Blockstation per allotjar DSO en l’intent d’atraure Kawhi Leonard

Kawhi Leonard – “KaWhi Wait”?

Blockstation ha anunciat recentment Kawhi Coin (en referència a Kawhi Leonard). Es tracta d’un testimoni de seguretat que es distribuirà als inversors del moviment #KaWhiWait: un STO que seran allotjats per Blockstation, ells mateixos..

L’objectiu d’aquesta STO té dos objectius senzills.

  1. Inviteu Kawhi Leonard a tornar a signar amb els Toronto Raptors aquest estiu
  2. Proporcionar als inversors i als aficionats al bàsquet l’oportunitat de retornar econòmicament.

Més enllà d’aquests objectius, MLSE es beneficiarà de la conservació d’un talent transcendent i els aficionats es beneficiaran del domini continuat del seu equip favorit..

Els millors detalls

L’esdeveniment està estructurat per atraure Kawhi Leonard basant-se en una idea simple: els diners valen més avui que demà.

Tot i que Kawhi rebrà un contracte de màxim nivell allà on vagi, aquests fons se li pagaran al llarg de molts anys. Aquesta STO veurà pagada la gran majoria del valor del contracte immediatament, després de tornar a signar amb els Raptors.

Quan es paguen amb el temps, són anys que aquests diners podrien haver estat “treballant per a Kawhi”. Un valor de cinc anys de creixement d’aproximadament 150 milions de dòlars a través d’inversions no és res per burlar-se. Creixement que no es veuria fora de l’oferta de Blockstation.

Tot i que els números no s’han bloquejat, Blockstation ha proporcionat un exemple perquè els inversors puguin veure un ROI esperat. En poques paraules, una part dels diners del contracte de Kawhi es destinaran als inversors, cosa que els proporcionarà un ROI anual aproximat del 4%. En aquesta situació, tot i que Kawhi rebrà una mica menys de diners en general, podrà compensar-ho més que guanyant anys de creixement gràcies a les seves pròpies inversions..

Kawhi Leonard – Per què l’enrenou??

Tot i que molts jugadors exigeixen contractes de màxim nivell dins de la NBA, molt pocs tenen el talent per justificar-ne un. Sovint, els jugadors reben aquests contractes a causa de la manca d’altres opcions i del potencial percebut. Kawhi Leonard no és cap d’aquests. Kawhi és una opció número 1 que ha demostrat el seu mèrit. És el jugador que prioritzeu i l’altra opció que els equips desitjarien tenir.

Recentment, l’entrenador principal de LA Clippers, Doc Rivers, va comentar Kawhi i va afirmar: “És el més semblant a [Michael] Jordan que hem vist … Igual, hi ha molts jugadors fantàstics. LeBron [James] és fenomenal. KD [Kevin Durant] és fenomenal. Però no és que sigui Jordan ni res per l’estil, sinó que és el més semblant a ell. Mans grans. Post joc. Pot acabar. Gran saltador. Gran defensor. Joc intermedi. Si el colpeges al lloc, t’enfonsa. A continuació, afegiu el seu tret de tres punts “.

Feu una ullada a article recent per “raptor rapte”, per obtenir més informació sobre les seves actuacions dominants.

Nosaltres el nord

Els Toronto Raptors són un equip canadenc de bàsquet que mantenen una base de fans a nivell nacional. Tot i que l’equip està en ple primer viatge a les finals de la NBA, aquest equip ha estat un dels més reeixits de la lliga durant més de 6 anys seguits.

Entre l’absència d’un altre equip canadenc, una afició dedicada i un èxit any rere any, es podria suposar que els Raptors han guanyat el respecte dels mitjans de comunicació. No obstant això, aquest no és el cas, ja que molts dels mitjans de comunicació dels Estats Units continuen anul·lant els Raptors i es neguen a creure que són una destinació que els jugadors volen anomenar-se a casa. #KaWhiWait s’ha proposat canviar aquesta percepció i atraure un talent especial perquè es mantingui a llarg termini.

Comentari

En un esforç per cridar l’atenció sobre la causa, Jai Waterman, CTO de Blockstation, va publicar un petit vídeo que descrivia aquest esdeveniment únic.

#KaWhiWait: ajudeu a mantenir Kawhi al 6ix#KaWhiWait: ajudeu a mantenir Kawhi al 6ix

Mireu aquest vídeo a YouTube

Estació de bloqueig

Amb tot aquest esdeveniment estructurat al voltant de mantenir, sens dubte, el millor jugador de bàsquet del món a Toronto, no hauria de sorprendre que sigui allà on Blockstation truqui a casa. Des de la seva posada en marxa el 2015, l’empresa ha cridat la capital de l’Ontario a casa.

Blockstation utilitza solucions i serveis moderns que permeten intercanvis tradicionals per negociar actius digitals de manera que compleixin la normativa.

Les operacions de la companyia estan supervisades pel president, Marko M. Hafez.

Una llum positiva

Ja sigui que #KaWhiWait tingui èxit o no (o sigui seriós per a la qüestió), encara hauria de ser elogiat per dos motius.

  1. Presentació de les ofertes de testimoni de seguretat a una rabiosa base de fans que s’estén per tota una nació.
  2. Donar a conèixer tant la cultura que hi ha darrere dels Raptors, com el domini que ells i Kawhi han exhibit durant els darrers anys..

#KaWhiWait

#GoRaptors

Promo
banner
Promo
banner