Graham Rodford, conseller delegat d’Archax Exchange – Sèrie d’entrevistes

Graham Rodford és el conseller delegat i cofundador de la borsa Archax amb seu a Londres, Anglaterra. Graham té gairebé 20 anys d’experiència en el món dels fons / inversions tradicionals i aplica aquest coneixement i experiència als valors digitals. Un testimoni de l’experiència de Graham i el seu equip és que Archax és un dels pocs intercanvis de valors digitals regulats, sens dubte al centre financer més gran del món..

Archax és un intercanvi regulat amb seu a Londres per al comerç de tokens recolzats en actius; l’intercanvi s’orienta principalment a la comunitat d’inversors professionals. Archax té com a objectiu unir el món criptogràfic i l’espai tradicional d’inversions amb un enfocament de qualitat institucional. 

RS: En una frase, com descriuríeu Archax?

GR: Archax és un proper canvi regulat, institucional i digital de valors amb seu a Londres.

RS: Quina és la visió a llarg termini d’Archax?

GR: La nostra visió per Archax és ser els principals llocs d’emissió primària i negociació secundària de valors digitals a tot el món, operant un mercat 24 × 7.

RS: Qui podrà utilitzar la plataforma Archax? 

GR: El nostre enfocament es centra en inversors professionals i clients institucionals de tot el món com a usuaris directes, tant de compra com de venda. Qualsevol participació minorista es realitzarà mitjançant corredors.

RS: Quins diferenciants té Archax respecte a intercanvis similars? Com atrauran aquestes persones a la comunitat d’inversors professionals?  

GR: centrat només en institucions / inversors professionals; la majoria dels altres espais cobreixen el flux minorista.

Centrat en les fitxes de seguretat: la majoria dels altres llocs cobreixen les fitxes de criptomonedes / utilitats, que actualment no són atractives per a les institucions.

El primer intercanvi de valors digitals regulat a Londres, el centre financer líder del món: la majoria d’altres llocs estan regulats en jurisdiccions perifèriques.

L’equip d’Archax prové del món dels mercats financers tradicionals i està acostumat a operar en mercats regulats a nivell mundial.

Tots els nostres socis tecnològics són proveïdors provats de l’espai institucional tradicional.

Archax s’integrarà al flux de treball de negociació tradicional existent a través d’associacions de proveïdors

Archax admet API comercials estàndard de la indústria com FIX

Totes les indicacions anteriors atrauen a la comunitat d’inversors professionals.

RS: Archax és una borsa de valors digital regulada; ens podeu explicar alguna cosa més sobre on esteu regulat i què significa la regulació per als inversors i les empreses que cotitzen a la borsa.

GR: la majoria dels altres intercanvis criptogràfics no estan regulats i els que estan regulats solen provenir de jurisdiccions perifèriques. Al món tradicional de la inversió institucional no li agrada negociar en llocs regulats en aquest tipus de jurisdiccions, sinó que volen negociar en llocs regulats en centres financers líders com Londres..

Les empreses que volen incloure una seguretat digital volen exposar-se al món de la inversió institucional blau: un intercanvi com Archax els proporciona aquesta exposició.

RS: recentment heu format algunes noves associacions emocionants; ens podeu explicar alguns dels avantatges que proporcionaran aquestes associacions??

GR: Les nostres associacions amb empreses de tecnologia provades des de l’espai tradicional com Aquis i Quod ens ofereixen capacitats provades i enllaços directes directament al nostre mercat objectiu.

La nostra associació amb empreses de tokens com Tokeny i Securitize ens proporciona un flux de llistats de seguretat digital de qualitat per al nostre intercanvi.

La nostra associació amb ClearBank ens proporciona capacitats bancàries de nivell institucional, tot recolzat pel Banc d’Anglaterra.

RS: Quan esperes que Archax surti en directe?

GR: Esperem que Archax entri en funcionament a finals del tercer trimestre del començament del quart trimestre d’aquest any.

RS: Com a persona amb una àmplia experiència en mercats financers, on us plantegeu el mercat de valors digitals en els propers 2 anys i 5 anys?

GR: Encara són primers dies per a les fitxes de seguretat i durant els propers dos anys esperem que continuï emergint l’ecosistema de suport necessari amb els actors clau en l’emissió primària, la custòdia i el comerç del mercat secundari. El panorama normatiu també evolucionarà, ja que els reguladors dels principals centres financers aclariran la seva posició respecte als tokens de seguretat d’altres actius criptogràfics. El nombre d’empreses que vulguin emetre fitxes de seguretat també creixerà, apareixeran emissions més grans i destacades a mesura que tot el panorama comenci a prendre forma.

De cara als cinc anys, tota aquesta activitat generarà liquiditat en aquests nous mercats i fomentarà l’adopció generalitzada que esperem que impulsi força ràpidament. També començarem a veure que els instruments financers existents també utilitzen la tokenització de seguretat digital / blockchain, ja que es tracta d’una manera molt més eficaç i sense friccions de gestionar els actius financers que no s’utilitza actualment, en particular a l’espai de compensació i liquidació post-negociació.

RS: Hi ha alguna cosa més que voldríeu dir-nos?   

GR: La simbolització d’actius del món real mitjançant tecnologia blockchain no només desbloquejarà liquiditat i crearà mercats secundaris per a actius que actualment són difícils de negociar, sinó que també tenen el potencial de pertorbar tots els mercats financers tradicionals. Ja hi ha més de 150 empreses que han utilitzat o estan buscant utilitzar fitxes de seguretat com una forma d’aconseguir capital o desbloquejar el valor dels actius, un valor total de més de 2 bilions de dòlars, amb 400 milions de dòlars recaptats fins ara. Aquest impuls s’està ampliant amb la presència de noves iniciatives cada dia. Els tipus de fitxes van des de simbolitzar recursos propis / ingressos / deutes com a forma d’aconseguir capital empresarial, simbolitzar propietats o fons per crear liquiditat del mercat secundari i fins i tot simbolitzar més nínxols o actius exòtics, com ara art, cavalls de cursa, diamants, vaixells portacontenidors avions: per obtenir valor de maneres noves i innovadores.

Podeu trobar més informació sobre Archax aquí. 

I accediu a la pàgina principal d’Archax aquí.

Promo
banner
Promo
banner