Polymath retalla dos projectes, perfeccionant la visió dels valors digitals

Polymath entra en focus

Sota la supervisió del conseller delegat, Kevin North, Polymath ha vist desestimar quatre iniciatives de productes durant l’any passat. Els dos darrers van ser recentment va anunciar, mentre l’empresa intenta centrar els seus esforços en el desenvolupament del seu “mercat de proveïdors de serveis” i de la seva xarxa “PolyMesh”.

En general, només hi ha alguns camins que han seguit les empreses dins del sector dels valors digitals.

  1. Construir i oferir un conjunt complet de serveis adaptats a inversors i pimes
  2. Desenvolupeu un servei especialitzat i uniu forces amb empreses afins, oferint serveis complementaris
  3. Creeu un mercat que funcioni com a llar per a aquelles empreses que recorren a la segona opció

A través del seu mercat de proveïdors de serveis, Polymath ha guanyat força en la indústria com a tercera opció. Ofereixen un servei de tokenització de marca blanca, que proporciona la plataforma necessària perquè una PIME pugui completar una STO, alhora que dóna accés a diverses empreses i als seus serveis especials..

Acomiadaments

Aquesta eliminació particular d’iniciatives va provocar que Polymath acomiadés 10 empleats. Tot i que això pot semblar negatiu, és clar que Polymath té una visió clara i treballa per enfocar-ho. Com que el sector de valors digitals és incipient, la despesa ineficient i els esforços fora de lloc poden causar estralls en el desenvolupament de les empreses.

Mitjançant decisions difícils, com aquesta, esperem que Polymath es trobi en un camí més directe cap a un futur productiu, beneficiant no només a ells, sinó a tots els participants de la indústria..

PolyMesh

Les accions esmentades es van dur a terme en gran part a causa de la promesa de la xarxa PolyMesh en fase de desenvolupament. Es tracta d’una xarxa basada en cadenes de blocs, que la companyia té la intenció de funcionar com la primera que es construeix a mida per a valors digitals.

Tot i que serveix bé a la indústria, Ethereum no està dissenyat per a un propòsit específic. Com que el sector de valors digitals requereix una estructuració única de tokens per garantir el compliment normatiu, creuen que una xarxa creada específicament és la resposta a una major adopció de la indústria.

Quan es va anunciar PolyMesh, al maig, es van plantejar tres punts principals, que explicaven per què el moviment era important.

  1. Un “conjunt robust i transparent de primitius financers”
  2. Un sistema que permet no només el creixement, sinó la separació entre identitat, propietat d’actius i compliment.
  3. Incentiu a la participació

Polymath anuncia “PolyMesh”: una cadena de blocs construïda per a propòsits de valors digitals

Comentari

En fer el seu anunci, diversos representants de Polymath es van dedicar el temps a comentar. El següent és el que cadascú va haver de dir al respecte.

Thomas Borrel, director general de Polymath, va afirmar,

“Estem encantats de continuar els nostres esforços en col·laboració amb empreses de primera qualitat que aporten valor real al món dels tokens de seguretat … El Polymath Token Studio ha permès a diverses empreses beneficiar-se de l’automatització i l’eficiència dels tokens de seguretat, i esperem el nou experiència i capacitats que Polymesh, la cadena de blocs creada específicament per a tokens de seguretat, portarà al mercat “.

Kevin North, CEO de Polymath, va afirmar,

“No cobrirem … Vam suspendre dues iniciatives importants quan vaig entrar a la companyia la tardor passada i ara estem llançant 2 productes més que estaven en les fases de planificació de Polymath. L’empresa està sana i volem mantenir la concentració: la visió de Polymath és convertir-se en el líder tecnològic que ajudi a portar valors a la cadena de blocs. Ho fem proporcionant una plataforma de tokenització amb etiqueta blanca i una cadena de blocs amb finalitats de seguretat on poden residir tots els tokens de seguretat “.

Polymath

Polymath és una empresa amb seu a Toronto, fundada el 2017. Aquesta jove empresa ha aconseguit consolidar-se com a líder dins del sector de valors digitals en desenvolupament. Ho van poder fer mitjançant els seus diferents estàndards de token i la seva plataforma de tokenització, cosa que ha permès distribuir fins a la data més de 120 fitxes de seguretat..

Actualment, les operacions de la companyia estan supervisades pel conseller delegat, Kevin North.

A altres notícies

Des de l’anunci de la seva xarxa ‘Polymesh’, Polymath ha continuat fent onades. En el procés, s’han trobat als nostres titulars amb regularitat. A continuació, es detallen alguns articles que detallen esdeveniments recents relacionats amb Polymath i empreses de semblança.

Els clients de Polymath es beneficiaran dels serveis de CrowdEngine

Suma&S’ha introduït una substància al mercat de proveïdors de serveis de Polymath

Blockpass per oferir serveis d’incorporació als clients de Polymath

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner