Двойка лондонски компании намират общ език с „Corda“

Екипни усилия

Двойка лондонски компании, Archax и VALK, наскоро освободен новина, че възнамеряват да работят в унисон, за да обслужват по-добре сектора на цифровите ценни книжа.

От край до край

Това новоучредено партньорство беше осъществено с цел да предостави на клиентите на всеки, Archax и VALK, достъп до набор от услуги, позволяващи издаване / търговия на цифрови ценни книжа.

За да се даде възможност на този изчерпателен пакет от услуги, всяка компания ще внесе нещо различно на масата.

  • VALK ще улесни токенизирането, издаването и управлението на цифрови ценни книжа
  • Archax ще улесни следтърговските дейности и ликвидността чрез достъп до вторични пазари

Това означава, че цифровите ценни книжа, създадени чрез VALK, ще имат дом на борсата Archax. Резултатът е, че всяка компания и съответните цифрови ценни книжа се възползват значително от гореспоменатите възможности.

Минала интеграция

Извън географското им местоположение има една обща черта между тези две компании – използването на платформата R3 Corda.

Като клиенти на R3 Corda, всеки, Archax и VALK, имат достъп до базирана на DLT платформа с отворен код, която дава възможност за внедряване на интелигентни договори.

КордаКорда

Гледайте това видео в YouTube

Archax ще рационализира следтърговската дейност чрез интеграция на платформата R3 Corda

Коментар

В своето съобщение за партньорство представители на всяка от тях, VALK и Archax, отделиха време да коментират. По-долу трябва да кажат какво ще означава това сътрудничество, напредвайки.

Антоан Лот и Ели Ази, съоснователи на VALK, заявиха,

„Радваме се да запечатаме това партньорство с Archax и очакваме с нетърпение да бъдем една от първите платформи на Corda, които се интегрират с техния обмен. Нашите клиенти вече ще имат достъп до портал за ликвидност и Archax може да се възползва от невероятния поток от сделки на нашите партньори, които издават, финансират и търгуват много висококачествени активи в световните фондове, фондове, инфраструктура и недвижими имоти. Радваме се, че изграждаме бизнес интерфейса между най-ефективните и уважавани институционални играчи и Archax, най-иновативното място на пазара във Великобритания. “

Греъм Родфорд, главен изпълнителен директор на Archax, заяви,

„Изграждаме първия наистина глобален институционален пазар за цифрови ценни книжа, базиран в Лондон. Като такива, ние искаме да изброим най-достоверните предложения за символи – така че партньорства като това с VALK са изключително подходящи и важни за нас. Въпреки че сме агностични по отношение на блокчейн по отношение на токените, които изброяваме, ние си партнирахме с R3, за да използваме Corda за собствената си книга и следтърговски дейности, така че това сътрудничество с VALK, които също използват Corda, има много смисъл. Вълнуваме се от възможността, която носи токенизирането на активи, и с нетърпение очакваме да работим с VALK напред. “

Говорейки с Греъм

В средата на 2019 г. имахме щастието да завършим ексклузивно интервю с изпълнителния директор на Archax Греъм Родфорд. Тук Ребека Стоунър, главен оперативен директор на ценни книжа.io, се задълбочава в това, което Archax се надява да постигне и как ще постигнат целите си.

Интервюта – Греъм Родфорд, главен изпълнителен директор на Archax

VALK

Основана през 2018 г., VALK поддържа централа в Лондон, Англия. Екипът зад VALK е разработил технологични решения, които позволяват „управление, търговия и инвестиране на активи, които не са в списъка“.

Съоснователят, Антоан Лот и Ели Ази, в момента ръководи операциите на компанията.

Архакс

Основана през 2018 г., Archax поддържа централа в Лондон, Англия. Преди всичко екипът на Archax работи за разработването и пускането на очакваната борса, която се очаква да обслужва сектора на цифровите ценни книжа.

Главният изпълнителен директор Греъм Родфорд в момента ръководи операциите на компанията.

В други новини

Докато стартирането на тяхната дигитална борса за ценни книжа отне повече време, отколкото се очакваше първоначално, Archax остава един от най-очакваните проекти в сектора. Като такива сме се оказвали да отразяваме новини, свързани с тази млада компания по различни поводи. По-долу са дадени няколко статии, които подробно описват какво точно е замислял Archax в последно време.

ClearBank, избран от Archax за предоставяне на различни услуги

Tokeny и Archax формират стратегическо партньорство

HighCastle търси повишена ликвидност чрез Archax

Globacap да интегрира услуги с Digital Exchange Archax

Promo
banner
Promo
banner