Plans d’expansió Blockport: anuncia l’oferta de testimoni de seguretat

Anuncia STO

Avui mateix, l’intercanvi de criptografia basat en blockchain, Blockport, ha anunciat la seva intenció d’acollir una propera oferta de fitxes de seguretat.

Es preveu que aquesta oferta tingui lloc a partir del març i que es faci a la plataforma Tokeny. L’objectiu de l’equip és recaptar un mínim de 30 milions d’euros. Aquest esforç es durà a terme en diverses etapes, i s’espera que la primera etapa aporti els primers 5 dòlars dels 30 milions d’euros desitjats.

Els plans dels fons comporten el creixement continuat de l’empresa. Més concretament, l’equip de Blockport vol expandir-se als Estats Units i més enllà. A més, la companyia indica que tenen la intenció de sol·licitar la llicència adequada per permetre serveis de criptografia fiat.

Blockport

Blockport manté la seu a Amsterdam. L’empresa va ser fundada el 2017 per un trio d’individus de futur.

Sebastiaan Lichter – Fundador & Cap de producte

Kai Bennink: fundador & Cap d’Estratègia

Zowie Langdon – Fundadora & Cap de tecnologia

Avui, Blockport s’esforça per oferir la plataforma de comerç criptogràfica més completa tant per a principiants com per a professionals. El seu enfocament únic inclou funcions com el comerç de còpies i molt més.

Cal tenir en compte que Blockport anteriorment també va organitzar un ICO amb èxit. Aquests tokens, coneguts com Blockport Token (BPT), no s’han de confondre amb la propera venda de valors digitals. Tot i que el BPT és clau per a la comunitat quotidiana que utilitza la plataforma, no representen equitat dins de Blockport. No obstant això, els valors digitals que s’alliberaran, coneguts com a Blockport Securities (BPS), es vendran segons la regulació D i representaran accions de la companyia.

Comentari

Sebastiaan Lichter es va prendre el temps per parlar amb nosaltres aquí a Securities.io sobre la propera STO. El següent és el que havia de dir.

Per què es va triar Tokeny per allotjar la propera STO?

“Estem treballant amb Tokeny, ja que són una de les plataformes d’emissió líders de la indústria i una de les poques que han ajudat diverses empreses a emetre tokens de seguretat amb èxit. A més de la vessant tècnica, Tokeny és un sòlid partner legal i ens proporciona el coneixement adequat per oferir la nostra STO en diverses jurisdiccions “. Sebastiaan Lichter va afegir: “A més, veiem a Tokeny com un soci de confiança que és membre de ABBL (The Luxembourg Bankers’ Association), del fòrum de l’observatori de la UE Blockchain, de l’EEA (Enterprise Ethereum Alliance) i de la Fundació Bitcoin. La seva plataforma ha facilitat més de 18 vendes de tokens als cinc continents i ha estat utilitzada per més de 50000 inversors. “

Per què Blockport ha optat per recaptar fons a través d’una STO, en lloc de mitjans més convencionals??

“En línia amb la tendència creixent cap als mercats digitals, estarem simbolitzant una part de les accions de la nostra empresa, atorgant al públic l’oportunitat de convertir-se en accionistes de la companyia Blockport mitjançant una STO. La tokenització facilita l’accés, però, sobretot, facilita la compra, la venda o el comerç dels inversors en una etapa posterior. A més, els tokens de seguretat proporcionen liquiditat als inversors, accés a funcions de compliment per als emissors i un marc per a la supervisió dels reguladors “. Lichter va acabar afirmant: “Blockport sempre ha estat una plataforma centrada en la comunitat i en la comunitat, i ara estem aplicant les últimes novetats en tecnologia per emetre accions d’una manera que redueixi les barreres d’entrada. Aquesta estratègia de tokenització ens permet distribuir la propietat de Blockport entre els grups d’interès del nostre ecosistema que comparteixen la nostra visió, ajudant-nos també a ajustar-nos millor a la demanda que hem rebut d’un model de participació en beneficis a l’ecosistema Blockport “.

Tokeny

Tokeny manté la seu a Luxemburg. L’empresa es va fundar el 2017 i s’identifica dins del sector FinTech. Sobretot, Tokeny treballa per desenvolupar i oferir una plataforma integral per facilitar a les empreses en el procés de tokenització.

A altres notícies

Tokeny s’ha convertit en una empresa popular al nostre canal de notícies. En els darrers mesos, hem detallat els seus desenvolupaments diverses vegades. Amb Blockport que acollirà una propera STO, no hi ha dubte que també tornaran a ser visitants als nostres titulars. A continuació es presenten alguns dels articles que hem escrit sobre els desenvolupaments relacionats amb Tokeny:

Tokeny llança TREX – Un marc públic per a les fitxes de seguretat

Emissió i soci de Tokeny amb ull a la interconnectivitat

Tokeny s’associa amb Blocktrade

* ACTUALITZACIÓ *

Des de la publicació d’aquest article, s’han produït múltiples novetats sobre el llançament de l’STO.

A partir de l’11 d’abril de 2019, la llista blanca de Blockport Securities (BPS) està oberta.

L’emissió de tokens tindrà lloc el 15 d’abril de 2019.

Aquests valors digitals representen rebuts / certificats de dipositaris, que proporcionen als titulars drets sobre una quota proporcional de dividends futurs.

Per a les fitxes emeses als Estats Units, això es produirà de conformitat amb el Reglament D, Regla 506 (c) de la Securities Act de 1933.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner