CoinMint: mineria eficaç i verda

Qui és CoinMint?

Fundada a principis del 2015, CoinMint és una empresa que busca aportar simplicitat a la indústria minera de criptomonedes.

Es troba en més de 1.300 hectàrees de terreny, i la instal·lació es beneficia d’una presa hidroelèctrica dedicada a 3 km del lloc. Això significa que la instal·lació s’alimenta principalment d’energia totalment renovable.

Són una de les instal·lacions mineres més grans del món, a més de les més eficients. Mitjançant l’ús de diverses fonts d’energia i el maquinari més recent disponible, CoinMint supera els límits de l’eficiència minera.

Quin és el problema?

La mineria de criptomonedes és un procés difícil i complex. Tot i que l’acte real de la mineria pot ser simple, els càlculs de despeses no ho són. Els interessats han de tenir en compte els equips, la vida útil del maquinari, els costos d’electricitat, les mesures de refrigeració, etc..

Com ho solucionarà CoinMint?

CoinMint busca resoldre el problema proporcionant la propietat fraccionada de l’hashrate proporcionada per les seves instal·lacions mineres d’última generació ubicades al nord de Nova York. Aquesta instal·lació fa ús de fonts d’energia hidroelèctrica i eòlica. En fer-ho, són capaços d’executar de manera eficient dispositius ASIC per extraure Bitcoin. Amb una associació establerta amb Samsung per proporcionar el maquinari, la companyia ha eliminat molts dels problemes d’abastiment que actualment afecten els competidors.

A través de la seva instal·lació minera, els inversors interessats en la mineria poden participar tot evitant els següents obstacles relacionats amb el procés

  •          Adquisició i manteniment de maquinari
  •          Costos d’execució
  •          Necessitat d’energia & lliurament
  •          Ubicació de la instal·lació
  •          Calen mesures de refrigeració

Aquests són només alguns dels exemples dels problemes que CoinMint elimina de les espatlles dels aspirants a miners i dels seus llocs..

CoinMint sí que reconeix l’interès del mercat per la mineria. També reconeixen el sentiment del mercat cap als tokens de seguretat i els avantatges que ofereixen. En aquest cas, CoinMint sent la solució perfecta perquè els inversors puguin participar en la seva operació.

En oferir el seu propi testimoni de seguretat, els inversors poden tenir una quota fraccionada del subproducte de les instal·lacions: taxa Hash. El producte del procés de mineria es desglossarà com a tal.

  •          El 75% es reparteix proporcionalment entre els titulars de fitxes
  •          CoinMint reté el 25% per mantenir les operacions i com a comissió de rendiment

Per fer que la inversió sigui més intrigant, els inversors es beneficiaran dels pagaments DIARIS de dividends. Aquesta estructura exclusiva de dividends els distingeix de les inversions tradicionals que solen veure com els inversors reben dividends no inferiors als trimestrals.

Equip?

Els responsables del projecte CoinMint van reconèixer la necessitat de diferenciar-se del paquet. A Amèrica del Nord existeixen diversos equipaments miners, però cap d’ells ofereix inversions estructurades com l’oportunitat que ofereix CoinMint. Aquí hi ha algunes de les ments de CoinMint que hi ha darrere de la idea.

Ashton Soniat: president

Prieur Leary – CTO

Steve Wang – vicepresident de finances

Kyle Carlton – conseller general

Kathleen Schneider: controladora

Que segueix?

La mineria de criptomonedes no és una indústria en què pugueu establir les bases i després relaxar-vos. Ser rendible requereix una actualització constant del maquinari utilitzat. Això significa que els ingressos suficients de l’empresa s’han de reciclar de manera constant en actualitzacions i manteniment de maquinari. Aquesta és l’única manera de mantenir-se per davant dels competidors i de continuar sent una bona inversió per a aquells que han proporcionat fons a l’empresa.

A més de les constants actualitzacions requerides per la naturalesa de la indústria, espereu veure tokens CoinMint en mercats secundaris en un futur proper. Amb el desenvolupament de moltes plataformes per facilitar el comerç secundari de valors, els que inverteixin a CoinMint es beneficiaran de nivells de liquiditat mai vistos fins ara.

La plataforma de valors Securitize facilita la distribució inicial del seu testimoni compatible amb ERC-20 conegut com a CBM.

Per obtenir més informació sobre el projecte, consulteu la nostra pàgina de fitxes CoinMint.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner