Инвестиране в биотерапия на Iovance (NASDAQ: IOVA)

Iovance Biotherapeutics (NASDAQ: IOVA) е биофармацевтична компания, която разработва лекарства за лечение на рак. Изследването на компанията работи за постигането на дългосрочната им цел да направят имунотерапиите на базата на Т-клетки лечебна възможност за пациенти с тумори и други видове рак на кръвта. Ако клиничните изпитвания са успешни, тези лекарства могат да помогнат на безброй пациенти, като предложат на масата много ефективна и обещаваща възможност за лечение. Техниката все още е малко нова, но ранните резултати от проучванията показват обещаващи нива на ефективност.

Какво представлява Iovance Biotherapeutics (IOVA)?

Iovance Bioptherapeutics е компания от ранен етап на биофармация, която е разработила няколко лекарства за лечение на рак, които в момента са в процес на клинични изпитвания. Седалището на компанията е в Сан Франциско, а също така разполага с допълнителни изследователски съоръжения в Ню Йорк и Флорида. Iovance Biotherapeutics е основана през 2007 г. под името Genesis Biopharma. През първите си години компанията претърпя сливания и няколко други структурни промени. В крайна сметка компанията промени името си на Iovance Biotherapeutics през 2017 г. и след това IPOed през същата година. В момента в компанията работят малко над 200 души, по-голямата част от които са изследователи с медицински опит. Компанията се ръководи от главен изпълнителен директор и президент д-р Мария Фардис. Д-р Fardis има значителен опит във водещи биотерапевтични компании в ранните етапи, а нейното портфолио от работа включва водеща Acerta Pharma, компания за биофармация от клиничен етап, която в крайна сметка е придобита от AstraZeneca.

Защо Iovance Biotherapeutics (IOVA) Материя?

Понастоящем Iovance Biotherapeutics има няколко лекарства в разработката, които изглеждат като много обещаващи възможности за лечение. Изследването е съсредоточено около имунотерапии на базата на Т-клетки, които вземат собствените тумор-инфилтриращи лимфоцити (TIL) и ги инжектират директно в тумора. Докато тялото произвежда TILs рано в опит да се пребори с рака, ефективността на естествения отговор на организма обикновено е минимална, тъй като раковите клетки могат бързо да се адаптират, за да избегнат откриването от TIL и да потиснат отговора. Докато TILs е проучен задълбочено, компанията е разширила проучването със собствен патентован процес. Процесът включва извличане на TIL клетки от тялото на пациента, последвано от ex vivo (извън тялото) растеж на TIL клетки от милиарди. Чрез използването на собствените Т-клетки на пациента и драстичното увеличаване на броя на клетките, супресивната способност на раковите клетки значително намалява. След инфузия Т-клетките достигат до туморната тъкан и атакуват тумора директно. Производственият процес на Iovance за TIL клетки, който включва разнообразни патентовани състави и методи за лечение, получи общо 20 патента.

Iovance Biotherapeutics (IOVA) Перспективи

Понастоящем продължават общо четири клинични проучвания, като всяко използва методологията, базирана на TIL, разработена от Iovance Biotherapeutics, за да определи ефикасността му срещу четири различни вида рак. Ако клиничните изпитвания се окажат в крайна сметка успешни, перспективите за Iovance са много обещаващи. Очаква се размерът на пазара на лекарства за рак да достигне 176 млрд. Долара до 2025 г..

Леченията, които понастоящем се подлагат на клинични изпитвания, са насочени към метастатичен меланом, карцином на главата и шията и рак на маточната шийка. Компанията също така се надява, че ако технологията TIL премине изпитания, приложимостта може да доведе и до други видове тумори, включително яйчници, гърди, пикочен мехур, колоректална. В допълнение към допълнителните приложения, компанията също гледа към бъдещето и инвестира в технология от следващо поколение, която ще направи лечението по-мощно, по-ниска цена, по-лесно за производство и ще изисква по-малко TIL. С тази ефективност,

Ако клиничните изпитвания са успешни, Iovance Biotherapeutics ще бъде първата компания, получила одобрение за Т-клетъчна терапия, насочена към солидни тумори. В очакване на положителни резултати, компанията разшири производствените си възможности, изграждайки първата си производствена база през Филаделфия през 2019 г.. Очаква се съоръжението да завърши през 2021 г. и се очаква, че търговското производство ще започне през 2022 г..

Както бе споменато, изпълнителният директор и президент д-р Мария Фардис има десетилетия опит и богатство от знания и връзки в пространството на биотерапевтиката. С това ръководство е възможно компанията да може да си осигури партньор или да бъде придобита от по-голяма компания, ако продуктите на Iovance Biotherapeutics се доближат до излизането на пазара. Изчислено е, че всяко ново лекарство се нуждае 2,6 милиарда долара финансиране преди най-накрая да достигне до потребителите и е вероятно Iovance Biotherapeutics да се нуждае от помощ по мащаба. През последното десетилетие между 2010 и 2020 г. общо 1,6 трилиона долара бяха похарчени за сливания и придобивания в биофармацевтичното пространство. Така наречените „болт-он“ придобивания, които включват малка компания, която е провела изследвания върху много обещаващи лекарства с клинични приложения, придобити от голяма компания, която дава възможност за реализиране на търговски възможности, стават все по-често срещани.

Къде да купя Iovance Biotherapeutics (IOVA)

Брокер, който препоръчваме е Firstrade.

Firstrade е водеща онлайн брокерска фирма, предлагаща пълна гама от инвестиционни продукти и инструменти, предназначени да помогнат на инвеститори като вас да поемат контрола върху вашето финансово бъдеще. От основаването си през 1985 г. Firstrade се ангажира да предоставя висококачествени и качествени услуги.

Комбинирайки собствена технология за търговия, изключително интуитивен потребителски интерфейс, отлично обслужване на клиенти и мобилни приложения, Firstrade предлага цялостно решение за всички ваши инвестиционни нужди.  Firstrade е член на FINRA / SIPC.

Инвестиране в биотерапия на Iovance (NASDAQ: IOVA) Инвестиране в биотерапия на Iovance (NASDAQ: IOVA) Инвестиране в биотерапия на Iovance (NASDAQ: IOVA)
★★★★★ ★★★★★ Firstrade Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за борсови брокери отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и инвестиционни възможности.

★★★★★ ★★★★★ M1 Finance Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за борсови брокери отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и инвестиционни възможности.

★★★★★ ★★★★★ Public.com Review

Оценките на Securities.io се определят от нашия редакционен екип. Формулата за точкуване за борсови брокери отчита десетки фактори, включително такси и минимални сметки, платформи за търговия, поддръжка на клиенти, регулаторни органи и инвестиционни възможности.

Такси

Нулева комисия

Такси

Нулева комисия

Такси

Нулева комисия

Минимален акаунт

Нито един

Минимален акаунт

100 долара

Минимален акаунт

Нито един

Промоции

Безплатни акции *

* Вижте уебсайта за подробности.

Промоции

Нито един

Промоция

Нито един

Обобщение

Въпреки че е млада компания, Iovance Biotherapeutics вече е в момент, в който има няколко много обещаващи лекарства в разработването. Ако се установи, че техните клинични изпитвания са успешни през следващите години, компанията е в добра позиция да начертае път напред за извеждане на техните лекарства, променящи живота на пазара. Със силно ръководство начело, компанията ще има способността да държи всичките си възможности отворени, докато продължават да растат. Независимо дали пътят напред включва придобиване, партньорство или продължаване самостоятелно, собствената методология TIL, разработена от Iovance Biotherapeutics, вероятно ще се превърне във важна част от бъдещето на онкологията и изследванията на рака.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner