Liza Aizupiete, directora general de Fintelum – Sèrie d’entrevistes

Liza Aizupiete és la directora general de Fintelum, una plataforma de llançament de tokens (ICO i STO) amb seu a Europa. Liza té una àmplia experiència en la gestió de fons tradicionals, i també és una empresària amb experiència en blockchain, ja que ha posat en marxa i ha aconseguit capital (ICO) per a Globitex, on va ser cofundadora i directora general..

RS: Recentment heu llançat una empresa anomenada Fintelum, ens podeu explicar una mica més sobre què fa Fintelum i a quins mercats serveix?.

LA: Els serveis de Fintelum es poden resumir de la següent manera:

– Emissió de token primària

– Compliment KYC / AML

– Contractes intel·ligents (fitxes d’utilitat i seguretat)

– Co-custòdia dels fons Crypto

– Agència de transferència de tokens

– Accions corporatives

– Taulell d’intercanvi OTC de token secundari

A Fintelum, vam construir una plataforma de llançament de tokens per atendre els emissors de tokens en la realització de vendes de tokens ICO / STO tècnicament sòlides i conformes. Fintelum està orientat a proporcionar serveis a la terra europea per a clients globals. Els serveis principals són el compliment, la codirecció de fons criptogràfics i els contractes intel·ligents. Per a la indústria de les fitxes de seguretat, Fintelum serveix com a agent de transferència de propietat de fitxes, assegurant un mercat secundari mitjançant un taulell OTC de token i proporciona serveis d’acció corporativa en curs basats en blockchain, com ara vots, dividends i anuncis..

RS: En què es diferencia Fintelum d’altres empreses emissores de tokens?

LA: els punts de venda únics de Fintelum són:

– Serveis integrats de criptografia multisig de cartera i custòdia de fons

– Agència de transferència de tokens i taulell d’intercanvi OTC

– Informes complets sobre demanda

Fintelum es va fundar el 2018 i posteriorment va obtenir la llicència de la FIU estoniana per proporcionar serveis a la indústria criptogràfica de conformitat amb les lleis de la UE en matèria de LMA. Els principals diferenciadors es troben dins dels avantatges que els clients de Fintelum poden obtenir d’un equip de llarga data amb experiència en finances i construcció i gestió del nostre propi intercanvi de criptomonedes regulat..

Per una banda, Fintelum compta amb un sistema de gestió de carteres fredes / calentes multidivisa amb co-custòdia per a una major fiabilitat. Es pot assegurar als emissors que tota la feina tècnica, de cadena de blocs i de compliment es durà a terme amb la màxima cura. Per a això, hem creat una backoffice completa, on els emissors poden navegar i controlar amb seguretat la seva recaptació de fons. Des de la creació de campanyes i programes fins a la gestió de dades d’inversors i afiliats.

Un altre diferenciador és la nostra implementació de STO del testimoni de seguretat basat en Ethereum i la posterior oficina OTC. Fintelum pot actuar com a agent de transferència de tokens, mantenint taules de capitalització basades en blockchain o registre d’accionistes per a empreses o altres actius tokenitzats. Estem creant una disponibilitat sense precedents perquè els companys elegibles (de la llista blanca) puguin intercanviar tant fitxes de seguretat com utilitats.

Per al testimoni d’utilitat, Fintelum es diferencia amb el nostre enfocament sistemàtic en el compliment de KYC / AML. Allà, després d’una recaptació de fons reeixida, els emissors poden confiar en un sistema d’informes complet. Totes les dades recopilades i verificades es poden posar a disposició de bancs i altres institucions financeres que, d’altra manera, no podrien donar servei a una empresa que no compleix els requisits. De fet, tenim diversos bancs i proveïdors de serveis de pagament que poden oferir serveis fiduciaris als clients de Fintelum.

En general, els serveis de Fintelum incorporen algunes de les funcions més crucials per llançar amb èxit una recaptació de fons criptogràfica. Els emissors encara hauran de tenir el seu propi assessor jurídic local i tenir una idea clara de la seva pròpia estratègia de màrqueting, mentre que Fintelum en farà la resta. És segur dir que el paquet de servei Fintelum és el més complet disponible al mercat.

RS: Teniu una àmplia experiència en tecnologia fintech i fons, quins motius vau escollir per crear una empresa emissora de tokens en lloc d’algun altre tipus de servei o empresa de criptografia?

LA: En resum:

– Les empreses van buscar el nostre saber fer

– Comprensió de la indústria i la tecnologia

– Anticipació al canvi global dels mercats de capitals

Després d’haver completat amb èxit una recaptació de fons ICO de 10 milions d’euros, per a la nostra antiga empresa, diversos projectes ens van acostar per conèixer com funciona el finançament col·lectiu criptogràfic. I a mesura que el compliment i la LMA van prevaler sobre les donacions de criptografia anònimes, vam pensar que era natural ampliar la nostra experiència i comprensió institucional de com evolucionaran probablement els mercats de capitals. Els ICO o fitxes d’utilitat ja van deixar una marca històrica a la indústria dels mercats de capitals. De la mateixa manera, les STO o les fitxes de seguretat continuaran remodelant els mercats de capitals i estem encantats de precipitar aquest canvi amb el nostre nou negoci.

RS: Anteriorment heu fet un ICO amb la vostra antiga empresa, Globitex, què heu après d’aquest ICO que pot ajudar els emissors de tokens a la plataforma Fintelum??

LA: El nostre consell:

– Trobeu els socis adequats

– Treballar amb professionals

– Feu créixer la vostra comunitat

Les nostres principals aportacions per portar a terme una ICO va ser que importa molt en quina etapa es troba la vostra empresa, quins accionistes i socis teniu i quins proveïdors de serveis trieu per a la vostra recaptació de fons. És possible que tingueu una idea meravellosa, un producte tècnicament impecable. Però necessiteu proveïdors de serveis professionals que facin tota la resta perquè la vostra recaptació de fons passi realment.

Vam tenir molta sort amb els nostres. Vam aconseguir recaptar 10 milions d’euros i vam tancar la nostra venda pública en qüestió de 24 hores. Sense descomptar el moment en què vam executar la nostra campanya, també és important tenir una idea clara de qui voleu orientar com a inversors i / o usuaris de productes: la vostra comunitat. Perquè tant una campanya ICO com una STO funcionen sense voler com a campanya de màrqueting per al vostre producte o servei actual o futur. I heu d’invertir el temps i l’esforç per arribar a la vostra comunitat, per mostrar al món que el vostre producte existeix i en què val la pena invertir-hi..

Val a dir que les STO tenen més sentit jurídic, però molt menys. Els temps de reunir centenars de milions per obtenir idees sobre un llibre blanc sense cap límit dur definitivament han desaparegut. Però els ICO no han mort. Encara espero que es publiquin algunes fitxes d’utilitat importants aquest any i l’any vinent. D’altra banda, les STO poden funcionar molt bé sota excepcions legals de finançament col·lectiu de fins a 5-8 milions d’euros i més, segons el Reglament del fulletó (el juliol de 2019 que substitueix la Directiva) a Europa.

Per als ICO, un límit fix fix i garantit afegirà l’èxit i la popularitat de la recaptació de fons. Amb les STO, el límit dur es substitueix per clars drets i expectatives legals.

RS: Quins tipus d’empreses creieu que són les més adequades per llançar una STO?

LA: Al meu entendre:

– Empreses petites o mitjanes que treballen, idealment amb fluxos d’ingressos

– Empreses globals de gestió de fons amb subscriptors (inversors) existents

– Projectes immobiliaris o de finançament amb atractiva oferta de tipus d’interès

– Projectes d’energia alternativa amb impacte ecològic i bona perspectiva de dividend

– Jocs i esports amb grans seguidors minoristes

Avui en dia, el comprador potencial d’una STO haurà de superar el pesat procés de perfils KYC / AML per complir les vendes d’un valor. I, segons la jurisdicció i l’oferta del projecte, els nivells de dolor poden variar. Però és clar que invertir en una STO o ICO avui és molt més complicat del que ho hauria estat fa només un any, contribuint al desenvolupament d’un projecte de fitxes d’utilitat. És per això que la STO ha de ser una oferta prou atractiva per al dolor de la inversió. De fet, per als tokens de renda variable o de deute, un emissor STO ha de tenir una gran proposta sobre la taula per poder atraure inversions..

RS: Quins tipus d’empreses voldríeu personalment que es llancessin a l’espai de criptomonedes per ajudar la indústria en general a adoptar una adopció més àmplia??

LA: Jo apostaria per:

– Esports i jocs

– Realitat virtual

– Menjar

A Fintelum, obtenim desproporcionadament més consultes d’empreses relacionades amb la propietat immobiliària que de qualsevol altre sector. Actualment és el cas. I pot ser degut al fet que la propietat immobiliària és un actiu dur. Igual que els productes bàsics, els metalls preciosos, la propietat immobiliària és una cosa que la gent entén. Invertir en esquemes de renda variable complexos pot requerir més sofisticació i / o gana de risc. Tot i que personalment m’agradaria que les fitxes d’utilitat continuessin persistint. Hem trobat diverses idees fantàstiques. Però la por a l’actual mercat baixista suposa una resistència i una falta de voluntat per part dels administradors per aprofundir en el procés de llançament d’un testimoni.

Les tres categories, és a dir, els esports / jocs, la indústria de la realitat virtual i l’alimentació, són les més apropiades per al tipus de recaptació de fons ICO, a causa de la base de clients minoristes fidels que tots tenen o tenen el potencial de manar. Les finances com a sector ja s’han fet, amb advertències. Va provocar interessos institucionals i, com a conseqüència, una greu volatilitat dels preus. Però, aprofitant el mercat massiu per qualsevol d’aquestes indústries, és possible que siguem capaços de mantenir una taxa d’adopció constant i sòlida.

RS: Vostè ha estat una dona empresària a l’espai de criptomonedes durant més de tres anys, ens pot explicar qualsevol avantatge o desafiament que pot haver comportat ser dona en un camp dominat per homes??

LA: Vaig néixer a Letònia i vaig estudiar a Suïssa. Segons l’informe del Coneixement Obert del Banc Mundial, sis economies (Bèlgica, Dinamarca, França, Luxemburg, Suècia i el límit amb Letònia) sumen 100 a l’índex Women, Business and Law, cosa que significa que atorguen a dones i homes iguals drets legals a les àrees mesurades, mentre que Suïssa es situa marginalment per sota de 97,50. De fet, Letònia té la proporció més alta de dones executives de tota la UE, segons l’última enquesta EuroStat.

Això demostra que, en general, les dones no haurien de patir cap diferència ni reptes especials en les economies del món desenvolupat. I no és diferent en l’espai cripto naixent. Tot i que la indústria és predominantment masculina, les regles són les mateixes per als dos gèneres. Per tant, no he sentit reptes particulars per ser dona emprenedora. De fet, els únics reptes són principalment autoimposats. Això es deu al fet que, per cert biaix de gènere, les femelles solen ser més crítiques, sobretot amb elles mateixes. Per tant, en tot cas, els reptes s’infligeixen a si mateixos i no estan completament relacionats amb factors externs.

RS: Podeu descriure breument el que creieu que tindran els propers dos anys per a les ICO i les STO.

LA: Els propers anys serà una lenta recuperació de l’exuberància ICO que va culminar els anys 2017-18. Serà una recuperació i maduració de la indústria de criptomonedes i actius criptogràfics, on STO tindrà un lloc important, establint precedents entre jurisdiccions.

Els OIC havien assolit un retorn de la inversió de 10 vegades sense precedents, que va augmentar els 20.000 milions de dòlars en finançament, en els anys combinats. La recaptació de fons de criptografia continuarà, però passarà d’una manera més professional; una manera més respectuosa de la llei; amb sort, innovador alhora.

Seria lamentable que els legisladors decidissin que realment no necessitem innovació i que el sistema existent sigui prou bo com és. La meva esperança és que la competència augmenti i que les barreres d’entrada no s’aixequin de manera desproporcionada. De manera que els nous participants i els innovadors poden tenir una oportunitat de la seva vida per convertir la paraula en un lloc millor.

RS: Hi ha alguna cosa més que vulgueu compartir amb els lectors?

LA: Per inaugurar el llançament dels serveis de Fintelum, convido els possibles emissors de fitxes a participar en el nostre acord de Setmana Santa. Del 21 de març al 21 d’abril de 2019, Fintelum compensarà la meitat de la quota d’entrada a tots els emissors de fitxes elegibles que arribin durant aquest temps..

Poseu-vos en contacte amb Fintelum aquí per llançar la vostra venda de token ICO o STO conforme.

A més, a l’iniciativa iniciació automàtica, l’ús de l’etiqueta #TokeniseYourAssets a les vostres xarxes socials us ajudarà a aconseguir pràctiques i oportunitats de treball amb Fintelum.

Poseu-vos en contacte amb Fintelum a [email protected] per obtenir més informació.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner