6 най-добри места за купуване или продажба на биткойни във Великобритания

Покупката на биткойн е най-популярната дейност, свързана с криптовалутата. За да ви спестим малко време сега и всякакво разочарование по-късно – измислихме списък с компании, които ви позволяват да купувате и продавате биткойни във Великобритания – на всички си заслужава да се доверите.

Относно биткойните

Биткойн несъмнено е най-добрата криптовалута в света и се корени в множество сектори. Използването на блокчейн технология (база данни с отворен код) е запазило всички биткойн транзакции сигурни, децентрализирани и прозрачни. Това означава, че няма нужда да се включва трета страна като банка или правителство в частни транзакции.

В резултат на това цената на биткойните, както и останалите криптовалути, се увеличава. Покупката или продажбата на биткойн във Великобритания е подобна, както е в САЩ. Следователно жителите имат няколко реномирани компании, но както всеки друг продукт или услуга, не всички компании, които твърдят, че са най-добри, са най-добрите в избора.

Най-добрите компании за покупка или продажба на биткойни във Великобритания

Следват някои от най-уважаваните британски биткойн компании за покупка или продажба на биткойни.

Ваулторо

Vaultoro да обменя биткойни във Великобритания

С Ваулторо всеки може да купува и харчи злато навсякъде. Улеснява търговията с физическо злато и биткойн. При покупка или продажба чрез Vaultoro не се включват банкови такси и в същото време транзакциите се завършват само за секунди.

Всъщност потребителите трябва да покрият само 0,5% такса за търговия и тя основно намалява с увеличаването на търговската активност на потребителя. Името на клиента се използва за съхранение на златото и е обезопасено в съоръжение за високо ниво, намиращо се в Швейцария. Клиентите също така могат да поискат физическа доставка на златото всеки момент.

Blockchain.info

Търгувайте с биткойни във Великобритания чрез Blockchain.info

Говорейки за blockchain.info, говорим за най-известния биткойн портфейл. Всъщност компанията е извършила над 100 милиона транзакции с биткойн от повече от 140 държави, от които има 160 000 транзакции, които се извършват ежедневно.

За тези, които залагат с криптовалута, blockchain.info е популярен сред тази група, само защото няма следа от дейностите, които потребителите на биткойн извършват за разлика от конкурентите Xapo и Coinbase.

Впоследствие потребителите не трябва да се притесняват дали техните акаунти ще бъдат затворени в случаи на извършване на транзакции с онлайн казина и букмейкъри.

Криптоплащане

Cryptopay - алтернатива за справяне с биткойни във Великобритания

Криптоплащане е услуга, тъй като може да се използва при прехвърляне, обмен, покупка, както и продажба на биткойн. Уникалната характеристика обаче е единствената дебитна карта Cryptopay. С него потребителите могат да плащат за стоките и услугите (с биткойн), където се приема Visa.

С cryptopay можете да извършвате тегления от банкомат, като използвате дебитната карта, изцяло в местна валута. Друга вълнуваща характеристика тук е, че тегленията и депозитите са безплатни само с такса от 1% за конвертиране от или към BTC.

За разлика от други борси и портфейли, които отнемат няколко дни, за да отразят средствата в потребителски акаунти, при Cryptopay те се появяват едва на следващия ден.

Coinbase.com

COinbase

Coinbase комбинира само приятелски интерфейс, добър сайт, който можете да получите биткойни с помощта на дебитна карта, а също така е и онлайн портфейл, който е застрахован за цифровата валута.

Компанията е регистрирала над 30 000 000 потребители, които включват 75 000 търговци и приложения за разработчици с около 15 000 на брой.

Coinbase започна с биткойн, но в момента се разшири до други монети като Ethereum, биткойн кеш и Litecoin. Следователно, той е удобен за потребителите с по-дългогодишни клиенти.

Coinjar

Coinjar за биткойн във Великобритания

По същество Coinjar просто функционира като едно гише при транзакции както с фиатни пари, така и с биткойн. Android и iOS имат приложение за докосване coinjar, което позволява на потребителите да извършват плащания на всеки по света в биткойни само за няколко секунди.

Впоследствие дебитните карти могат да бъдат свързани и с портфейла за теглене и покупка. Също така потребителят може да свърже банкова сметка с портфейл coinjar, и следователно, достъп до парите чрез биткойн мрежата по целия свят.

Coinfloor

Coinfloor

Coinfloor е лондонска компания, която предлага бърз и безопасен начин за покупка, както и за продажба на цифрова валута за стерлинги. Той има мерки за висока сигурност, включително двуфакторно удостоверяване, както и няколко подписали лица за освобождаване на биткойни, които общо са накарали Coinjar да бъде силно доверен за обмен на биткойни във Великобритания.

Компанията разполага с много отзивчива платформа, която позволява прости и ясни транзакции, които могат да бъдат изпълнени с помощта на мобилен телефон.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner