Actualització tZERO: èxits i preparatius per augmentar el capital

A mesura que el sector de valors digitals continua madurant, hi ha algunes empreses capdavanteres, una de les quals és tZERO.

En un estrenat recentment recapitulació de l’empresa i l’estat dels seus diferents esforços, es va donar nova llum sobre com poden ser els propers moviments de tZERO.

Més finançament?

En el futur, tZERO vol generar capital extern addicional en un futur proper i ja ha començat a preparar-se per a aquest esdeveniment.

tZERO ha tingut una història tumultuosa al voltant de les pujades de capital. Tot i que va aconseguir recaptar 134 milions de dòlars en una STO passada, no tots els intents han tingut èxit.

El 2018, tZERO va fer onades quan va anunciar formalment una inversió prevista de 400 milions de dòlars per part de GSR Capital a la companyia. En un procés d’extracció al llarg d’un any, la inversió real (5 milions de dòlars) era una fracció del que s’esperava inicialment.

Tot i recaptar menys capital del previst inicialment, tZERO ha aconseguit avançar i consolidar-se com a líder en valors digitals. Sens dubte, aprenent de les seves diverses incursions en la generació de capital, tZERO està prenent mesures actives per buscar de nou capital.

Reducció de costos

En el seu procés de preparació per a futures rondes de finançament, tZERO ha pres diverses mesures preventives per convertir-se en un candidat ideal per a la inversió.

Aquests passos giren principalment al voltant de la reducció de costos. En la seva recapitulació recent, es va assenyalar que les següents àrees contribuïen a una cremada d’efectiu, un 45% inferior a la de l’any anterior.

 • Reduccions de personal
 • Reduccions salarials
 • Despeses legals
 • Finalització majoritària del desenvolupament de la plataforma

Comentari

En un resum de l’assoliment d’aquest darrer any per part de tZERO, conseller delegat, Saum Noursalehi, compartit els seus sentiments sobre el peu actual de l’empresa.

“Amb tot, fins ara ha estat un any productiu. Estic animat pels nostres progressos recents i crec que ens apropem a un punt d’inflexió del negoci. Amb el gruix de la fase de desenvolupament enrere i amb les aprovacions reglamentàries properes, estarem centrats en la comercialització del negoci. Encara ens queda molta feina per endavant, però, tinc més confiança que mai que estem en condicions de tenir èxit i espero estar al corrent del nostre viatge “.

Full de ruta

De cara al futur, tZERO ha establert un full de ruta clar que detalla els seus propers passos. El següent és un extracte de la seva actualització de progrés, que mostra el que comporten aquests passos.

Actius
 1. Canvieu la fitxa de St. Regis.
 2. Integrar plataformes d’agents de transferència i emissió de tercers
 3. Comerç de nous emissors (actius existents, noves ofertes) a l’ATS.
 Liquiditat
 1. Inicieu tZERO Markets al nostre lloc web (pendent d’aprovació reglamentària)
 2. Desenvolupeu una solució de compensació múltiple.
 3. Integreu més brokers.
 4. Oferta d’entrada de comanda 24/7.
Experiència
 1. Racionalitzeu la incorporació de mercats tZERO (pendent d’aprovació reglamentària)
 2. Proporcionar l’experiència de l’usuari per canviar tots els recursos digitals.

Tot i que pugui semblar ambiciós, tZERO creu que cadascun d’aquests passos es pot barrar abans que finalitzi el 2020.

El pas més immediat que s’espera que es superi aquesta llista serà el comerç de la fitxa St. Regis Aspen. Fa només uns dies, vam informar d’un acord recentment signat, que veurà que aquest testimoni es canvia a tZERO ATS la propera tardor.

No obstant això, la negociació de la fitxa St. Regis Aspen només pot ser el començament. Tot i que tZERO continuarà treballant amb empreses que vulguin emetre valors digitals, s’ha assenyalat un major enfocament a la llista d’actius tokenitzats existents.

“… hem canviat el nostre enfocament a dues categories. El primer són els valors digitals existents. Hi ha més de 200 empreses i / o actius tokenitzats fins a la data. Molts d’aquests actius no compleixen els criteris de la nostra plataforma, ni per mida, ni per qualitat, ni per tots dos. Hi ha alguns, però, que tZERO ATS pot estar interessat en negociar i l’equip de desenvolupament de negocis ha tingut un compromís positiu amb aquests emissors ”.

tZERO

Fundada el 2014, tZERO és una filial de Medici Ventures. Des de la seva seu central a Nova York, Nova York, tZERO treballa per desenvolupar un conjunt de serveis adaptats als mercats de capitals.

Actualment, el CEO, Saum Noursalehi, supervisa les operacions de la companyia.

Per obtenir més informació sobre Saum Noursalehi i les ambicions de tZERO, assegureu-vos de revisar la nostra entrevista passada detallant cadascuna d’elles..

Promo
banner
Promo
banner