Com guanyar criptografia amb OKEx Jumpstart Mining

Una guia per guanyar fitxes DeFi mitjançant OKB i OKEx Jumpstart Mining

Les finances descentralitzades, o DeFi, són la paraula de moda de la comunitat criptogràfica de l’any, i els principals motors del boom del nínxol són els conceptes de mineria de liquiditat i cultiu de rendiments.

La mineria de liquiditat va guanyar força per primera vegada després de l’augment de Compound i permet als usuaris que proporcionen liquiditat a un protocol descentralitzat guanyar els seus tokens a canvi. En comparació amb els mètodes tradicionals d’obtenir ingressos criptogràfics passius com l’estalvi i la participació, el retorn de la mineria de liquiditat pot ser significativament elevat a causa de l’estat actual i naixent dels mercats DeFi.

Per tal de reforçar encara més l’ecosistema DeFi i proporcionar als usuaris ofertes més innovadores, OKEx ha introduït la mineria de liquiditat com a nova característica de la seva plataforma de venda de tokens, OKEx Jumpstart.

Què és OKEx Jumpstart?

Llançat al març de 2019, OKEx Jumpstart és una plataforma que incuba projectes de criptografia d’alta qualitat. Amb l’aparició de protocols DeFi i una forta demanda dels usuaris, OKEx ha llançat la iniciativa Jumpstart Mining, que permet als seus usuaris cultivar tokens DeFi alhora que donen suport als seus projectes escollits apostant per OKB, el testimoni ecosistèmic d’OKEx.

Aquest article us guiarà pels passos per començar a guanyar tokens DeFi mitjançant OKEx Jumpstart Mining, tant des de dispositius mòbils com d’escriptori. També podeu veure la nostra versió per a mòbils vídeo o seguiu les instruccions següents.

Guanyeu criptografia amb OKEx Jumpstart Mining per a usuaris web

Pas 1: aneu a la secció Jumpstart

Des de la pàgina inicial d’OKEx, aneu a Finances al menú superior i feu clic a Salt d’inici per obrir OKEx Jumpstart.

Pas 2: veure les vendes de token disponibles

La pàgina OKEx Jumpstart mostra els tokens actuals disponibles per a la venda, així com els resums de les sessions anteriors.

En aquest tutorial, participarem a la venda de ZYRO, que, segons la captura de pantalla següent, era "En directe" en el moment d’escriure. El quadre d’informació també mostra l’APY (rendiment anual) juntament amb altres detalls útils, com ara les hores d’inici i de finalització i el total de fitxes apostades.

Els usuaris haurien de llegir aquestes regles detallades abans d’utilitzar Jumpstart Mining. Després de llegir i comprendre les regles, podeu fer clic a Comença ara procedir.

Pas 3: visualitzeu els detalls de participació

Abans de començar a apostar el vostre OKB per guanyar ZYRO, podeu veure dades importants, com ara preus, APY, regles de participació, introducció del projecte, assignació de tokens, període de bloqueig, etc..

Pas 4: participeu al vostre OKB per obtenir criptografia

Heu de transferir OKB al vostre compte de finançament amb antelació per començar a cobrar-los. La sessió d’aposta no requereix cap KYC i podeu apostar un màxim de 5.000 OKB en aquesta sessió d’aposta.

Nota: Les regles relatives a les quotes màximes de participació i als requisits de KYC estan subjectes a canvis.

Després d’haver reconegut les regles de joc, feu clic a Estaca procedir.

Introduïu la quantitat d’OKB que voleu participar al quadre emergent i feu clic D’acord procedir.

Pas 5: (Opcional) Agafeu el vostre xifratge i desactiveu el vostre OKB

Seguint els passos anteriors, hauríeu de començar a guanyar tokens ZYRO un cop hàgiu apostat el vostre OKB. Si voleu recollir el ZYRO guanyat, feu clic a Collita procedir.

El ZYRO guanyat ara es distribuirà al vostre compte de finançament. Per veure la transacció, podeu fer clic a Els meus actius des de l’extrem superior dret de la pàgina d’inici OKEx i, a continuació, seleccioneu "Centre d’informes" i feu clic a Veure i descarregar sota la "Historial del compte" fitxa.

La transacció es mostrarà com a "Airdrop&Recompensa" sota la "Compte de finançament" fitxa.

També podeu retirar el vostre OKB aposta en qualsevol moment fent clic Desestigueu a la pàgina d’inici de venda de fitxes ZYRO. No s’aplica cap període de bloqueig en cas de desaprofitament i el vostre OKB es retornarà al vostre compte de finançament.

Guanyeu criptografia amb OKEx Jumpstart Mining per a usuaris de mòbils

Pas 1: aneu a la secció Jumpstart

Comenceu per tocar Inici a la part inferior de l’aplicació mòbil, seguit de tocar Més a la barra de productes. Ara toqueu Salt d’inici sota la "Finances" per obrir la secció principal.

Pas 2: veure les vendes de token disponibles

Podeu veure els resums de venda de token actuals i anteriors a la secció Jumpstart. Apostarem per OKB per guanyar ZYRO en aquest exemple. Llegiu la breu introducció i la programació de la venda de tokens ZYRO abans de continuar Comença ara procedir.

Pas 3: aposteu pel vostre OKB

Abans de començar a apostar el vostre OKB per guanyar ZYRO, consulteu la informació important, com ara preus, APY, regles de participació, introducció del projecte, assignacions de tokens, períodes de bloqueig, etc..

Podeu tocar Estaca, a continuació, introduïu la quantitat d’OKB que voleu jugar i toqueu D’acord procedir.

Pas 4: (Opcional) Agafeu el vostre xifratge i reviseu la transacció

En el nostre exemple, començareu a guanyar ZYRO un cop hàgiu apostat per la vostra OKB. Si voleu recollir el ZYRO guanyat, toqueu-lo Collita procedir.

El ZYRO guanyat es distribuirà al vostre compte de finançament. Per veure la transacció, podeu tocar Actius a la part inferior, seguit de Finançament i llavors Història per revisar la transacció. La transacció es mostrarà com a "ZYRO Obtingueu de l’activitat" sota la "Història" secció.

Nous projectes Jumpstart Mining

ZYRO és el primer protocol DeFi que apareix a OKEx Jumpstart Mining. OKEx Jumpstart Mining continuarà donant suport al creixement de DeFi i enumerarà més projectes DeFi d’alta qualitat en un futur proper.

També heu de llegir la nostra regla de vendes de fitxes millorada per entendre els canvis clau i preparar-vos per a la participació futura.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner