Saum Noursalehi, conseller delegat de tZERO – Interview Series

Saum Noursalehi és el conseller delegat de tZERO, un intercanvi de fitxes de seguretat que pot alterar tot l’espai de valors digitals. Anteriorment, en aquesta posició era president de Saum Sobrevaloració.

Abans de ser conseller delegat de tZERO, éreu president d’Overstock, líder en comerç electrònic i una de les primeres empreses de Fortune 500 a acceptar Bitcoin. Quan va saber per primera vegada sobre Bitcoin i quina va ser la seva primera impressió sobre aquesta tecnologia?

Vaig sentir parlar de Bitcoin per primera vegada el 2013 en un sopar i em va fascinar la tecnologia. De fet, no vaig invertir en bitcoin fins al 2014, quan vaig començar a obtenir-ne més informació, que va ser després que Overstock signés un acord amb Coinbase per acceptar-lo com a opció de pagament..

Podríeu fer-nos saber com vau passar de ser president d’Overstock a conseller delegat de tZERO?

Vaig treballar a Overstock durant gairebé 14 anys, ocupant diversos càrrecs de lideratge en diverses funcions de l’empresa, incloses la tecnologia, el desenvolupament de productes, R&D i màrqueting per nomenar-ne alguns. Després d’haver estudiat ciències de la computació a la universitat, sempre he tingut interès en la tecnologia, especialment la intel·ligència artificial i la tecnologia blockchain. Quan va sorgir l’oportunitat de convertir-me en el conseller delegat de tZERO, no ho vaig poder deixar passar. El meu temps a Overstock em va proporcionar una forta comprensió del desenvolupament de productes, el lideratge i el que es necessita per dirigir un negoci, que va conrear la meva identitat professional com a líder centrat en el producte. Com a líder sènior d’una empresa cotitzada en borsa, tenia una profunda exposició als mercats de capitals i oportunitats per transformar l’ecosistema actual. Crec que aquesta experiència i el meu interès per la tecnologia innovadora em van permetre transitar l’espai dels mercats de capitals basat en blockchain sense massa dificultats.

Patrick Byrne va oferir recentment la seva dimissió com a conseller delegat d’Overstock. Com afectarà això tant a tZERO com a la seva empresa matriu Medici Ventures?

Com deia a la meva recent carta als inversors, em va sentir trist veure que Patrick anava. Ell és el fundador d’aquestes organitzacions, però, la seva renúncia no ha afectat les operacions quotidianes de tZERO i Medici Ventures ni l’execució dels nostres fulls de ruta. Jonathan Johnson, que continua sent el president del consell de tZERO i president de Medici Ventures, va assumir el paper de conseller delegat interí d’Overstock. Jonathan és un gran líder i un defensor de la cadena de blocs i del seu potencial com a contribuent a l’evolució en diversos ecosistemes, en particular la seva aplicació als mercats de capitals a través de tZERO. Jonathan i els consells d’Overstock / Medici estan compromesos amb tZERO i el nostre èxit a llarg termini.

Al juliol es va anunciar el dividend preferent digital OSTKO. Podeu explicar els fonaments que hi ha darrere i com ajudarà a incorporar nous clients a tZERO?

Al juliol, Overstock va anunciar la seva intenció d’emetre un dividend als seus accionistes en forma de noves accions de les accions preferents de la sèrie A-1 de vot digital, OSTKO. Actualment, diverses accions OSTKO cotitzen exclusivament a PRO Securities ATS, operada per una filial de propietat exclusiva de tZERO, i Overstock espera que les noves accions de dividend també cotitzin a PRO Securities ATS. El dividend es pagarà a una proporció de 1:10, és a dir, que s’emetrà una acció de la sèrie A-1 per cada deu accions d’accions ordinàries, accions preferents de la sèrie A-1 o de votació de la sèrie B de tots els titulars d’aquestes accions a partir de la data de registre.

Aquest dividend té el potencial d’introduir desenes de milers d’accionistes d’Overstock a PRO Securities ATS. A més, ha generat l’interès de molts corredors que vulguin negociar aquests valors, que al seu torn introduiran tots els seus clients a la nostra plataforma. Una de les nostres prioritats clau és introduir més inversors a la plataforma i això hauria de servir com a catalitzador per millorar la liquiditat. El dividend es troba actualment en procés de registre SEC i Overstock treballa activament amb les autoritats reguladores.

Ravencoin va ser la tercera criptomoneda afegida a l’aplicació tZERO. Per què Ravencoin?

Ravencoin és una de les criptomonedes amb un creixement més ràpid. A més, Ravencoin s’alinea filosòficament amb tZERO per facilitar la digitalització d’actius i fer-los lliure de negociació. La tecnologia Ravencoin permet l’emissió directa i la transferència en cadena de qualsevol actiu digital, inclosos els tokens de seguretat, cosa que fa que el suport a la criptomoneda RVN sigui un ajust natural per a l’aplicació Crypto de tZERO.

L’addició de tokens de seguretat com BCAP i SPiCE a tZERO acceleraria l’adopció de tot l’ecosistema de valors digitals. Hi ha una data prevista per a quan s’afegiran més fitxes a tZERO?

PRO Securities està duent a terme la diligència deguda sobre els tokens de seguretat que utilitzen el protocol DS de Securitize, i estem entusiasmats amb aquest potencial per oferir nous actius, que al seu torn atrauran nous inversors. Tenim l’objectiu de comercialitzar tokens addicionals a finals d’any.

Teniu l’objectiu de llançar el primer intercanvi regulat de tokens de seguretat nacional amb Box Digital Markets en algun moment del 2020. Podeu compartir amb nosaltres alguns detalls sobre aquesta associació i com beneficia tZERO??

Continuem treballant amb els nostres socis de BOX Digital Markets (BOX) en el llançament del primer intercanvi regulat de token de seguretat nacional a través de la nostra empresa conjunta, el Boston Security Token Exchange (BSTX), el 2020. Amb l’experiència de BOX en la construcció i explotació de valors sofisticats Exchange i la tecnologia líder en la cadena de blocs de tZERO, hem reunit l’experiència combinada de les nostres organitzacions per millorar fonamentalment el mercat dels valors digitals. Continuem avançant i treballant junts per establir una estructura tècnica i reguladora que es posarà en marxa abans del llançament de l’intercanvi.

On preveieu que els valors digitals seran d’aquí a cinc a deu anys i el paper de tZERO en això?

D’aquí a cinc a deu anys, espero que els mercats de capitals evolucionin cap a un ecosistema basat en cadenes de blocs on es simbolitzin no només les accions i la renda fixa de Wall Street, sinó també altres actius no tradicionals, com ara béns immobles, cinema, art, etc. equips esportius, esportistes o qualsevol cosa de valor. La tecnologia Blockchain té un gran potencial per augmentar la transparència, reduir els costos de fricció, millorar el compliment normatiu i reformar el paper dels participants tradicionals del mercat. L’inversor minorista mitjà tindrà accés als tipus d’actius que anteriorment es reservaven només per als rics o connectats. Veig que tZERO encapçala l’esforç de proporcionar una plataforma per a la propera generació de comerç d’actius.

Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre tZERO o Medici Ventures?

Medici Ventures es compromet a avançar en empreses enfocades a la tecnologia blockchain i tZERO és la joia de la corona de keiretsu mundial d’empreses de Medici Ventures. A tZERO, continuem treballant cap a la nostra visió de crear un ecosistema robust impulsat per la tecnologia blockchain perquè els inversors tinguin llocs per comprar i vendre actius digitals (PRO Securities ATS, Crypto App de tZERO i, un cop establert, BSTX), integrant la tecnologia tokenitzar els actius (tecnologia del protocol de tokenització de tZERO) i establir relacions directes amb els clients (sempre que la nostra filial de propietat total sigui aprovada com a corredor minorista).

Gràcies per aquesta gran entrevista.

Tothom que vulgui obtenir més informació pot visitar-lo tZERO o la nostra fitxa d’empreses tZERO. També podeu seguir Saum Noursalehi a Twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner