Com operar criptomoneda amb marge a OKEx

Un tutorial pas a pas per negociar criptomonedes amb marge a OKEx

El comerç de criptomonedes a OKEx està dissenyat per ser senzill i intuïtiu tant per a principiants com per a comerciants experimentats. Garantim la disponibilitat de funcions de negociació avançades per a usuaris avançats per tal de facilitar estratègies comercials sofisticades. Una d’aquestes funcions és el comerç de marges i aquest tutorial us ajudarà a començar-hi.

El marge, en finances tradicionals, és el diner prestat d’un intermediari per fer una inversió i és la diferència entre el valor total de la inversió i l’import del préstec. En el cas de les criptomonedes, el comerç de marges fa referència a la pràctica d’utilitzar fons prestats per operar amb criptografia.

Els comerciants utilitzen el marge seleccionant múltiples apalancaments per amplificar els guanys o pèrdues potencials. El palanquejament permet als usuaris obrir posicions comercials superiors al saldo inicial del seu compte de negociació (mitjançant el marge).

Per exemple, si un comerciant té 0,2 BTC, un apalancament de 5 vegades significa que el comerciant pot demanar 0,8 BTC addicional i entrar en una posició llarga o curta amb 1 BTC. Si el comerciant tanca la posició per obtenir un rendiment del 20%, guanyarà 0,2 BTC (1,2 BTC – 1 BTC). Al contrari, el mateix comerç sense apalancament només obtindria al trader 0,04 BTC (20% de 0,2 BTC).

Tanmateix, el mateix s’aplica a les pèrdues, també, si el comerciant tanca la posició d’apalancament (1 BTC) per una pèrdua del 20%, perd 0,2 BTC, en comparació amb una pèrdua de 0,04 BTC sense palanquejament..

L’ús de palanquejament només serveix per ampliar el risc i la recompensa i no altera cap de les condicions associades a un derivat, com ara futurs o opcions.

Podeu començar a negociar criptomonedes amb marge a OKEx seguint les directrius pas a pas següents.

Pas 1: aneu a la secció de negociació de marges

Aneu a la pàgina d’inici OKEx i aneu a Comerç al menú superior per veure els mercats disponibles. A continuació, feu clic a Bàsic sota la "Comerç de marges" per obrir la secció de negociació de marges. La versió bàsica ofereix un bon punt de partida per a principiants, però si sou un comerciant experimentat, podeu triar Avançat per obtenir un tauler més complet.

Als efectes d’aquesta guia sobre com operar criptomoneda amb marge, utilitzarem el tauler bàsic com a referència per al comerç de marges a OKEx.

Pas 2: activeu el comerç de marges

Els principiants al comerç de marges han d’entendre i reconèixer els riscos implicats i només després de marcar la casella i fer clic Presentar serà possible començar a negociar criptomonedes amb marge a OKEx, com es mostra a la captura de pantalla següent.

Pas 3: transferiu fons al vostre compte de marge

Cal finançar el vostre compte de marge abans de començar a negociar. Si no teniu cap saldo al vostre compte de marge, feu clic a Transferència (ja sigui a la pàgina “Negociació de marges” o a la llista desplegable “Actius” del menú superior) per moure fons entre comptes.

Si no teniu cap actiu de criptografia al vostre compte d’OkEx, podeu comprar criptografia o aprendre a dipositar criptografia a OKEx amb la nostra guia per a principiants de negociació de criptografia..

Quan el vostre compte tingui recursos criptogràfics, podeu anar a "Transferència" , tal com es mostra a continuació, per moure-les de la vostra "Compte de finançament" al parell de negociació sota el vostre "Compte de marge" per començar a cotitzar.

En aquest exemple, transferirem 0,002 BTC al ETH / BTC parell al compte de marge.

Pas 4: trieu el parell de negociació de marges

Ara podeu seleccionar el parell de negociació desitjat a la barra esquerra del tauler de negociació del marge. Trieu USDT per a parells comercials amb marge USDT o fer clic CRYPTO per a parells comercials amb marge de Bitcoin. També es mostra un múltiple de palanquejament màxim al costat de cada parell de negociació de marges. Per a aquest exemple, seleccionem el fitxer ETH / BTC parell sota "CRYPTO."

Pas 5: trieu la quantitat de palanquejament

Després de triar el parell de negociació de marges, podeu triar la quantitat de palanquejament fent clic a caixa blava etiquetats "Apalancament," que es troba a la part superior dreta del tauler de negociació del marge. Si necessiteu ajuda per decidir la quantitat de palanquejament, podeu fixar-vos en el límit de crèdit del palanquejament actual i el marge de manteniment requerit. Si el palanquejament escollit és superior al marge recomanat, es mostrarà el següent missatge d’advertència: "El vostre palanquejament és relativament alt. Tingueu en compte els riscos."

Feu clic a Presentar després d’haver triat la ràtio de palanquejament desitjada.

Després de triar la ràtio de palanquejament, podeu fer clic a Préstec des del costat dret de la barra d’elements per demanar prestat fons addicionals per augmentar la vostra posició de marge.

En el nostre exemple, tenim 0,002 BTC com a saldo inicial del compte de negociació de marges. Si escolliu el palanquejament de 5 vegades, podem obrir una posició a 0,01 BTC, és a dir, podem demanar prestat un 0,008 BTC.

Com es mostra a la captura de pantalla següent, podeu triar la proporció de palanquejament i l’import que voleu demanar en préstec. Feu clic a Presentar per confirmar el préstec.

L’import disponible a BTC ara es converteix en 0,01, cosa que indica que heu demanat amb èxit 0,008 BTC.

Pas 6: introduïu els detalls de la transacció de marge

Al nostre exemple d’ETH / BTC, feu clic a Comprar ETH per comprar Ether o feu clic a Vendre ETH fitxa si voleu vendre Ether.

Podeu introduir el fitxer "Tipus de comanda," "Preu en BTC" i "Import d’ETH" per comprar / vendre després d’haver seleccionat la ràtio de palanquejament. En el cas d’ETH / BTC, haureu de comprar un import mínim de 0,001 ETH.

Feu clic a Comprar ETH (llarg) per iniciar una posició llarga o Vendre (curt) ETH per iniciar una posició curta.

Pas 7: reviseu la transacció

Un cop enviat i executat el vostre comerç, podeu revisar l’estat de la vostra posició fent clic a Historial de comandes a la part inferior de la pàgina d’inici de negociació. En aquesta secció es mostra informació útil, com ara “Import emplenat i de comanda”, “Prom. Preu omplert i preu de la comanda," “Estat”, etc..

Si la vostra comanda no s’ha executat, podeu consultar l’estat de la comanda a sota Comandes obertes.

Pas 8: (Opcional) Cancel·leu la comanda

Si voleu cancel·lar la vostra posició d’obertura, podeu fer-ho fent clic Cancel · lar a la pestanya “Comandes obertes”.

Pas 9: (Opcional) Torneu l’import del vostre préstec

Si voleu amortitzar l’import del vostre préstec, feu clic a Torna a pagar a la part dreta del tauler de negociació. Trieu la unitat de criptomoneda i introduïu l’import a amortitzar i feu clic a Presentar.

Regles de liquidació a OKEx

Quan es negocia criptomoneda amb marge, si el valor del compte de marge d’un usuari baixa per sota del marge de manteniment, provocarà una trucada de marge. En aquest cas, els inversors han de dipositar fons addicionals per satisfer el marge de manteniment establert per l’intercanvi de criptomonedes. Si no ho feu, es produirà una liquidació forçada o total de la posició de marge de l’usuari a OKEx.

Per obtenir detalls sobre una liquidació forçosa parcial o total, consulteu aquest article.

Per obtenir detalls sobre les regles de negociació de marges a OKEx, consulteu aquest article.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar.

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner