Консорциум за цифрови ценни книжа сформиран между участници в индустрията

Консорциум

В опит да ускори глобалното разрастване на цифровите ценни книжа в рамките на съвременните финанси, двойка канадски компании обединиха сили. Това начинание се предприема от Polymath и KABN, наред с други. Това доведе до това, което те наричат ​​„консорциум“.

Идеята зад този консорциум е, че „това, което е добро за един, е добро за всички.“ Въпреки че участващите компании могат да припокриват определени услуги, чрез разрастване на цялостната индустрия, всяка от тях ще има голяма полза.

Крайната цел на този консорциум е тяхното обжалване пред издателите на символи чрез опростяване на достъпа и използването на услуги, необходими за издаване на цифрови ценни книжа. Чрез обединяването на техните ресурси, това сдвояване на компании вече може да предложи обширен набор от услуги, които ще осигурят лесен процес на токенизация за заинтересованите компании.

Ролево обаждане

Както беше посочено, този консорциум не се ограничава само до Polymath и KABN. Докато всеки от тях ще играе ключови роли, начинанието първоначално се предприема от следните компании, като списъкът със сигурност ще се увеличава във времето.

 • Tokenise.io (Великобритания)
 • MLG Blockchain (Канада)
 • Hyperion Technologies (САЩ)
 • Хасанс (Гибралтар)
 • Crypto SA (Австралия)
 • Десет капитала (САЩ)
 • Razlin Capital (Великобритания)
 • Глобална блокчейн мрежа (САЩ)
 • Evoke Capital (Канада)
 • Сигурни цифрови пазари (Канада)
 • Управление на цифровите активи (Гибралтар)

Както се вижда от горния списък, предоставен от изявлението на Polymath, този консорциум наистина е глобално начинание. Компаниите, предлагащи различни услуги, присъстват от различни части на света.

Коментар

След обявяването на планирания консорциум, изпълнителните директори на KABN и Polymath говориха за необходимостта от подобно начинание.

Кевин Норт, Главен изпълнителен директор на Polymath, заяви,

„Нашето решение подкрепя създаването на цифрови ценни книжа от широк спектър от традиционни и нетрадиционни активи … Намерението на това партньорство е да създаде модел на най-добри практики за клиенти, които се нуждаят от помощ с пълния жизнен цикъл на STO (Предлагане на токени за сигурност) . В този модел емитентът ще работи с интегрирана мрежа от доставчици, които се ангажират да гарантират, че офертите са в съответствие със законите, правилата и наредбите за ценните книжа в множество юрисдикции и платформи за търговия, увеличавайки предложението за стойност чрез намаляване на разстоянието и триенето между инвеститорите и емитенти. Към днешна дата пълният път на STO не е ясен за повечето от нашите издатели, затова създадохме това партньорство с намерението да направим това по-малко плашещо пътуване. “

Бен Кеслер, Главен изпълнителен директор на KABN, заяви,

„Работейки с Polymath, KABN подкрепя изискванията за съответствие на цифровите ценни книжа със своето решение Always On, предоставящо по-бързо, по-добро и по-икономично решение за издателите и инвеститорите за валидиране и проверка на самоличността, KYC и AML, и управление на ликвидни програми … KABN също е първата компания, която токенизира активите на своята компания и създава цифрови ценни книжа с този процес, доказвайки модела и проправяйки пътя на другите да правят същото по начин, който отговаря на юрисдикционните правила и разпоредби за ценни книжа и подкрепя предложение за стойност за заинтересованите страни, общността на Blockchain, емитенти и инвеститори. “

KABN

KABN е компания, базирана във Ванкувър, която е основана през 2017 г. Компанията е специализирана в модерни финансови услуги, вариращи от идентификация, базирана на блокчейн, до VISA одобрена карта, свързана с крипто базирани холдинги.

Polymath

Polymath е компания, базирана в Торонто, която е основана през 2017 г. Компанията се стреми да доразвие развитието и приемането на цифрови ценни книжа в рамките на съвременните финанси. В опит да постигнат това, те са разработили множество стандарти за токени, улесняващи процеса на токенизация за всяка заинтересована компания.

В други новини

Polymath е лидер в света на цифровите ценни книжа. Имайки предвид това, не би трябвало да е изненадващо, че напоследък те са украсявали заглавията ни по различно време. По-долу са дадени няколко статии, описващи минали начинания и разработки на Polymath през последните месеци.

Polymath доказва концепцията на DEX Security Token

LeadBest и Polymath формират Партньорство за създаване на защитна токенова еосистема

Платформа за токени за сигурност, Polymath (POLY), включена в списъка с нарастващ брой борси

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner