Dave Hendricks, conseller delegat i cofundador de Vertalo – Interview Series

Dave Hendricks és el conseller delegat i cofundador de Vertalo, que és una plataforma de registre de grups d’interès i de taula cap per a les ofertes de token de seguretat que compleixen la SEC. Connecten corredors, emissors, borses i ATS.

AT:  Podríeu compartir amb nosaltres el que fa Vertalo??

DH: Vertalo busca ajudar a més emissors, simbolitzar més actius, amb un cost i un risc més baixos. I amb menys despesa. L’oferta bàsica de Vertalo és una taula de límit de criptografia, és a dir, un llibre major de titulars de fitxes. Als OIC no els importaven les taules de límit, però sí als inversors de renda variable.

Els inversors es poden afegir a una taula de límit construïda per Vertalo abans, durant o després d’una recaptació de fons o ICO. El procés de registre de la cartera de Vertalo és el procés connectiu entre els emissors, que volen saber a qui pertany la quantitat de la seva empresa, i els inversors, que volen saber quant tenen de la companyia. Vertalo és cola per al confús ecosistema STO. Vertalo ajuda els emissors a gestionar la seva comunitat d’inversors i Vertalo ajuda als inversors a gestionar les seves participacions, tot mitjançant una senzilla interfície gràfica molt millor que etherscan.

AT:  Es tracta d’una cadena de blocs pública o privada? Si fos ambdós, podríeu detallar quina informació hi ha sobre el públic i el privat?

DH: la majoria de desenvolupaments d’emissions de Security Token es basen en Ethereum i la majoria de contractes intel·ligents s’escriuen en Solidity, de manera que Vertalo va començar el seu treball en línia amb la comunitat, però Vertalo va ser dissenyat per ser agnòstic de cadena. Si un emissor vol escriure el seu testimoni mitjançant Hyperledger, Hashgraph, NEO o Stellar, pot fer-ho i les funcions de registre de capçaleres i inversors de Vertalo funcionaran de la mateixa manera. Veiem els avantatges de les cadenes de blocs sense permís i permeses per a les fitxes de seguretat.

AT:  Realitzeu l’acreditació KYC / AML vosaltres mateixos?

DH: Vertalo s’associa amb els principals serveis acreditats / qualificats i KYC / AML, ja que hi ha més de 200 jurisdiccions diferents i volem centrar-nos en el que millor fem. Estem desenvolupant un servei de subscripció amb diversos d’aquests proveïdors per simplificar el comerç secundari (on KYC-AML és tan important). Més informació sobre això més endavant en el primer trimestre.

AT:  Podríeu descriure com la plataforma permet als emissors gestionar la comunitat d’inversors?

DH: Vert Table’s Cap Table combina les funcions d’un llibre major tradicional amb connectivitat de xarxa. La taula de límit de Vertalo representa una relació entre dues parts, determinada per consens. Els emissors fan servir el procés de contracte intel·ligent de registre vertical per convidar i afegir un inversor a la taula de límit. Aquest procés de registre crea un llibre major que és més que una llista de titulars, facilita les comunicacions entre l’emissor i l’inversor perquè es puguin transferir fitxes, dividends i documents entre les parts..

AT:  Hi ha moltes opcions que no són blockchain per gestionar una taula de límit. Quins avantatges té l’ús d’una cadena de blocs i, més concretament, de Vertalo?

DH: El comerç de tokens es realitza en temps real. Si algú intercanvia un testimoni de seguretat, el llibre major de la inversió s’ha d’actualitzar amb la nova adreça / titular del testimoni. Així, doncs, un llibre major de taula de taps basat en blockchain funciona a la velocitat de blockchain, més ràpid que el paper i amb un millor registre. Sense un llibre major de seguretat basat en blockchain, qui gestionaria els requisits legals per mantenir una llista d’accionistes? Això no va preocupar els emissors d’ICO, de manera que no van crear aquesta tecnologia. Els ICO només es preocupaven pels intercanvis. Els emissors STO han de mantenir el compliment de la legislació sobre valors.

El desenvolupament de taules de capitalització basades en blockchain també és el primer pas fonamental cap a una major liquiditat per als actius privats, ja que les taules de capitalització són les que millor s’apliquen els drets de propietat dels inversors. La raó per la qual els emissors i els inversors estan simbolitzant les seves ofertes és, en última instància, aconseguir una major liquiditat permetent als seus accionistes vendre en borses i ATS subjectes a les normes dels emissors..

Cap plataforma de taula de capitalització tradicional de capital privat es connecta a borses i fins i tot l’obtenció d’un certificat de valors d’una plataforma de taula de capitalització tradicional suposa un esforç de dies. I quan rebeu una quota de paper des d’una plataforma de taula de taps tradicional, no hi ha on vendre-la, ja que heu de rebre el permís de la junta, i hi ha pocs mercats per a qualsevol cosa que no sigui Uber o Lyft, etc…

Les ofertes tokenitzades s’emeten amb la predicció que les fitxes / accions seran ‘negociables’ després d’eliminar una restricció. En connectar la taula de límit basada en blockchain de Vertalo a les borses i els ATS, permetem als titulars de tokens assolir la liquiditat que és la principal característica diferenciadora d’una oferta de tokens de seguretat, tot i complir la legislació bàsica sobre valors..

AT:  Com redueix el cost del registre Vertalo per als distribuïdors de corredors?

DH: Els distribuïdors de corredors tenen requisits fiduciaris per comprovar KYC i AML. La funció de registre d’inversors de Vertalo, que connecta adreces de correu electrònic verificades per KYC amb carteres de blockchain, es va dissenyar conjuntament amb els principals distribuïdors d’intermediaris per ajudar-los a complir els requisits bàsics de LMA. Vertalo ha construït la seva plataforma perquè els intermediaris els marquin amb etiqueta blanca perquè no hagin de construir ni gestionar aquest procés ells mateixos.

AT:  Oferiu als inversors que es registren a Vertalo l’oportunitat de compartir instantàniament el seu perfil d’inversor amb brokers i emissors. Com s’hi inscriuen els inversors?

DH: aquesta funció es construirà a finals d’aquest any. Ens centrem en les seleccions i pales per als nostres clients empresarials.

AT:   Una de les eines que oferiu és la verificació de la propietat de la cartera? Com es realitza això?

DH: el procés de registre de Wallet de Vertalo utilitza un contracte intel·ligent per executar un procés similar al mètode mitjançant el qual un banc verifica la vostra propietat d’un compte dipositant quantitats aleatòries en un compte. Enviem un correu electrònic al titular del compte registrat amb un enllaç per iniciar un procés. Si podeu iniciar la sessió en aquest compte i verificar els imports, aquest és el començament de la propietat provada. En realitat, és una mica més complicat que això, però per al propietari adequat d’una cartera és un procés molt suau. Utilitzem un testimoni d’utilitat especial (no, no el podeu canviar ni transferir) i contractes intel·ligents per a aquest procés.

AT:   Hi ha algun projecte destacat que estigui utilitzant actualment la plataforma Vertalo?

DH: Vam ser el nostre primer client. Crec que Vertalo va emetre el tercer o quart signe de seguretat real i compatible amb els EUA el març del 2018. És per això que hem creat això. Treballem amb PrimeTrust, Issuance, Entoro i anunciarem algunes emissions importants de béns arrels, fons i deutes que es posaran en marxa al febrer i al març. Al final del primer trimestre, hi hauria d’haver més de deu projectes o intermediaris que utilitzen la tecnologia per simplificar les seves emissions de token, les relacions amb els inversors i la gestió de la taula de límits..

AT:   Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir sobre Vertalo?

DH: els emissors haurien de crear un producte fantàstic, trobar un gran bufet d’advocats, trobar un gran intermediari i trucar Vertalo.  Podem unir totes les peces i ajudar-vos a estalviar una quantitat enorme en els vostres costos globals de tokenització.

Promo
banner
Promo
banner