Com utilitzar BTC a Ethereum i molt més amb OKEx Cross-Chain Gateway

Una guia pas a pas per utilitzar la passarel·la de cadena creuada a OKEx

Tot i que Bitcoin continua sent la moneda digital líder en molts aspectes, ha afavorit el creixement de nous ecosistemes, com ara l’espai DeFi alimentat per diversos protocols. Amb aquest boom de creixement, és comprensible que els usuaris busquin més flexibilitat a l’hora d’utilitzar els seus actius digitals, ja sigui Bitcoin, ETH o altres monedes i fitxes. Per facilitar la participació dels usuaris en aquests ecosistemes en auge, OKEx llança el seu servei Cross-Chain Gateway.

Què és OKEx Cross-Chain Gateway?

OKEx Cross-Chain Gateway és un servei d’un sol clic que permet als usuaris convertir un testimoni no natiu en un natiu per a cadenes de blocs públiques compatibles, sense comissions de transacció. Aquest mecanisme de conversió directa permet als usuaris participar fàcilment en ecosistemes de blockchains públics populars. Per exemple, els usuaris d’OKEx poden convertir el seu BTC mitjançant el Cross-Chain Gateway i rebre un testimoni compatible que es pugui utilitzar a l’ecosistema DeFi alimentat per Ethereum.

Actualment, el Gateway Cross-Chain OKEx és compatible amb BTC, DOT i FIL. Aquests tres actius digitals es poden convertir en tokens K, és a dir, BTCK, DOTK i FILK, que després es poden utilitzar a la xarxa Ethereum. En el futur, OKEx farà que hi hagi més fitxes disponibles per a conversions entre cadenes i els usuaris també podran retirar les seves fitxes K en altres cadenes de blocs públiques com OKExChain i TRON.

Quins avantatges té l’ús de l’OpenEx Cross-Chain Gateway?

Els usuaris d’OKEx gaudeixen d’una sèrie d’avantatges quan utilitzen Cross-Chain Gateway per convertir les seves monedes o fitxes:

  • Conversió de valor estable
  • Conversió instantània sense comissions de transacció
  • Hi ha registres transparents disponibles a Etherscan
  • Elevada liquiditat

En primer lloc, els usuaris poden convertir els seus actius criptogràfics en tokens K a una proporció d’1: 1. Per exemple, 1 BTC es pot convertir directament en 1 BTCK. Aquesta conversió de valor estable elimina la volatilitat dels preus observada durant les conversions tradicionals entre actius.

A més, l’OxEx Cross-Chain Gateway ofereix als usuaris una experiència senzilla i amb un clic. Un cop finalitzada la conversió, els tokens K s’abonen al compte de finançament de l’usuari i no es cobra cap comissió de transacció.

El contracte intel·ligent Cross-Chain Gateway és de codi obert i ha estat auditat per SlowMist, un reconegut auditor públic de tercers. A més, informació rellevant per a BTCK, DOTK i FILK estan disponibles públicament a Etherscan. 

Finalment, OKEx ha adoptat uns estàndards rigorosos per seleccionar els tokens K disponibles al Cross-Chain Gateway. Aquests tokens K es seleccionen sobre la base de la capitalització de mercat, l’elevada liquiditat a la cadena i la popularitat general. BTC, DOT i FIL compleixen els criteris anteriors i la seva conversió pot aportar liquiditat addicional a altres cadenes de blocs públiques, inclòs Ethereum.

Utilitzar OKEx Cross-Chain Gateway per convertir actius

Podeu convertir els vostres recursos en uns quants passos mitjançant la passarel·la de cadena OKEx.

Pas 1: obriu la passarel·la de cadena creuada

Aneu a "Més" a la barra de navegació superior del lloc web d’OKEx i feu clic a Cross-Chain Gateway procedir.

Pas 2: aneu a la interfície de conversió

La pàgina Cross-Chain Gateway descriu les seves funcions i avantatges clau i permet als usuaris començar a convertir recursos digitals fent clic a Cross-Chain en un sol clic.

Pas 3: introduïu els detalls de la conversió

Actualment, el servei Cross-Chain Gateway admet la conversió entre BTC i BTCK, FIL i FILK i DOT i DOTK.

Abans de la conversió de fitxes, els usuaris poden llegir sobre fitxes K i veure estadístiques, com ara el nombre de fitxes en circulació, fitxes estacades, fitxes destruïdes, etc..

El quadre de conversió us permet seleccionar un recurs admès i el seu parell corresponent abans d’introduir els detalls de la vostra sol·licitud de conversió. Un cop llest, feu clic Converteix per continuar, reviseu els detalls i feu clic a Confirmeu finalitzar.

Pas 4: consulteu la vostra transacció

Per veure la vostra transacció, podeu fer clic a Els meus actius de la llista desplegable a sota de la llista "Actius" menú a l’extrem superior dret.

Pas 5: retirar les vostres fitxes K (opcional)

Per retirar els tokens K, podeu començar fent clic a Retirar-se de la llista desplegable a la llista "Actius" menú.

Ara, seleccioneu la moneda de retirada i trieu En cadena o bé Intern com a mètode de retirada. En cadena significa que la retirada de fitxes es registra a la cadena de blocs Ethereum.

Retirarem BTCK en aquest exemple. Introduïu l’adreça BTCK, la nota d’adreça, l’import de la transferència i la comissió de servei per continuar. Per a una retirada en cadena, l’import mínim de la comissió de servei és de 0,0004 BTCK. Si voleu accelerar la retirada, podeu introduir una tarifa de servei més alta. Feu clic a Continua procedir.

L’opció de transferència interna fa referència a la transferència fora de la cadena de tokens K a un altre compte OKEx. Per a aquesta transferència, trieu OKEx com a plataforma de destinataris i introduïu l’identificador del compte de destinatari amb la nota d’adreça.

A continuació, introduïu l’import que voleu transferir i feu clic Continua procedir. Tingueu en compte que, a diferència de la transferència en cadena, no es cobraran comissions per les retirades internes.

No sou un comerciant OKEx? Obteniu informació sobre com començar a negociar!

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner