Множеството предложения за маркери за сигурност (STO) надхвърлиха очакванията

Получаване на Steam

Тъй като цялостната индустрия на блокчейн продължава да намира основите си, STO и DSO продължават да се зареждат напред. Към този момент секторът е признат за нарастваща тенденция и не показва признаци на умора.

Въпреки че цифрите, които се виждат в тези събития за генериране на капитал, не са далеч от това, което индустрията видя по време на ICO манията, никой не очакваше те да бъдат. Тези събития се регулират и наблюдават в много по-висока степен и макар да наподобяват ICO на повърхността, те остават принципно различни.

Тези събития са насочени предимно само към акредитирани инвеститори, ограничавайки потенциалната база за инвеститори. Онези, които се класират, обаче са посрещнати с фантастични възможности, които не биха били предоставени в миналото.

Водещ Пътя

Следващите компании са само няколко от онези, които признаха потенциала за хостване на STO / DSO и решиха да използват този нов метод за набиране на капитал. Докато всяка компания е имала различни нива на успех, едно нещо е станало ясно с приключването на тези събития – инвеститорите и компаниите, както имат полза, така и се засилиха за да демонстрират това.

Фигура Технологии

20 милиона щатски долара – Това е общата сума, събрана в този STO, който представлява един от най-големите до момента. В този конкретен STO инвеститорите получават достъп до „финансиране, основано на активи, попечено в Blockchain на Provenance“. Събитието позволи на Provenance да се освободи от компанията майка, Фигура Технологии, и да започне да расте сама.

BTG Pactual

Домакин от индустриалния гигант, BTG Pactual, всички погледи бяха насочени към предлагането на токени за сигурност REITBZ. Това събитие представлява първото по рода си, проведено от инвестиционна банка със статута на BTC Pactual, тъй като те остават най-големите в Латинска Америка. В резултатите от това събитие бяха събрани общо 3,3 милиона щатски долара, тъй като инвеститорите получиха достъп до дялово участие в инвестиционен фонд, подкрепен от недвижими имоти.

TokenMarket

Представяйки един от най-очакваните STO, TokenMarket и техните инвеститори не разочароваха. Това събитие, което все още продължава, успешно повиши 136% от целта си в рамките на първите 48 часа от продажбата им. Тези резултати показват очевидния интерес от името на инвеститорите към качествени проекти като TokenMarket. STOs и DSOs сега предоставят такива компании като средство за капитализиране на този интерес на общността.

BitBond

Този STO представлява първият, одобрен и завършен под наблюдението на германския регулаторен орган, BaFin. Резултатите от това събитие бяха успешни, тъй като BitBond събра над 2,1 милиона евро от инвеститори, представляващи 87 различни държави.

Коментар

След приключването на тези събития различни индустриални власти отделиха време да коментират успеха на своите начинания. По-долу е какво трябва да каже всеки по въпроса.

Тимоти Спанглър, партньор за финансови услуги в Dechart, говори на фигура STO, заявявайки,

„Предложението също така показва постоянния напредък на технологията блокчейн към евентуално прекрояване на всички финансови продукти и финансови транзакции.“

Екипът на ReitBZ от BTG Pactual коментира,

„Ние вярваме, че DLT и крипто технологията могат да трансформират капиталовите пазари от аналогова местна среда в цифрова глобална екосистема. ReitBZ е само началото. “

Рансу Саловаара, главен изпълнителен директор на TokenMarket, заяви,

„… Винаги сме вярвали, че всички видове инвеститори трябва да имат еднакво ниво на достъп до разрушителни стартиращи компании. Като започнем с нашето собствено предложение в пясъчника на FCA, ние подчертаваме ефективността на блокчейн технологията, когато става въпрос за разпространение на токенизиран собствен капитал. Да видиш такава положителна реакция към нашата СТО за толкова кратко време показва колко отдадена е в действителност нашата общност “.

Бъдещи претенденти

Четирите гореспоменати компании са само няколко от многото домакини на STO / DSO. Индустрията има различни високопрофилни продажби, които се очаква да стартират в близко бъдеще. Някои от тях включват, но не се ограничават до следното.

  • Дърво на визията
  • INDX
  • TradeCloud
  • Леоновус

В други новини

През последните няколко месеца разгледахме подробно компаниите, обсъдени тук днес, в известна степен. Ето няколко статии, обсъждащи старта и резултатите от тези събития, както и прозрение, предоставено чрез ексклузивно интервю.

BitBond Finance BmbH достига 2,1 милиона евро

Предлагане на BTG Pactual to Host Security Token

Интервюта – Микко Отамаа, главен технически директор в TokenMarket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner