Com intercanviar i participar en actius criptogràfics per obtenir recompenses mitjançant Swap and Farm a OKExChain

Una guia pas a pas per utilitzar OKEx Swap i OKEx Farm a OKExChain

L’espai DeFi va experimentar un gran creixement el 2020 i va veure com els intercanvis descentralitzats i els fabricants de mercats automatitzats guanyaven popularitat a l’espai criptogràfic. La mineria de liquiditat també ha estat una innovació important en aquest desenvolupament, ja que permet als usuaris obtenir recompenses de tokens subministrant liquiditat als protocols DeFi mitjançant un procés anomenat "estacada" – és a dir, dipositar fitxes en un contracte intel·ligent.

Des del creixement explosiu de DeFi el 2020, els anomenats agricultors de rendiment han estat emmagatzemant els seus actius digitals en diverses ofertes descentralitzades en un intent de maximitzar els rendiments de la seva cartera sense vendre els actius ells mateixos..

Per tal de reforçar encara més l’ecosistema DeFi i proporcionar als usuaris ofertes més innovadores, OKEx ha llançat OKEx Swap i OKEx Farm, dues aplicacions descentralitzades basades en OKExChain.

En resum, OKEx Swap és una aplicació de mercat automatitzada descentralitzada que permet als usuaris canviar de manera ràpida i eficient entre les principals criptomonedes; OKEx Farm permet a tothom crear agrupacions agrícoles per al seu projecte, en què els agricultors de rendiment poden apostar pels seus actius digitals per obtenir rendiments atractius.

Per obtenir una visió en profunditat de OKExChain i la seva arquitectura i protocols, consulteu la descripció tècnica aquí.

A continuació es mostra una guia pas a pas sobre com canviar actius mitjançant OKEx Swap i participar en la mineria de liquiditat a OKEx Farm.

Negociació a OKEx Swap

Pas 1: aneu a la pàgina d’intercanvi OKEx

Des de la pàgina inicial d’OKEx, aneu a "Comerç" al menú superior i feu clic a Intercanvi sota "Comerç DEX" per obrir OKEx Swap.

Pas 2: creeu / importeu la vostra cartera OKExChain

Es necessita una cartera digital a OKExChain per canviar a OKEx Swap. Els usuaris nous poden navegar cap a Crea cartera a l’extrem superior dret per crear-ne un, mentre que els usuaris amb carteres OKExChain existents poden fer clic a Importa cartera procedir.

Per crear una cartera, els usuaris han de seguir les instruccions de la pantalla i desar la seva contrasenya en una ubicació segura, ja que la plataforma no desa cap contrasenya, frase mnemotècnica, fitxer de magatzem de claus o claus privades. Feu clic a Pròxim procedir.

Feu una còpia de seguretat de la frase mnemotècnica i feu clic a Continua procedir.

Completeu la verificació de la frase mnemotècnica i feu clic Confirmeu per completar la configuració de la cartera.

Pas 3: introduïu els detalls de negociació

Quan la vostra cartera estigui connectada, podreu operar a través dels grups de liquiditat d’OkEx Swap. En aquest exemple, canviarem 100 USDT per l’equivalent a OKT.

Seleccioneu mitjançant la interfície USDT com a moneda d’enviament i OKT com a moneda receptora.

Introduïu l’import de USDT que voleu canviar i l’aplicació el convertirà automàticament en unitats d’OKT que rebreu a la cartera. Tingueu en compte que a cada transacció s’aplica una comissió del proveïdor de liquiditat del 0,3%. Feu clic a Confirmeu procedir.

Introduïu la contrasenya que havíeu definit anteriorment per a la cartera i feu clic a D’acord per completar la transacció.

Pas 4: reviseu la transacció

Un cop executat el permut, podeu revisar la transacció fent clic a Saldo d’actius sota la Cartera i seleccionant Registre de transaccions.

Afegiu liquiditat a un grup a OKEx Swap

A part de negociar mitjançant grups de liquiditat existents, els usuaris també poden afegir liquiditat a grups existents a OKEx Swap.

Pas 1: aneu a la pestanya Agrupació i afegiu liquiditat

Per afegir liquiditat a un grup de liquiditat existent, aneu a Piscina i feu clic a Afegiu liquiditat.

Pas 2: introduïu els detalls de l’agrupació de liquiditat

En aquest exemple, afegirem liquiditat al conjunt de liquiditats OKT / USDT.

Seleccioneu OKT i USDT a través de la interfície i introduïu la quantitat d’OKT que voleu subministrar a la piscina. OKEx Swap calcularà automàticament l’import corresponent en USDT que haureu de proporcionar.

Tingueu en compte que la ràtio d’agrupació estimada fa referència a la liquiditat d’aquest grup d’OKT / USDT en comparació amb tots els agrupaments d’OKT / USDT d’OkEx Swap. Feu clic a Confirmeu procedir.

Introduïu la contrasenya de la cartera i feu clic a D’acord per completar la transacció. L’addició de liquiditat al grup de liquiditat OKT / USDT us proporcionarà les fitxes del grup de liquiditat, que es poden participar en grups de liquiditat a OKEx Farm (vegeu més avall).

Pas 3: reviseu la transacció

Després d’afegir la liquiditat a un grup, podeu revisar la transacció fent clic a Saldo d’actius sota la Cartera fitxa.

Comerç al mercat de fons de liquiditat

Per explorar tots els grups de liquiditat disponibles per a la negociació, els usuaris poden anar a la pàgina Mercats fitxa. La pàgina Mercats mostra tots els grups de liquiditat disponibles amb estadístiques rellevants.

Els usuaris poden afegir liquiditat als grups de liquiditat existents directament o canviar-hi fent clic Afegiu liquiditat o bé Comerç.

Participa i guanya recompenses a OKEx Farm

Pas 1: aneu a la pàgina OKEx Farm

Des de la pàgina inicial d’OKEx, aneu a "Comerç" al menú superior i feu clic a Intercanvi sota "Comerç DEX" per obrir OKEx Swap. Després, passeu el cursor per sobre "SWAP Trade" a la part superior de la pàgina i feu clic a Piscina GRANJA al menú desplegable per obrir OKEx Farm.

Pas 2: trieu el conjunt de liquiditat que vulgueu participar

Un cop hàgiu adquirit els tokens LP per a OKT / USDT tal com es descriu al tutorial d’OkEx Swap anterior, aneu al grup de liquiditat OKT / USDT a la secció "1a piscina" pestanya de la pàgina OKEx Farm. Els grups de liquiditat de la pestanya 1st Pool són els LP destacats a OKEx Farm. Feu clic a ESTACA procedir.

Pas 3: introduïu els detalls de l’aposta

Introduïu la quantitat de tokens LP a participar en el fons de liquiditat. En aquest exemple, participem 0,019 fitxes LP a l’agrupació OKT / USDT. Feu clic a Estaca procedir.

Pas 4: reclamació de recompenses

Podeu reclamar les fitxes de recompensa de participació que hàgiu guanyat en qualsevol moment fent clic Reclamació a la "1a piscina" fitxa. Les fitxes reclamades es distribuiran a la vostra cartera.

Pas 5 (opcional): torneu a treure fitxes LP de la piscina agrícola

Podeu retirar les vostres fitxes LP de la piscina en qualsevol moment fent clic UNSTAKE a la "1a piscina" fitxa. Trieu la quantitat de fitxes LP que vulgueu retirar i feu clic Desestigueu procedir. Les vostres fitxes LP es distribuiran a la vostra cartera.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner