

Conseller delegat, Jeremy Allaire, actualment supervisa les operacions de l’empresa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner