Prime Trust utilitzarà diversos serveis proporcionats per Vertalo

Taula de taps en cadena

Partint d’una relació establerta per primera vegada el 2018, Prime Trust i Vertalo ho tenen va anunciar nou creixement en aquesta associació.

Aquest desenvolupament permetrà a Prime Trust utilitzar i beneficiar-se dels serveis proporcionats per Vertalo, inclosa la gestió de la taula de límit.

Perquè una empresa tingui èxit, és de gran importància tenir un coneixement exhaustiu de la seva distribució patrimonial, inclosos els valors, la dilució, la propietat, etc. Aquest procés tediós es fa senzill mitjançant serveis prestats per empreses com Vertalo.

Responsabilitats compartides

En el seu anunci, aquest repartiment d’empreses assenyala diverses àrees en què es trobaran cooperant. Els següents punts es van proporcionar al seu comunicat de premsa, on es descrivia com treballaran junts.

  • La creació i el suport de taules de límit en cadena per a milers d’emissors de crowdfunding de Prime Trust a través del registre Vertalo, un servei que està directament connectat a la custòdia de Prime Trust, KYC / AML, depòsit i serveis d’incorporació.
  • Preus preferencials per als clients de Prime Trust que opten per utilitzar la plataforma de taula de límit SaaS B2B de Vertalo i simple desactivació per a aquells que vulguin utilitzar un full de càlcul o una altra plataforma per gestionar el seu fitxer d’inversors
  • L’opció per als emissors participants (clients de Prime Trust) de simbolitzar les seves taules de límit des de la seva interfície de marca Vertalo en qualsevol moment del futur, mitjançant qualsevol plataforma d’emissió o contracte intel·ligent que tingui el suport d’un intercanvi i s’associï amb Vertalo

Comentari

Els representants de cada empresa es van dedicar el temps a aprofundir en aquesta associació i el que significa avançar. El següent és el que cadascú va haver de dir al respecte.

Kevin Lehtiniitty, CPO de Prime Trust, afirma,

“Vertalo s’ha adonat que l’adopció massiva de tokenització d’actius requereix que els conceptes específics de blockchain, com ara carteres i adreces, es mostrin a la caixa negra de l’usuari típic al detall. Des de Prime Trust compartim la creença amb l’equip de Vertalo que creuar l’abisme requereix abstracció i simplicitat, cosa que ens fa il·lusió anunciar aquesta associació. Mitjançant les eines molt intuïtives de Vertalo, tots els emissors del nostre negoci de finançament col·lectiu podran gestionar i simbolitzar els seus valors, així com proporcionar als seus inversors accés d’interfície d’usuari per veure la seva inversió. Ens fa molta il·lusió continuar treballant amb l’equip de Vertalo per ampliar la nostra associació i oferir aquest potencial de tokenització a tots els nostres emissors. Hi ha molt més per venir amb Vertalo que compartirem amb el món quan arribi el moment “.

Dave Hendricks, conseller delegat de Vertalo, afirma,

“L’associació de Vertalo amb Prime Trust proporcionarà als seus milers de clients la taula de límit en cadena, les emissores i les inversions de Vertalo, permetent als clients de Prime Trust connectar-se directament amb els seus inversors amb l’objectiu de millorar les relacions amb els inversors i l’experiència de propietat. Als clients de Prime Trust que es converteixin a Vertalo també se’ls proporcionarà una “tokenització opcional” de cost molt baix de la seva taula límit en cas que vulguin convertir les seves accions en paper a actius digitals per negociar amb socis de Vertalo com OpenFinance. Aquesta profunda integració entre Prime Trust i Vertalo es basa en més d’un any d’esforç de codesenvolupament que ha intentat simplificar la compra, la gestió i la venda d’actius digitals tant per als emissors com per als inversors. Estem orgullosos de treballar amb l’equip de Prime Trust i esperem anunciar junts innovacions més útils aviat “.

Prime Trust

Prime Trust, que opera a Las Vegas, es va fundar el 2016. L’equip de Prime Trust ha desenvolupat diverses ofertes per al sector de valors digitals. Això inclou custòdia, garantia, compliment i molt més.

Actualment, el CEO Scott Purcell supervisa les operacions de la companyia.

Vertalo

Funcionant a Texas, Vertalo es va llançar per primera vegada el 2017. La companyia ofereix una varietat de serveis adaptats a la indústria de la cadena de blocs, que van des de la gestió de taules de límit, fins a una plataforma d’emissions i molt més. Fins ara, segueixen sent una de les empreses més actives del sector de valors digitals.

A la nostra sèrie d’entrevistes en curs, hem tingut el plaer d’entrevistar el CEO, Dave Hendricks. Visiteu aquesta entrevista a continuació per obtenir més informació sobre Vertalo i els seus plans de futur.

Sèrie d’entrevistes: Dave Hendricks, conseller delegat de Vertalo

A altres notícies

Cadascuna de les empreses comentades avui aquí ens ha cridat l’atenció en diverses ocasions durant l’últim any. Els articles següents detallen alguns dels desenvolupaments que cadascun ha fet durant aquest temps.

Prime Trust augmenta les mesures de seguretat amb l’ajuda de Fireblocks

Vertalo llança el programari V-Token per al seu ús durant la tokenització

Vertalo i tZERO Vegeu l’afluència de talent ja que es fan diverses contractacions

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner