OKExChain – Antigament OKChain: veu una actualització important, que la mou cap a la seva visió descentralitzada

Malta, 14 de setembre de 2020 – OKEx (www.okex.com), un intercanvi de derivats i divises líder en criptomonedes, ha anunciat que OKChain, la cadena pública comercial desenvolupada per OKEx, ha rebatejat oficialment el nom d’OKExChain. Com a cadena pública centrada en les funcions de transaccions, fins i tot a testnet, OKExChain ja ha fet avenços en moltes àrees, incloses les transaccions per segon, la governança en cadena, la manca de permisos i els mecanismes de cadena creuada..

Pel que fa al grau de descentralització, OKExChain també pren el lideratge de les cadenes públiques desenvolupades per intercanvi. En utilitzar plenament la naturalesa de les xarxes peer-to-peer, implementant irreversibilitat i autonomia eficient en el seu codi font, cap participant (inclòs el seu desenvolupador, OKEx), és capaç de controlar o manipular la cadena pública, aconseguint així una descentralització absoluta i significa que OKExChain es pot considerar un "fonamentalista" cadena pública.

“Estem molt segurs de la força tècnica d’OKEx. Al llarg de les nostres extenses proves, OKExChain ha demostrat un rendiment molt alt amb tots els elements necessaris d’una cadena pública descentralitzada ”, va dir Jay Hao, CEO d’OKEx:

“Decisions com si s’habiliten eleccions de nodes oberts, es comprometen amb el codi obert o es disposen de fitxes de governança són elements indispensables d’una cadena pública. Per tant, aquesta és també la manera més senzilla de jutjar si una “cadena pública” és realment pública o simplement una cadena pseudopública. Amb la creixent popularitat del concepte DeFi, els usuaris haurien de tenir en compte aquestes consideracions i estar més alerta si alguns dels anomenats projectes DeFi estan realment descentralitzats o no ”.

Governança 100% basada en la comunitat

Possiblement la característica i l’avantatge més significatius d’OKExChain rau en el seu grau de descentralització. L’abril de 2020, OKExChain es va convertir en una de les primeres cadenes públiques desenvolupades per intercanvi en convertir-se en un codi obert al 100%. Tota persona té dret a convertir-se en un node validador i ni tan sols OKEx té la capacitat de controlar la cadena pública. Per convertir-se en un dels nodes de validació d’OKExChain, OKEx ha de competir amb altres participants. A hores d’ara, 21 supernodes i 41 nodes candidats han participat a OKExChain.

A més de governar en cadena, els usuaris d’OKExChain també gaudeixen d’un alt grau d’autonomia. Mitjançant els contractes intel·ligents d’OkExChain, tothom pot emetre els seus propis actius digitals mentre crea una varietat d’aplicacions descentralitzades, com ara els propis grups de liquiditat dels usuaris. El model de llibre de comandes tampoc no té permís.

Rendiment OKExChain: TPS superior a ETH

El que pretén aportar a l’espai de criptomonedes l’OCEXChain, centrat en el comerç, és la possibilitat d’aplicacions a gran escala amb un alt rendiment basat en la tecnologia blockchain. Això requereix TPS i estabilitat elevats, que no són fàcils d’aconseguir en una xarxa descentralitzada.

En el seu moment àlgid, OKExChain va generar 10.189.564 blocs amb un volum total de negociació de 107.356.559, cosa que indica que OKExChain funciona de manera estable. En termes de rendiment, el TPS actual d’OKExChain teòricament pot arribar als 1.000, la qual cosa és significativament superior a la capacitat de processament de la cadena pública actual d’ETH.

A més, OKExChain introduirà el seu Oracle aviat com un feed de preus signat i segur per a l’agrupació de liquiditat i transaccions a la llibreta de comandes de diversos derivats, com ara marges i perpetus..

L’alta compatibilitat impulsa el desenvolupament de l’ecosistema

OKExChain serà compatible amb EVM i admetrà tots els contractes intel·ligents Ethereum existents en el futur, cosa que facilitarà als desenvolupadors migrar els seus DApps a la nova cadena sense friccions.

Al mateix temps, aquest mecanisme de cadena creuada permet a OKExChain donar suport i migrar tots els actius digitals principals. S’integrarà el protocol descentralitzat de cadena intercalada IBC i Relayer implementarà les transaccions entre cadenes.

A més, OKExDEX, el primer projecte de l’ecosistema OKExChain implementat en múltiples sistemes operatius, proporciona als usuaris una solució única per emetre els seus actius digitals, crear els seus propis parells de negociació d’actius digitals i operar lliurement tant a AMM com a la llibreta de comandes. amb facilitat.

Gràcies a la seva alta compatibilitat, OKExChain ja ha cooperat amb més de 60 socis ecosistèmics, que cobreixen la cadena pública, el grup de mineria PoS, l’explorador, la cartera i altres components principals de l’espai criptogràfic..

FINAL

Quant a OKEx

OKEx, un intercanvi de derivats i derivats de criptomonedes líder mundial, OKEx ofereix el mercat més divers on els operadors, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, a millorar les oportunitats d’inversió i a cobrir els riscos. Proporcionem el comerç al comptat i derivats (inclosos futurs, permutes i opcions permanents) de les principals criptomonedes, oferint als inversors flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner