Swarm 2.0 es posa en funcionament: dades de Swarm

L’esperada actualització de Swarm 2.0 es va activar aquest mes. L’actualització empeny el fitxer plataforma la ja impressionant infraestructura oberta un pas més enllà. Ara, les empreses poden emetre fitxes de seguretat en diverses cadenes de blocs a tarifes reduïdes. Actualment, Swarm pot llançar fitxes de seguretat a Ethereum, Stellar i Tron.

Què és Swarm?

Swarm 2.0 és una plataforma d’emissió i tokenització a nivell empresarial. Les empreses poden simbolitzar qualsevol actiu mitjançant el protocol SRC-20 de swarms. Actualment, Swarm simbolitza una gran varietat d’actius, inclosos valors, renda variable i fins i tot belles arts. Aquesta estratègia redueix els nivells inicials d’inversió i proporciona a les empreses accés a una comunitat d’inversió global. És important destacar que la plataforma incorpora algunes funcions úniques que la fan destacar entre la multitud creixent d’emissions de tokens.

Comissions inicials zero

Swarm va aixecar les celles a la criptocomunitat després anunciant una estructura de tarifes inicials zero per a les empreses que vulguin allotjar una STO. El nou model de fixació de preus de la companyia elimina els elevats costos sovint associats a les empreses de finançament col·lectiu. En el passat, els analistes van citar aquests costos com un dels principals obstacles que retarden l’adopció de fitxes de seguretat massiva. Ara, les empreses tenen una estratègia de finançament col·lectiu basada en blockchain rendible.

Eixam a través de Twitter

Eixam a través de Twitter

Codi obert

Swarm és un concepte de codi obert que empeny els límits de la tokenització al següent nivell. Un exemple de l’enfocament avantatjós de la firma al mercat es va produir a l’agost del 2018. En aquest moment Swarm revelat havia simbolitzat l’equitat dels empleats a la popularment popular aplicació de comerç Robinhood.

Irònicament, Robinhood no tenia ni idea de qui o de què era Swarm quan li van preguntar sobre el moviment. La companyia mai va anunciar ni tan sols va planejar oferir accions públiques. Per sort, Swarm funciona de manera que l’empresa no requereix permís per oferir aquests productes. Així és com Swarm va aconseguir treure aquesta maniobra sense l’aprovació de Robinhood i per què és legal fer-ho.

Com funciona Swarm 2.0

En aquest exemple, la companyia va utilitzar una combinació d’associacions de corredors i gestors de sindicats per obtenir recursos propis d’antics empleats de Robinhood. Aquests empleats volien liquidar els seus fons propis abans de la sortida a borsa de les empreses. Un cop es van reunir prou recursos propis, es va tancar a una empresa de capital. A continuació, Swarm va simbolitzar les accions de la companyia shell com a fitxes SRC-20.

És important destacar que les fitxes SRC-20 integren directament al protocol consideracions de conformitat legal i reglamentària automatitzades. Això fa que els tokens SRC-20 siguin flexibles en els seus casos d’ús.

Protocol d’accés al mercat

Curiosament, Swarm 2.0 utilitza un protocol d’accés al mercat (MAP) per permetre transaccions sense interrupcions entre cadenes de blocs. Aquesta característica fa que els tokens SRC-20 siguin més atractius per als inversors perquè permet als tokens aconseguir una interoperabilitat més alta. A més, MAP pot funcionar amb altres fitxes de seguretat a part del testimoni SRC-20 de Swarm.

Swarm 2.0 Masternodes

Una altra característica clau de Swarm és l’ús de Masternodes per mantenir la seva cadena de blocs segura. Aquests nodes funcionen de manera similar a Bitcoin, ja que verificen i afegeixen transaccions a la cadena de blocs. Masternodes guanya fitxes SWM pels seus serveis. Per sort, qualsevol pot convertir-se en Masternode. Només heu d’apostar 50.000 fitxes SWM.

Estareu encantats d’assabentar-vos que els tokens SRC-20 són compatibles amb el protocol ERC-20. En conseqüència, aquesta compatibilitat significa que podeu apostar per les vostres participacions SWM en qualsevol cartera ERC-20. Un cop tingueu les fitxes reunides, només heu de descarregar el masternode programari i ets oficial.

Grans associacions

Les associacions són una part important de l’estratègia comercial de Swarm. En particular, la companyia es va associar amb el proveïdor de serveis de custòdia criptogràfica amb seu al Regne Unit, Copper. Parlant de l’associació, el CEO i cofundador de Swarm, Philipp Pieper, va descriure la compatibilitat de les empreses. També es va dedicar un moment a explicar per què el coure era molt adequat. Copper proporciona seguretat de nivell institucional per als actius digitals.

Swarm it Up

Swarm continua desenvolupant la seva plataforma de manera que la separi de la competència. L’ús que fa l’empresa d’una estructura de tarifes inicials zero demostra que aquesta empresa es preocupa seriosament per impulsar l’adopció de criptografia. Podeu esperar veure un “eixam” de nous projectes llançats des d’aquesta plataforma en els propers mesos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner