Tokenise International Ltd llança la Borsa de Valors de Tokenise

Tokenise International Ltd

Tot i que algunes empreses ofereixen continguts a una àmplia gamma del sector de valors digitals, hi ha alguns jugadors que tenen la mirada posada en alguna cosa més gran. Tokenise és una d’aquestes empreses, amb l’objectiu declarat d’oferir un conjunt complet de serveis a escala mundial.

Amb seu a Gibraltar i amb llicència a Barbados, Tokenise International ja manté una presència mundial. El grup està format per diverses branques,

 • Serveis de corredors autoritzats
 • Tokenise.co.uk
  • Finançament participatiu
  • Tokenisestock.exchange
   • Intercanvi de fitxes de seguretat global
   • Quin és el problema?

    Sens dubte, l’enllaç més gran que falta al món dels valors digitals és un grup desenvolupat d’intercanvis. Fins ara, el sector està ple de competidors que operen com a plataformes d’emissió i dipositaris, tot i que encara hi ha una escassetat notable d’opcions per a la compra / venda real de valors digitals..

    A més, diversos intercanvis es restringeixen a oferir els seus serveis a les fronteres de la seva pròpia nació. Existeixen molt poques solucions, realment globals, si n’hi ha cap.

    Com ho solucionaran? – Borsa de valors de Tokenise

    En obtenir la llicència com a broker, Tokenise.io està preparat per treballar. Amb aquest cas, la Borsa de Valors de Tokenise s’ha convertit en el focus immediat del holding, Tokenise International.

    La Borsa de Valors de Tokenise, anteriorment coneguda com a DAXNET, acaba de veure la seva lloc web anar a viure. Aquí, els inversors poden començar a incorporar-se i accedir a diverses oportunitats.

    Tokenise Stock Exchange llista els següents serveis com a parell dels serveis que ofereixen en aquest moment.

    • Funcions d’emissió que faciliten l’allotjament tant de les OPI com de les STO
    • Suport al mercat secundari, proporcionant una “llar” per als tokens establerts, creant així liquiditat i accessibilitat

    Més enllà de donar suport a l’emissió i el comerç de fitxes de seguretat, Tokenise ha impregnat una gran flexibilitat en els tipus de fitxes de seguretat admeses. Aquestes fitxes es poden estructurar com / representen qualsevol cosa, des de patrimoni net, deute, dividends, propietat fraccionada, fons i molt més.

    Martin Graham, president del grup, va assenyalar per què les fitxes de seguretat mantenen aquesta promesa,

    “La tokenització de valors i altres actius del món real transformarà l’accessibilitat i l’eficiència dels mercats de capitals. Eliminar les ineficiències, les friccions i les barreres a la participació democratitzarà el procés de concordança entre proveïdors i consumidors de capital de risc. Això, al seu torn, augmentarà el flux de fons i les oportunitats d’inversió per als participants del mercat “.

    Naturalment, com que es tracta d’un intercanvi que dóna suport als tokens de seguretat, la participació entre els inversors es limita a aquells que superen els paràmetres necessaris KYC i AML.

    Tokenise UK

    Tot i que l’empresa es pot centrar en la Borsa de Valors de Tokenise, el desenvolupament continua amb Tokenise UK. Amb l’estat de l’economia el 2020, molts han assenyalat que el finançament a través dels canals tradicionals de CV ha disminuït molt. Com a resultat, hem vist un major interès en el crowdfunding de renda variable.

    Tot i que el temps dirà si el crowdfunding de capital pot mantenir i convertir aquest interès en participació real, Tokenise té la intenció d’estar a punt. Un exemple d’esdeveniments que es poden esperar a la plataforma és l’oferta actual de KABN – an oferta de fitxes de renda variable buscant recaptar $ 8 milions de dòlars.

    L’equip

    Darrere dels diversos productes que s’ofereixen, de Tokenise International, hi ha un equip expert. El nucli d’aquest grup està format pels cinc individus següents, i cadascun té uns currículums impressionants.

    Michael Kessler            – Conseller delegat & Fundador

    Martin Graham            – President del grup

    Simone Murray – Directora Financera

    Simon Kiero-Watson   – Director de mercats

    Hirander Misra            – Director del grup

    Que segueix?

    Amb l’inici de la incorporació de clients, vam contactar amb la Borsa de Valors de Tokenise per preguntar-los: «Què és el següent? Quin és el següent marcador del full de ruta de Tokenise que tant les empreses com els inversors poden esperar?

    Michael Kessler, conseller delegat & Fundador de la Borsa de Valors de Tokenise, es va dedicar el temps a aprofundir en què ofereixen i què podem esperar. Va afirmar,

    “La tokenització de valors i altres actius del món real transformarà l’accessibilitat i l’eficiència dels mercats de capitals. La incorporació de noves classes d’actius en diverses jurisdiccions a una comunitat global d’inversors permetrà a les empreses obtenir capital amb més facilitat i permetrà generar una major liquiditat allà on abans no era líquid..

    Pel que fa als passos següents

    1. Habilitació de KYC complet & AML, així com la categorització dels inversors
    2. Estem parlant amb diversos emissors que volen incloure a la plataforma i passar per un dels nostres assessors corporatius
    3. Esperem que arribin les primeres fitxes durant les pròximes setmanes / mesos (en part dependents de Covid) que permetran als usuaris llistar diverses classes d’actius per adaptar-se als seus requisits, com ara:
    • Noves classes d’actius
    • Propietat fraccionada d’actius físics
    • Reialitats de capital privat

    A més dels actius tradicionals:

    • Renda variable
    • Bons
    • Fons
    • Productes bàsics

    Estem parlant amb més de 20 empreses noves, que provenen de titulitzacions d’influents i noms familiars, instal·lacions medicinals de CBD, actius immobiliaris, productors de begudes, productes de bellesa, empreses de tecnologia fintech, etc. procés de llista i uniu-vos al nostre intercanvi. Ens encantaria que els nous emissors poguessin contactar amb nosaltres i que els inversors es registressin “.

    La competició

    Tot i que el mercat està gairebé saturat, pel que fa als intercanvis de fitxes de seguretat, n’hi ha uns quants actius o en desenvolupament. Cadascun dels elements següents té el potencial de ser un competidor amb el que Tokenise té per oferir.

    • MERJ
    • OpenFinance
    • Arcax

    Cadascun d’aquests intercanvis varia lleugerament, ja que MERJ dóna servei a una base de clients global, mentre que OFN està restringit als Estats Units i Archax encara no s’ha llançat.

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Our Socials
    Facebooktwitter
    Promo
    banner
    Promo
    banner