Emflux: desencadenant l’energia elèctrica.

Qui és Emflux Motors?

Motors d’afluència és una empresa jove amb seu a l’Índia. Es van fundar el 2016 amb l’objectiu d’iniciar la propera era dels vehicles elèctrics, més coneguts simplement com EV’s.

Tot i que el seu producte insígnia pot ser l’Emflux One, tenen grans aspiracions per a una futura expansió. Un dels objectius del seu viatge és tenir més de 10 milions de vehicles a les carreteres de l’Índia d’aquí a una dècada. Això s’alinea amb l’objectiu del govern indi que desitgi que tots els vehicles de la carretera tinguin una naturalesa EV fins al 2030.

Quin és el problema?

Els combustibles fòssils són notícies antigues. Això no és d’estranyar a ningú que no visqui sota una roca. En els darrers anys, hem vist un ràpid desenvolupament dels vehicles elèctrics a nivell mundial.

Els combustibles fòssils són bruts i ineficients en comparació amb els seus homòlegs EV. Tot i que sempre tindran el seu lloc al món, els motors de combustió cauen ràpidament en desavantatge a causa dels avantatges inherents que ofereixen els vehicles elèctrics.

Els EV no són perfectes, però. Malgrat el seu futur òbviament brillant, és només després de dècades de promeses que finalment veiem vehicles prou pràctics per ser utilitzats com a conductors diaris. El públic simplement necessita convèncer. Necessitem que aquesta generació de vehicles elèctrics estigui en marxa durant anys perquè la gent pugui veure la seva fiabilitat durant la vida útil d’un vehicle. Més important encara, cal canviar la percepció que els vehicles elèctrics són lents i avorrits per reflectir millor el seu potencial.

Com ho solucionarà Emflux?

Emflux ha reconegut el futur de la indústria de l’automòbil i està decidit a formar part del canvi. Volen ser un dels primers pioners que inaugura vehicles elèctrics realment fantàstics per al públic.

Prenent un senyal de Tesla amb seu als Estats Units, Emflux adopta un model de vendes on desenvolupen un primer vehicle de gamma alta que crida l’atenció. Això es coneix com Emflux One. Aquesta motocicleta de conducció elèctrica proporciona tot el rendiment que un aficionat a la motocicleta podria desitjar, alhora que manté la practicitat per conduir diàriament. El pla és crear un seguiment d’aquest distintiu EV i, finalment, incursionar en opcions d’entrada més accessibles.

Per desenvolupar i aconseguir el tipus de rendiment desitjat a l’Emflux One, cal desenvolupar una quantitat significativa d’IP. Per ajudar a construir la seva empresa i productes, Emflux té la intenció de compartir aquest coneixement exclusiu de vehicles elèctrics amb vehicles OEM. Això significa que Emflux es convertirà en el proveïdor de fabricants més grans tant de tecnologia com de components. En llicenciar aquesta IP, Emflux podrà generar ingressos continus per finançar l’expansió.

Per aconseguir que aquesta empresa estigui realment en funcionament, l’empresa necessita reunir grans quantitats de capital. Com que el projecte ja es desenvolupa força bé, l’empresa es troba en l’etapa en què tradicionalment estarien mirant cap al capitalisme de risc per recaptar els fons necessaris. Tanmateix, Emflux ha estat l’empresa més avançada que ha decidit organitzar el seu propi ETO / STO.

Emflux utilitzarà la plataforma d’anuncis, Neufund, per allotjar i supervisar la venda del seu testimoni de seguretat. Mitjançant la captació de capital d’aquesta manera, accedeixen a un conjunt global de capital. A més, són capaços d’oferir als seus inversors nivells de liquiditat més alts i totes les altres avantatges que s’acompanyen de tokens de renda variable. Aquest capital recaptat proporcionarà els fons necessaris per continuar el desenvolupament de la seva propietat intel·lectual i l’estructura de la companyia.

Equip?

Emflux: desencadenant l’energia elèctrica.

Fundadors Ankit Khatry, Varun Mittal, Vinay Raj Somashekar

Un trio d’individus ben educats han reunit aquesta impressionant visió. Des de la robòtica fins a l’emprenedoria, els líders de l’equip són molt adequats per realitzar la visió d’Emflux.

Varun Mittal: cofundador & Conseller delegat

Ankit Khatry: cofundador & COO

Vinay Raj Somashekar: cofundador & Dissenyador en cap

Que segueix?

Cerqueu el desenvolupament continu de la moto Emflux One. L’interès per aquesta oferta insígnia és el que inicialment impulsarà els inversors cap a la seva propera STO.

Com s’ha dit, aquesta STO se celebrarà els propers mesos a la plataforma Neufund. Assegureu-vos de consultar els llocs web de Neufund i Emflux per obtenir el seu eventual llibre blanc.

Si tot va bé, busqueu Emflux One per començar a aparèixer el 2019.

L’Emflux One canviarà d’opinió sobre les motos elèctriquesL'Emflux One canviarà d'opinió sobre les motos elèctriques

Mireu aquest vídeo a YouTube

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner