Какво е Enjin Coin (ENJ)? Всичко, което трябва да знаете

Монета Enjin има за цел да бъде интелигентната криптовалута за геймърите. В миналото имаше няколко опита, фокусирани върху игралната индустрия, които повечето усилия бяха неуспешни. The Проект Enjin следователно се оказа ценен принос към Minecraft платформа. Enjin обаче е нещо повече от Enjin Coin. Това е базирано на блокчейн решение, което помага за решаването на много дългосрочни проблеми, свързани с цифрови / виртуални стоки.

Какво е Enjin Coin?

Както бе споменато по-рано, концепцията не е напълно нова; трябва да служи като популярна криптовалута между множество платформи за игри, които я прилагат, като носи преносимост, както и преносимост на виртуални стоки и цифрови активи между платформите.

За разлика от своите конкуренти, Enjin Coin има огромната подкрепа от общността, която им помогна да спечелят пазарно възприемане. Марката Enjin също е много добре позната марка сред разработчиците на игри и геймърите по света, който управлява платформата чрез Enjin.

Монетата Enjin е символ, изграден върху блокчейна Ethereum. Може да се опише като цифрова монета, която може да се използва в различни уебсайтове и онлайн платформи за игри. Също така може лесно да се преобразува в други цифрови обекти като игрални елементи или златно по време на игра.

Има толкова много предимства, които идва с използването на Enjin Coin, особено за тези, които управляват сървъра на Minecraft. Освен че намалява разходите за управление на вашия сървър, Enjin планира да премахне измамите, да намали таксите и също така да намали времето, загубено за борба с обратно заплащане.

Предимствата не са само за тези, които управляват сървърите; тя се разпространява и към играчите. Играейки любимите си игри, получавате възнаграждение с пари от реалния свят. Вашите злато / награди, натрупани по време на игри, могат да бъдат конвертирани в Enjin Coins и използвани за други игри, които го поддържат.

Enjin Coin Use case

Въпреки че Enjin Coin ще бъде мостът между различните платформи за игри, случаят му на използване е ограничен. Популярността на монетата зависи от това кога големите разработчици решат да внедрят тази криптовалута на своята платформа. От страна на разработчиците, интегрирането на това ще позволи истинска собственост на артикули, стойност на качеството на сградата и много други.

Портфейлът Enjin

Това е портфейл за токени Bitcoin, Ethereum, Litecoin и ERC20, предназначен за бързо, сигурно и лесно управление на монети. The Портфейл Enjin е основната част на екосистемата Enjin.

Милиони геймъри по целия свят могат да използват портфейла, за да съхраняват своите виртуални елементи, монети Enjin и персонализирани токени. Тъй като активите на геймърите можеха да струват стотици или хиляди долари, екипът трябваше да се увери, че Enjin Smart Wallet е възможно най-безопасен.

За разлика от други портфейли, Enjin Smart Wallet има опция за пръстови отпечатъци за поддържани устройства. Потребителите могат да отключват портфейлите си с върховете на пръстите си вместо с пароли.

Къде да купя ENJ токени?

Освен Enjin Coin (ENJ) жетоните са криптовалутата за игралната екосистема, тя също се търгува на борсите за други криптовалути като BTC, ETH, BNT, QASH, и USDT.

Токените ENJ се търгуват на следните борси:

Трябва да притежавате известно количество криптовалути, споменати по-рано, за да търгувате за токените ENJ на някоя от изброените борси. Когато имате своя ENJ жетони, можете да го изпратите на вашия портфейл Enjin след това.

Други портфейли за криптовалута на трети страни, които поддържат ENJ токени

Освен да съхранявате вашите ENJ токени в Enjin Wallet, което е най-добрият ви вариант, можете да ги прехвърлите и в MyEtherWallet. За да покажете вашите ENJ токени, трябва да превъртите надолу до „Баланси на жетониИ след това щракнете върху „Добавете персонализиран маркерБутон ”. От вас ще се изисква да въведете Адрес на токена, Символ на жетона, и Десетични знаци параметри за ENJ токен в показания диалог.

Коиноми също поддържа ENJ и други ERC20 токени. последвам тези стъпки, и трябва да добавите вашите ENJ жетони по подобен начин.

Екип на Enjin Coin и съветници

Екипът разполага с доказани експерти, които имат задълбочени познания за криптовалути, разработване на софтуер, а също и маркетинг и бизнес. Те също са посочени като един от техните бизнес съветници Антъни Дириорио, който е съосновател на Ethereum.

Пътна карта

Екипът на Enjin има много в ръкавите си. Най-вълнуващото развитие за пътя напред е партньорството с Efinity. Мрежата на Efinity е към Enjin, както Lightning Network към Bitcoin. Платформата Enjin ще може да се мащабира, за да побере милиони потребители, а също така предлага висока скорост при почти нулеви транзакционни разходи. В този случай Efinity може да се разглежда като рамка за разработчиците да изграждат игри, които са децентрализирани.

EnjinX Blockchain explorer също е част от плана. Това ще бъде уеб-базиран изследовател, който ще обработва множество блокчейни. Той също така ще позволи разглеждането на активите на играта ENJ в бъдеще.

Заключение

Enjin Coin е настроен да наруши света на игрите. С това изобретение игрите няма да бъдат просто забавление, а дейност, която носи известен страничен доход. Той също така ще позволи на разработчиците на игри да бъдат по-креативни и да изследват нова граница в игрите чрез блокчейн.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner