Emflux – Освобождаване на електрическата мощ!

Кой е Emflux Motors?

Emflux Motors е млада компания, базирана извън Индия. Те са основани през 2016 г. с цел да въведат следващата ера на електрическите превозни средства – по-известни просто като EV.

Въпреки че техният водещ продукт може да е Emflux One, те имат големи амбиции за бъдещо разширяване. Една от целите на пътуването им е успешно да има над 10 милиона превозни средства по пътищата на Индия в рамките на едно десетилетие. Това е в съответствие с целта на индийското правителство да желае всяко превозно средство на пътя да бъде EV в природата до 2030 г..

Какъв е проблемът?

Изкопаемите горива са стари новини. Това не е изненадващо за всеки, който не живее под скала. През последните години наблюдаваме бързо развитие на EV’s в световен мащаб.

Изкопаемите горива са мръсни и неефективни в сравнение с техните EV колеги. Въпреки че те винаги ще имат своето място в света, двигателите с вътрешно горене бързо изпадат в немилост поради присъщите привилегии, които EVs предлагат.

EV-тата обаче не са перфектни. Въпреки очевидно светлото им бъдеще, едва след десетилетия обещания най-накрая виждаме превозни средства, които са достатъчно практични, за да се използват като ежедневни шофьори. Публиката просто се нуждае от убеждаване. Необходимо е това поколение електромобили да бъде на път в продължение на години, така че хората действително да могат да видят своята надеждност през целия живот на превозното средство. Още по-важното е, че възприемането на EV като бавно и скучно трябва да се промени, за да отрази по-добре техния потенциал.

Как ще го реши Emflux?

Emflux призна бъдещето на автомобилната индустрия и е решен да бъде част от промяната. Те искат да бъдат един от ранните пионери, които въвеждат наистина велики електромобили за обществеността.

Вземайки знак от базираната в САЩ Tesla, Emflux възприема модел на продажби, където те разработват привлекателен първи автомобил от висок клас. Това е известно като Emflux One. Този мотоциклет с електрическо задвижване осигурява всички характеристики, които един ентусиаст на мотоциклет може да пожелае, като същевременно запазва практичността за ежедневно шофиране. Планът е да се изгради поредица от този отличителен EV и в крайна сметка да се навлезе в по-достъпни опции за входно ниво.

За да се развие и постигне вида на желаната производителност в Emflux One, трябва да се разработи значително количество IP. За да помогне за изграждането на тяхната компания и продукти, Emflux възнамерява да сподели тези патентовани знания за EV с OEM превозни средства. Това означава, че Emflux ще стане доставчик на по-големи производители както на технология, така и на компоненти. Като лицензира този IP, Emflux ще може да генерира текущи приходи за финансиране на разширяване.

За да накара тази компания наистина да се движи, тя трябва да събере големи количества капитал. Тъй като проектът вече се развива доста добре, компанията е на етап, в който традиционно биха се насочили към рисков капитализъм за набиране на необходимите средства. Тъй като са бъдещата компания, Emflux реши да бъде домакин на собствения си ETO / STO.

Emflux ще използва платформата за листинг, Neufund, за да хоства и контролира продажбата на техния токен за сигурност. Чрез набирането на капитал по този начин те получават достъп до глобален фонд от капитали. В допълнение, те са в състояние да осигурят на своите инвеститори по-високи нива на ликвидност, както и всички други привилегии, които идват заедно с акции. Този набран капитал ще осигури необходимите средства за продължаване на развитието на тяхната интелектуална собственост и фирмената структура.

Екип?

Emflux - Освобождаване на електрическата мощ!

Основателите Ankit Khatry, Varun Mittal, Vinay Raj Somashekar

Трио от добре образовани хора събраха тази впечатляваща визия. От роботиката до предприемачеството, ръководствата на екипа са много подходящи за реализиране на визията на Emflux.

Варун Митал – съосновател & изпълнителен директор

Анкит Хатри – съосновател & Главен оперативен директор

Винай Радж Сомашекар – съосновател & Главен дизайнер

Какво следва?

Потърсете продължаване на развитието на мотоциклета Emflux One. Интересът към това водещо предложение е това, което първоначално ще насочи инвеститорите към предстоящото им STO.

Както беше посочено, този STO ще се проведе през следващите месеци на платформата Neufund. Не забравяйте да проверите отново на уебсайтовете Neufund и Emflux за евентуалната им бяла книга.

Ако всичко върви добре, потърсете Emflux One, който да започне да се появява до 2019 г..

Emflux One ще промени мнението ви за електрическите моториEmflux One ще промени мнението ви за електрическите мотори

Гледайте това видео в YouTube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner