Invertir en tZERO: tot el que heu de saber

tZERO és un mercat secundari i cadena de blocs ecosistema que se centra principalment en inversions tradicionalment poc líquides. Aquestes inversions, com el capital privat en grans empreses privades o béns arrels comercials, proporcionen als inversors opcions limitades de liquiditat secundària.

Fins i tot quan un inversor troba una plataforma de negociació secundària, el procés és notòriament lent i car. A més, aquest tipus d’inversió no té transparència en comparació amb les inversions en valors tradicionals. Aquestes raons han deixat als inversors una manca de confiança en el mercat. tZERO busca recuperar aquesta confiança mitjançant un enfocament basat en blockchain obert que posa les necessitats dels inversors en primer lloc.

Segons el fundador i exdirector general de la firma, Patrick Byrne, l’objectiu de tZERO era proporcionar als usuaris la possibilitat de deixar de confiar en les estructures tradicionals del mercat institucional. Més aviat, va imaginar un nou tipus de plataforma de negociació basada en llibres descentralitzats amb seguretat criptogràfica que proporcionessin una integritat del mercat millorada..

Menys liquiditat al mercat

La liquiditat privada és un altre mercat que tZERO té el potencial de revolucionar. Avui n’hi ha la meitat empreses públiques igual que el 2000. Les empreses continuen sent privades i se centren en campanyes de captació de fons exclusives per a inversors acreditats. Els inversors acreditats són inversors que tenen més d’1 milió de dòlars en actius líquids. Aquests esdeveniments, coneguts com a rondes de finançament privades de la Sèrie A, són prohibits per a la majoria dels inversors.

tZERO és un complement ideal per a la indústria, ja que proporciona al mercat una manera senzilla de simbolitzar i negociar valors d’alta qualitat en diverses indústries.. 

. D’aquesta manera, tZERO va ser pionera en l’esforç per aportar una major eficiència i transparència als mercats de capitals a través de la seva plataforma comercial de nova generació.

Com funciona tZERO ATS

tZERO ATS és el principal sistema alternatiu de negociació per a l’emissió i negociació de fitxes de seguretat. tZERO ATS va ser pionera del primer comerç reportat d’una seguretat basada en blockchain el 2016. Aquesta plataforma va ser de les primeres a rebre un gest d’aprovació per part de la Comissió de Valors i Borses dels Estats Units (SEC) que va operar. Com a tal, tZERO ATS és la plataforma de negociació secundària més gran per a valors digitals en el món. 

Ecosistema TZERO

Ecosistema TZERO

tZERO ATS canvia el joc perquè permet als inversors mitjans, a través dels seus subscriptors, negociar accions d’empreses privades amb la mateixa facilitat. En concret, els clients dels subscriptors de tZERO ATS comercialitzen valors convencionals sense certificació. A l’ecosistema tZERO ATS, els valors digitals funcionen com un mitjà per proporcionar més transparència als inversors en lloc d’una seguretat realment simbolitzada. En conseqüència, tots els registres es mantenen de la mateixa manera que els valors tradicionals.

A l’ecosistema tZERO ATS, tots els compradors i venedors comercien a través d’una piscina fosca. Aquesta estratègia permet a tZERO ATS actuar com a aparellador en les transaccions. 

Història de tZERO

tZERO ATS és una filial de propietat integral de tZERO Group, Inc. (tZERO). El viatge de tZERO cap al cim comença el 2014. Va ser en aquell moment quan el conseller delegat de l’empresa va començar a treballar amb el projecte blockchain Medici d’Overstock. L’objectiu de Medici era permetre a Overstock avançar en la tecnologia blockchain. tZERO és una filial de Medici Ventures, la filial de propietat integral centrada en blockchain de la firma cotitzada en borsa, Overstock.com Inc. (NASDAQ: OSTK). El 2016, tZERO va adquirir tZERO ATS. 

El 2018, tZERO va completar l’emissió de les seves fitxes de renda variable preferida, sèrie A (TZROP). TZROP es va emetre en una col·locació privada a inversors que havien signat acords per a accions futures abans del 6 d’agost de 2018 i es van finançar totalment fins al 8 d’agost de 2018, el tancament de l’oferta de TZROP..

Joint Venture amb BSTX

L’empresa conjunta entre tZERO i BOX Digital anunciada el juny de 2018, la Boston Security Token Exchange LLC (BSTX), té la intenció d’operar un centre d’intercanvi de valors nacional dels EUA de BOX Exchange LLC i donar suport al comerç de fitxes de seguretat. tZERO treballa per crear la tecnologia necessària i gestionarà la implementació, administració, manteniment i assistència de la tecnologia en curs. BOX Digital proporciona lideratge executiu i experiència en regulació. El començament de les operacions de BSTX continua subjecte a les aprovacions de la SEC pel que fa a les normes de negociació proposades per BSTX i altres qüestions relacionades amb el seu funcionament..

tZERO Crypto

tZERO Dapp

tZERO Dapp

A partir de l’1 de gener de 2019, tZERO va adquirir el 100% de la participació en tZERO Crypto, Inc., anteriorment Bitsy, Inc. (tZERO Crypto), una startup fundada per crear un pont regulador entre criptomoneda i moneda fiduciària per a clients minoristes. tZERO Crypto va iniciar operacions limitades el 2018 i tZERO va ampliar les capacitats de la cartera de criptomonedes durant tot el 2019. TZERO Crypto ara ofereix cartera de criptomoneda sense custòdia i serveis d’intercanvi que permeten als clients la possibilitat d’emmagatzemar, comprar i vendre determinades criptomonedes mitjançant l’aplicació mòbil tZERO Crypto..

Creixement rècord

El juny de 2020, tZERO va registrar un creixement rècord a la plataforma. Avui, tZERO ATS representa més del 90% de tot el volum de comerç de fitxes de seguretat mundial. A més, la plataforma és responsable de més del 80% del valor total en dòlars del sector. Cal destacar que les notícies d’aquestes fites que van impulsar les accions d’Overstock augmenten un 8%.

Com operar a tZERO ATS

Per operar a tZERO ATS, heu de registrar-vos a un compte d’intermediació. Aquest procés requereix que completeu un registre complet, inclòs el compliment de KYC / AML. De manera crítica, el vostre corredor ha de ser subscriptor de tZERO ATS. La vostra altra opció és iniciar un compte amb un broker-dealer que tingui un compte de liquidació amb un subscriptor de tZERO ATS.

TZROP

TZROP es basa en un estàndard ERC-20 i és un valor de capital preferit que cotitza exclusivament a tZERO ATS. Els titulars de tokens de tZERO reben dividends trimestrals iguals al 10% dels ingressos bruts ajustats de tZERO. D’aquesta manera, TZROP proporciona als inversors una exposició directa al creixement dels ingressos.

Com obtenir TZROP

Necessitareu una corredoria compte a Dinosaur Financial, LLC per aconseguir alguns TZROP. Originalment, aquest testimoni era comercialitzat exclusivament per inversors acreditats. No obstant això, tZERO va anunciar que TZROP ja està disponible per ser venut a inversors no acreditats segons la norma 144 de la Securities Act de 1933.

tZERO ATS: líder del mercat

Només cal fer una ullada ràpida al domini del mercat de tZERO ATS per determinar el paper vital que aquesta plataforma té al mercat. tZERO ATS és un autèntic pioner en el sector de les fitxes de seguretat. En conseqüència, aquesta plataforma seguirà sent el lloc de negociació dominant al mercat de valors secundari durant els propers anys.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner