Vertalo и tZERO Вижте Наплив на талант, тъй като са направени множество наемания

Активно набиране / наемане

Една компания и нейните предложения са толкова добри, колкото и екипът зад тях. През последните няколко дни видяхме множество компании в сектора на цифровите ценни книжа да обявяват придобиването / наемането на нови таланти.

Опитът, получен от тези придобивания, говори много за качеството на проектите, към които преминават. Vertalo и tZERO се чуват, като напредъкът е постигнат както от гледна точка на развитието, така и от персонала.

Талантът

Имената на лицата, участващи в тези ходове, заслужават внимание не само заради компаниите, с които ще работят, но и откъде идват. Ето кратък преглед на хората в движение и откъде идват.

Вертало

Тази базирана в Съединените щати „цифрова платформа за управление на активи“ разполага с две лица. Единият като съветник, а другият като персонал.

 • Тъй като секторът на цифровите ценни книжа е толкова млад, колкото е малък, много малко хора се гордеят с опита, който Томас Макинерни прави. Той преминава към Vertalo, след като успешно изпълнява ролята си на съосновател и CPO в OpenFinanceNetwork.
 • Тим Рейндърс
  • Като основател и предишен главен оперативен директор на водещата индустрия Securitize, Тим Рейндърс е напълно подходящ да поеме ролята на съветник на Vertalo.
  • tZERO

   Колкото и да е бил зает Vertalo, tZERO може да е бил още по-зает в натрупването на таланти през последните няколко седмици. Тази компания, базирана в САЩ, FinTech, е привлякла трио лица в компанията, като за всеки се създават нови позиции.

   • Брук Наваро се присъединява към екипа на tZERO след 10-годишен престой като управляващ директор в Barclays Investment Bank. Тази предишна роля я прави напълно подходяща за новата си, тъй като tZERO се стреми да установи допълнителен растеж в сектора.
  • Александра Сотиропулос, Ръководител на комуникациите
   • Като бивш служител на Интермаркет, Александра Сотиропулос успя да натрупа опит в работа с PR и маркетингова фирма, която обслужва различни индустрии.
   • Майкъл Муджиас, Ръководител на връзки с инвеститорите
    • IMAX, канадската компания за филмови технологии, видя техния вицепрезидент за връзки с инвеститорите, Майкъл Муджиас, да премине към tZERO. Този преход ще го накара да поеме същото заглавие и подобна роля в екипа на tZERO.
    • Коментар

     След като обявиха придобиването / наемането на нови таланти, представители на всеки, tZERO и Vertalo, отделиха време да коментират. По-долу е какво трябва да каже всеки по тези ходове.

     Саум Нурсалехи, главен изпълнителен директор на tZERO, заяви,

     „Тези срещи са жизненоважни за нашата дългосрочна стратегия. Що се отнася до издаването, Brooke ще управлява стратегическото развитие на нашата екосистема с маркери за сигурност, като се фокусира върху предлагането на уравнението – работа с издатели, за да донесе повече качествени активи на PRO Securities ATS. Майк и Алекс ще ръководят усилията ни да продължим да развиваме стратегическо позициониране на пазара за tZERO и да се ангажираме с настоящи и бъдещи инвеститори, анализатори, медии и други заинтересовани страни в tZERO. Тези новосформирани роли в tZERO закръгляват управленския екип и са ключови за гарантиране на нашия продължителен успех. Гордея се с важните етапи, които постигнахме още тази година, и очаквам с нетърпение какво ще бъде постигнато чрез придобиването на толкова силен талант. “

     Томас Макинерни, вицепрезидент на продукта във Vertalo, заяви,

     „Подобряването на бордовото обслужване е проблем, който силно резонира за мен. Радвам се да помогна на Vertalo да направи издаването, инвестирането и търговията с цифрови активи рентабилно и удобно за издателите и инвеститорите. Мисията на Vertalo – да опрости инвестицията и управлението на цифрови активи – е в съответствие с моя опит в изграждането и стартирането на OpenFinance. Екипът на Vertalo се ангажира с развитието и свързването на екосистемата на цифровите активи чрез партньорства и технологии, които ще трансформират финансите. “

     В други новини

     Както Vertalo, така и tZERO са редовни сред новинарския ни канал преди тези наемания. Към днешна дата всяка компания е изиграла жизненоважна роля в развитието на сектора на цифровите ценни книжа. За да продължи да узрява индустрията, повече компании трябва да бъдат толкова активни в развитието на услугите, които предлагат. Ето няколко статии, описващи последните събития, свързани с всяка от тези компании.

     Vertalo да интегрира платформа за управление на цифрови активи с Hedera Hashgraph

     Патрик М. Бърн издава писмо до акционерите на акции

     Atari Biopic ще претърпи токенизация чрез tZERO и Vision Tree

     Vertalo пуска софтуер V-Token за използване по време на токенизация

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me

     Our Socials
     Facebooktwitter
     Promo
     banner
     Promo
     banner