Blockport планове за разширяване – обявява предлагането на токени за сигурност

Обявява STO

Точно днес, базирана на блокчейн криптообмен, Blockport, обяви намерението си да бъде домакин на предстоящо предложение за маркери за сигурност.

Очаква се това предложение да се случи през март и да се проведе на платформата Tokeny. Целта на отбора е да събере минимум 30 милиона евро. Това начинание ще се проведе на няколко етапа, като първият етап се очаква да донесе първите $ 5 от желаните $ 30 милиона EUR.

Плановете за фондовете включват непрекъснат растеж на компанията. По-конкретно, екипът на Blockport иска да се разшири в САЩ и извън тях. В допълнение, компанията посочва, че възнамерява да кандидатства за подходящо лицензиране, за да разреши fiat-крипто услуги.

Блокпорт

Блокпорт поддържа седалище в Амстердам. Компанията е основана през 2017 г. от трио хора с перспективни мисли.

Себастиан Лихтер – основател & Шеф на продукта

Кай Бенинк – основател & Шеф на стратегията

Зоуи Лангдън – основател & Шеф на технологията

Днес Blockport се стреми да предостави най-изчерпателната платформа за крипто търговия както за начинаещи, така и за професионалисти. Техният уникален подход включва функции като търговия с копия и други.

Трябва да се отбележи, че Blockport по-рано беше домакин и на успешна ICO. Тези токени, известни като Blockport Token (BPT), не трябва да се бъркат с предстоящата продажба на цифрови ценни книжа. Въпреки че BPT е от ключово значение за ежедневната общност, използваща платформата, те не представляват собствен капитал в Blockport. Предстои да бъдат пуснати в продажба цифрови ценни книжа, известни обаче като Blockport Securities (BPS), ще бъдат продадени съгласно Регламент D и ще представляват дялови участия в компанията.

Коментар

Себастиан Лихтер отдели време да говори с нас тук в Securities.io относно предстоящото STO. Следното е, което той трябваше да каже.

Защо Tokeny беше избран да бъде домакин на предстоящия STO?

„Работим с Tokeny, тъй като те са една от водещите платформи за издаване в бранша и една от малкото, които помогнаха на множество компании успешно да издават токени за сигурност. Освен техническата страна, Tokeny е силен юридически партньор и ни предоставя правилните знания, за да предложим нашия STO в множество юрисдикции. ” Себастиан Лихтер добави: „Освен това виждаме Tokeny като надежден партньор, който е член на ABBL (Асоциацията на банкерите в Люксембург), на Европейския обсерваторен форум на ЕС, EEA (Enterprise Ethereum Alliance) и фондацията Bitcoin. Тяхната платформа е улеснила над 18 продажби на символи на пет континента и е била използвана от над 50000 инвеститори. “

Защо Blockport избра да набира средства чрез STO, а не по-конвенционални средства?

„В съответствие с нарастващата тенденция към дигитални пазари, ние ще токенизираме част от акциите на нашата компания – предоставяйки на обществеността възможност да станат акционери на компанията Blockport чрез STO. Токенизацията позволява по-лесен достъп, но преди всичко улеснява инвеститорите да ги купуват, продават или търгуват на по-късен етап. Освен това токените за сигурност осигуряват ликвидност на инвеститорите, достъп до функции за съответствие на емитентите и рамка за надзор на регулаторите. ” Лихтер завърши, заявявайки: „Blockport винаги е бил платформа, фокусирана върху тълпата и общността, и сега прилагаме най-новите технологии за издаване на акции по начин, който намалява бариерите за влизане. Тази стратегия за токенизация ни позволява да разпределим собствеността върху Blockport между заинтересованите страни в нашата екосистема, които споделят нашата визия – също така ни помага да отговаряме по-добре на търсенето, което сме получили за модел на дял на печалба в екосистемата Blockport. “

Токени

Tokeny поддържа седалище в Люксембург. Компанията е основана през 2017 г. и се идентифицира в сектора FinTech. Преди всичко Tokeny работи за разработването и предлагането на цялостна платформа за улесняване на компаниите в процеса на токенизация.

В други новини

Tokeny се превърна в популярна компания в нашата емисия новини. През последните месеци много пъти подробно описвахме техните разработки. С Blockport, хостващ предстоящ STO, няма съмнение, че те ще бъдат повторни посетители и в нашите заглавия. Ето поглед към няколко от статиите, които сме написали за разработки, свързани с Tokeny:

Tokeny пуска TREX – публична рамка за токени за сигурност

Издаване и партньор на Tokeny с оглед на взаимосвързаността

Tokeny си партнира с Blocktrade

* АКТУАЛИЗИРАНЕ *

След публикуването на тази статия са настъпили множество разработки по отношение на стартирането на STO.

От 11 април 2019 г. белият списък за Blockport Securities (BPS) е отворен.

Издаването на токени ще се извърши на 15 април 2019 г..

Тези цифрови ценни книжа представляват депозитарни разписки / сертификати, предоставящи права на притежателите на пропорционален дял от бъдещи дивиденти.

За токени, издадени в Съединените щати, това ще се случи съгласно Правило D, правило 506 (c) от Закона за ценните книжа от 1933 г..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner