Juan Hernández, fundador i conseller delegat d’OpenFinance Network – Sèrie d’entrevistes

Juan Hernandez és el fundador i CEO de l’OpenFinance Network (“OFN”) i un experimentat empresari de tecnologia fintech. L’OFN es va llançar el desembre de 2018 com la primera plataforma de negociació de tokens de seguretat regulada en directe als Estats Units. OFN continua liderant el comerç regulat de tokens de seguretat.

RS: OpenFinance Network (“OFN”) és ben coneguda com la primera plataforma que permet a la gent intercanviar fitxes de seguretat, però OFN és molt més que el comerç de fitxes de seguretat. Podeu explicar algunes de les funcions disponibles per als usuaris de l’OFN?

JH: A part de les fitxes de seguretat, estem configurats per negociar tots els actius alternatius, com ara béns arrels, capital privat, fons de capital risc, fons de cobertura, REIT no cotitzats i altres societats anònimes. Aquests actius alternatius “tradicionals” són grans candidats a la tokenització i és dins d’aquesta àrea on veiem un potencial de creixement significatiu en el futur.

RS: el primer competidor d’OFN, TZERO, recentment llançat. Ens pots dir què diferencia OFN de TZERO??

JH: OpenFinance ATS s’esforça per crear un entorn obert per al comerç. Actualment som l’únic ATS que ha llistat múltiples fitxes d’ofertes de valors sota excepcions vàlides de la SEC. A més, ens hem associat amb diverses plataformes de tota la indústria per garantir que els nostres usuaris tinguin accés a una àmplia varietat d’ofertes de productes.

 

RS: Com és la incorporació d’un inversor per obtenir un passaport d’inversor i començar a negociar fitxes de seguretat?

JH: La incorporació requereix 4 passos senzills. En primer lloc, us demanem que configureu el vostre compte MetaMask, que és una eina que us permet gestionar la cartera Ethereum al navegador i que és obligatori operar a la plataforma OFN. A continuació, us demanem que completeu el passaport d’inversor, que serveix com a procés de verificació puntual que us permetrà invertir en funció de la vostra elegibilitat. Un cop hagueu estat aprovat, només queda finançar la cartera comercial i començar a negociar. Hem creat vídeos de tutoria per configurar el vostre Compte MetaMask així com configurar el vostre Passaport d’inversors.

 

RS: viouslybviament, els inversors interessats en negociar fitxes de seguretat voldrien utilitzar la plataforma OpenFinance, ens podeu indicar a qui més apel·la OpenFinance i quin valor els atorga la plataforma?

JH: A part dels inversors, els emissors també guanyen valor de la nostra plataforma en disposar d’un fòrum regulat i de confiança on els seus inversors poden buscar liquiditat.

 

RS: els usuaris no acreditats poden obrir comptes a OFN, a quines accions, si escau, es limiten aquests usuaris?

JH: Tots els usuaris de la plataforma, ja siguin internacionals o amb seu als Estats Units, acreditats o no, tenen diferents accions disponibles a la plataforma. El nostre mecanisme de Passaport per a inversors ens permet distingir aquests diferents tipus d’usuaris i assegurar-nos que només participen en valors als quals se’ls permet participar plenament. Per exemple, alguns valors, com el Reg D, tenen un període de tancament de 12 mesos, mentre que altres, com Reg A + i Reg CF, són valors sense restriccions als quals poden participar inversors no acreditats. El nostre Passaport d’Inversors s’encarrega de la comprovació d’aquestes diferents regulacions per proporcionar una experiència fluida i fluida a l’usuari..

RS: per a les empreses que vulguin que el seu testimoni de seguretat aparegui a la plataforma, quins són els requisits de llista?  

JH: Enumerar una seguretat digital per operar a la xarxa OpenFinance ATS inclou revisions tant de tecnologia com de conformitat. Des d’una perspectiva tecnològica, les empreses han d’utilitzar un dels nostres estàndards aprovats. A partir de la llista de comprovació del compliment, els emissors han de presentar tots els documents relacionats amb l’oferta i les dades de l’empresa. Després d’haver rebut els articles, el nostre equip realitza la diligència deguda sobre l’emissió per assegurar-se que s’han seguit tots els requisits normatius en els diferents passos del procés, com ara KYC / AML i controls d’acreditació estrictes (per a exempcions 506 (c)). Després de l’aprovació, podem subscriure l’acord de cotització amb l’emissor.

 

RS: OFN està afiliat a un sistema de negociació alternatiu i a un broker-dealer. Podeu explicar als lectors com això és beneficiós per als usuaris de l’OFN?

JH: estem afiliats a un broker-dealer (Sageworks Capital, LLC) i a un sistema alternatiu de negociació (ATS) per a actius alternatius (inclosos els tokens de seguretat). Estar afiliat a una entitat registrada significa que mantenim un nivell més elevat de protecció dels nostres usuaris quan es tracta de transaccions de valors. No només hi ha certs requisits que hem de complir amb els reguladors, sinó que també tenim un corredor-distribuïdor de registres en tots els comerços que està subjecte a les regulacions FINRA i SEC.

 

RS: Fa poc us heu associat amb Krypital Group, ens podeu explicar una mica més sobre aquesta associació??

JH: Estem encantats de col·laborar amb Krypital Group, ja que continuem alineant-nos amb els líders en els serveis d’assessorament i consultoria blockchain. Estem desitjant treballar junts per adoptar una nova adopció d’ofertes de token de seguretat conformes per a emissors de tot el món.

 

RS: Heu afirmat regularment que la regulació és necessària per a la maduració de la indústria. Quina regulació voldria que s’implementés específicament i per què?  

JH: Encara hi ha un gran debat entorn del “testimoni de seguretat contra el símbol de serveis públics” (vegeu la situació Kin vs SEC) que cal aclarir per tal que més emissors i participants tinguin la comoditat suficient per entrar en aquest mercat.

 

RS: Quins estàndards de token s’accepten actualment a l’OFN i teniu previst incorporar estàndards addicionals?  

JH: Treballem amb els nostres socis per incorporar diferents estàndards de token a la plataforma. Per exemple, diversos dels nostres socis tenen protocols que han publicat amb els quals estem integrant, inclosos el protocol DS-20 de Securitize i el protocol R-Token de Harbor.

 

RS: Hi ha alguna cosa interessant a la xarxa que puguis explicar als lectors?

JH: Actualment, tenim tres fitxes de seguretat a la plataforma que cotitzen activament, inclosa Blockchain Capital, i esperem que enumerem molts més fitxes de seguretat en les properes setmanes.

RS: Hi ha alguna cosa més que vulgueu que els lectors sàpiguen sobre la xarxa OpenFinance?

JH: OpenFinance ATS està obert a tothom. Tot i que tradicionalment s’ha disposat d’actius alternatius per a un petit subconjunt d’inversors qualificats, estem posant aquestes oportunitats a l’abast de tothom. El nostre passaport per a inversors garanteix que els usuaris només operin en funció de la seva elegibilitat. A mesura que continuem afegint més actius a la plataforma, augmentaran les oportunitats de tots els inversors de participar en el comerç.

 

Per a aquells que desitgin obtenir més informació sobre OFN, podeu visitar el Lloc web Open Finance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner