Circle Intenta vendre SeedInvest, duplicant-se a StableCoin

Circle ha estat durant molt de temps un nom íntimament associat al món de la cadena de blocs. Entre la naturalesa vocal dels seus líders, la promoció del potencial de la tecnologia i les seves adquisicions de gran perfil durant els darrers anys, sovint han estat una llum guia.

Tanmateix, l’empresa sembla estar en un estat de flux, en els darrers mesos Circle ha venut el seu interès en l’intercanvi criptogràfic Poloniex, personal clau ha deixat, i ara, la venda potencial de la plataforma de finançament participatiu participatiu SeedInvest.

Són moviments significatius. Els canvis plantegen la pregunta: representen aquests desenvolupaments la desaparició de Circle? O una reestructuració estratègica que obre el camí a un futur més brillant?

SeedInvest No More?

Hi ha rumors que Circle pretén apartar els seus esforços fora del crowdfunding. Segons els informes, aquest pivot implicarà la venda de la plataforma de finançament col·lectiu de capital adquirida recentment, SeedInvest.

Tot i que això no s’ha confirmat, el popular informatiu ‘The Block’ ho informa..

No fa molt que vam informar per primera vegada de l’adquisició inicial de SeedInvest. Aquest va ser un moviment que va cridar l’atenció de molts, ja que SeedInvest era una de les principals plataformes de renda variable en el moment de l’adquisició. Després de ser adquirits per Circle, les expectatives eren molt altes del que la companyia aconseguiria en el creixent sector.

Talent propulsor

Fins fa poc, la confiança del cervell a Circle estava encapçalada per la seva parella de fundadors, que actuaven com a co-consellers delegats. Aquesta estructura va servir bé a l’empresa, des de la seva fundació el 2013, de manera que va ser una sorpresa el desembre de 2019 quan es va anunciar que Sean Neville, un dels co-consellers delegats, deixaria el càrrec..

Es creu que, amb la reimaginació de l’empresa del seu camí cap endavant, també era hora de fer canvis en el personal. Neville ho va reconèixer i va aprofitar l’oportunitat per perseguir nous esforços.

En càrrega / Descàrrega

Possiblement, l’esdeveniment de reducció que va cridar més l’atenció és la venda de Poloniex. Això es deu principalment al fet que Circle va adquirir el canvi per una suma sorprenent, que va ascendir a més de 400 milions de dòlars.

Tot i que els Poloniex van millorar dramàticament durant la seva etapa com a part de la família Circle, es va demostrar clarament més promesa en els altres esforços de Circle.

Per obtenir més informació sobre la venda del popular intercanvi de criptomonedes, assegureu-vos de llegir l’article següent.

Poloniex surt de Circle com a “Actius digitals de Polo”

Circling Back

A principis del 2019, Circle va publicar un informe retrospectiu del 2018, que va assenyalar dues tendències principals que consideraven que donarien forma a la cadena de blocs, avançant: les stablecoins i els valors digitals.

Circle identifica les estabilitats i els valors digitals com a tendències emergents

Hem vist que Circle, en els mesos posteriors, intentava aprofitar cadascun d’aquests. Tot i que la seva inversió en SeedInvest pot (o no) s’acaba, la seva tasca en el desenvolupament de la stablecoin USDC durant el mateix període de temps ha pagat dividends clarament.

La companyia afirma en un document publicat recentment que detalla les stablecoins, “Les estables monetàries globals ofereixen el potencial d’una obertura dramàtica de la participació en l’activitat econòmica mundial”.

A l’article següent, vam examinar de més a prop l’establecoin USDC de Circle, els seus competidors, i la forma en què aquesta classe d’actius pot transformar les finances..

Resum de reducció de mida

A continuació es mostra un breu desglossament dels diferents moviments estratègics realitzats per Circle els darrers mesos.

Venda de la plataforma de finançament col·lectiu ‘SeedInvest‘A …?

  • Pendents

Venda de la plataforma de negociació ‘Circle Invest’ a Voyager

  • 2019

Co-CEO Sean Neville baixa cap avall

  • 2019

Venda de taulell OTC a Kraken

  • 2019

Venda d’intercanvi de criptomonedesPoloniex’Al grup inversor asiàtic

  • 2019

L’esperança roman

Tot i que els diversos esdeveniments comentats anteriorment poden semblar passos cap enrere, encara hi ha l’esperança que Circle sàpiga exactament el que fan. Aquests moviments es basen, al cap i a la fi, en el potencial demostrat per USDC, i el que pot oferir no només Circle, sinó el món general de la cadena de blocs.

No fa gaire temps que la majoria elogiava la decisió de comprar tots dos, SeedInvest i Poloniex. Aleshores vam confiar en el judici de Circle, tot i com es van desenvolupar els esdeveniments, potser hauríem de confiar en ells ara? El temps ho dirà.

Cercle

Circle, fundada el 2013, és una empresa de serveis financers amb un gran recolzament que manté operacions a Boston, Massachusetts. Per sobre de tot, l’equip de Circle està centrat a garantir l’èxit de la seva oferta stablecoin ‘USDC’.

Conseller delegat, Jeremy Allaire, actualment supervisa les operacions de l’empresa.

Promo
banner
Promo
banner