Com a suport de Dwindles, Libra flamarà?

Balança: plagat de por i ràbia

Quan es va anunciar per primera vegada, la filial de Facebook, Calibra, i el seu testimoni digital, Libra, van assenyalar un futur brillant per als actius digitals.

No obstant això, en el temps transcorregut, Calibra i les seves dues fitxes proposades no han tingut res més que por i hostilitat, amb bona part d’elles justificades.

Malgrat una demanda i els nivells de suport minvats, els que hi ha darrere del projecte continuen ferms que faran que funcioni. Tot i que això pot semblar insensat, al principi, és important recordar el poder que té l’empresa que organitza tota l’empresa. Per ser franc, Facebook té la capacitat financera i la influència perquè això passi tot sol.

Perdre suport

Com es va dir, des que van anunciar el seu projecte, Facebook i la seva filial, Calibra, han viscut uns mesos tumultuosos. Com a conseqüència de l’escrutini en curs cap al projecte per part de funcionaris governamentals de tot el món, ara hem vist retirar almenys 6 dels principals patrocinadors del projecte..

A continuació es mostren algunes de les declaracions publicades a mitjans de comunicació com CoinDesk, Financial Times i molt més, per part d’alguns dels que es retiraven del projecte..

 • PayPal
 • “Seguim donant suport a les aspiracions de Libra i esperem amb interès un diàleg continuat sobre les formes de treballar junts en el futur. Facebook ha estat un soci estratègic de llarga data i valuós per a PayPal, i continuarem col·laborant i donant suport a Facebook en diverses funcions “.
 • MasterCard
  • “MasterCard ha decidit que en aquest moment no passarà a ser membre de l’Associació Libra. Seguim centrats en la nostra estratègia i els nostres propis esforços significatius per permetre la inclusió financera a tot el món. Creiem que hi ha beneficis potencials en aquestes iniciatives i continuarem supervisant l’esforç de Libra “.
  • Visat
   • “Visa ha decidit no unir-se a l’Associació Libra en aquest moment. Continuarem avaluant i la nostra decisió final estarà determinada per diversos factors, inclosa la capacitat de l’Associació per satisfer plenament totes les expectatives reglamentàries necessàries … L’interès continuat de Visa per Libra prové de la nostra creença que les xarxes basades en cadenes de blocs ben regulades podrien ampliar la valor dels pagaments digitals segurs a un major nombre de persones i llocs, especialment en mercats emergents i en desenvolupament. “
   • Ratlla
    • “Stripe dóna suport als projectes que pretenen fer el comerç en línia més accessible per a persones de tot el món. Balança té aquest potencial. Seguirem de prop el seu progrés i seguirem oberts a treballar amb l’Associació Libra en una etapa posterior “.
    • EBay
     • “Respectem molt la visió de l’Associació Libra; no obstant això, eBay ha pres la decisió de no avançar com a membre fundador … aquesta vegada, ens centrem en desplegar l’experiència de pagaments gestionats per eBay per als nostres clients “.
     • Malgrat la pèrdua d’aquests grans jugadors, Calibra continua sent ben recolzat per una gran quantitat d’altres, com Coinbase, Uber, Spotify, etc. Aquestes empreses i altres seguiran el seu exemple i abandonaran el vaixell?

      Infracció de marques comercials

      El recentment anunciat complica encara més la situació que envolta Calibra i les seves dues fitxes plet contra l’empresa.

      Current, un proveïdor de serveis financers amb seu a Nova York, ha presentat una demanda per infracció de marques comercials. Més concretament, la companyia creu que Facebook va copiar la seva marca i la va utilitzar per als seus propis propòsits. Les imatges següents mostren les icones que utilitza cada empresa, amb evidents semblances.

      Com a suport de Dwindles, Libra flamarà?

      Tot i que aquesta situació encara és als seus primers dies, no farà res més que complicar una situació ja complicada. El temps dirà quin efecte té aquesta possible infracció de marques comercials sobre la viabilitat de Calibra, en general.

      Calibra

      Una filial de Facebook, Calibra, es va llançar el 2019. Aquest projecte es va construir per actuar com a cartera digital per donar suport a la moneda estable de Libra com a eventual moneda mundial.

      Per obtenir una visió més completa del projecte i de les dues fitxes en què es basa, assegureu-vos de llegir el següent article.

      Calibra: un producte de Facebook, basat en dues fitxes

      A altres notícies

      Durant els darrers mesos, hem tractat diversos desenvolupaments relacionats amb Calibra i les seves fitxes respectives. Seguirem fent-ho a mesura que la situació es vagi desfent. De moment, aquí teniu un breu repàs a la progressió de l’acceptació experimentada pel projecte.

      SEC Vegeu Pressió per etiquetar Libra com a testimoni de seguretat

      Les autoritats pesen a Facebook i a la seva Stablecoin, Libra

      La filial de Facebook, Calibra, veurà la llum del dia?

      Mike Owergreen Administrator
      Sorry! The Author has not filled his profile.
      follow me
      Our Socials
      Facebooktwitter
      Promo
      banner
      Promo
      banner