OKEx Jumpstart Mining Steams Endavant amb 2 protocols DeFi més: MixTrust i Flamingo

Malta, 23 de setembre de 2020 – OKEx (www.okex.com), un intercanvi de divises i divises líder en criptomoneda, està avançant amb la seva popular iniciativa OKEx Jumpstart Mining, que llançarà aquesta setmana dos projectes més prometedors de DeFi. Extracció del seu tercer projecte, protocol descentralitzat d’emissió d’actius sintètics MixTrust, començarà a les 6:00 UTC del 24 de setembre, mentre que Flamenc, un protocol de finançament descentralitzat interoperable i de pila completa basat en la cadena de blocs Neo, comença a les 13:00 UTC del 25 de setembre.

Els titulars d’OKB, el testimoni d’utilitat global adoptat per OKEx, poden participar OKB per extraure fitxes MXT durant un període de 14 dies sense necessitat de bloqueig. Per a FLM, el període de mineria comença el 25 de setembre i s’allarga fins al 10 d’octubre. El comerç puntual de MXT estarà disponible a partir de les 6:00 a.m. UTC del 24 de setembre, mentre que el comerç puntual de FLM estarà disponible a partir del 28 de setembre. ambdós projectes, el límit de participació individual és de 2.000 OKB i es requereix la certificació de nivell 2 de KYC. Les recompenses de participació en MXT i FML es calculen en temps real i es poden retirar en qualsevol moment.

El protocol MixTrust es basa en Ethereum i proporciona una plataforma de negociació descentralitzada de cadena entre actius sintètics, a més de síntesi d’actius sense interrupcions, transaccions descentralitzades de cadena i préstecs hipotecaris de cadena. Els usuaris també poden beneficiar-se de la mineria de liquiditat a la plataforma comprometent els seus actius sintètics a rebre beneficis en l’ecosistema de productes de MXT.

Entre algunes de les característiques més distintives de MixTrust hi ha el fet que el protocol admet diferents tipus de productes DeFi per a la interacció col·laborativa entre cadenes, així com el suport als desenvolupadors de cadenes de blocs per completar el desenvolupament de diferents sistemes empresarials amb una xarxa de protocol subjacent DeFi oberta. MixTrust també permet obrir mòduls bàsics en diversos escenaris financers distribuïts per satisfer diversos requisits d’aplicació empresarial.

Flamingo, en canvi, és un protocol financer descentralitzat basat en la cadena de blocs Neo, que comprèn cinc components principals. Aquests inclouen Wrapper, una passarel·la d’actius entre cadenes; Swap, un proveïdor de liquiditat en cadena; Vault, un gestor de recursos únic; Perp, una plataforma de negociació de contractes perpetus basada en AMM; i DAO, un mecanisme de govern descentralitzat.

El projecte Flamingo ha estat incubat per Neo Global Development, subratllant la visió de Neo de construir una economia intel·ligent, de la qual el finançament descentralitzat és un component crucial. NGD facilitarà el desenvolupament inicial del projecte Flamingo i el mecanisme de governança passarà gradualment de la prova d’autoritat a DAO, fent que Flamingo acabi sent dirigit per la comunitat..

"Estem encantats de veure que tanta innovació contínua surt de l’espai i el desenvolupament DeFi que s’avança en aquest sector. MixTrust està realment augmentant el llistó per als projectes DeFi amb un enfocament alt en la interoperabilitat i les transaccions entre cadenes, i Flamingo, com a protocol de pila completa incubat per Neo, posa de manifest la necessitat de projectes DeFi complets que satisfacin les necessitats de més usuaris. Estem encantats d’oferir productes d’alta qualitat i d’avantguarda a OKEx Jumpstart i esperem veure el seu progrés a l’espai," va dir Jay Hao, CEO d’OKEx, i va afegir:

"Continuem donant suport a l’economia DeFi, així com a les necessitats dels nostres clients, oferint-los accés als millors projectes, així com la possibilitat de guanyar recompenses mitjançant OKEx Jumpstart Mining. Fins ara, la nostra iniciativa flexible que permet als usuaris participar i desaprofitar-se en qualsevol moment s’ha demostrat molt popular i seguim tenint grans expectatives en aquest sentit.."

Regles detallades de joc MXT

 • Token apostat: OKB
 • Token obtingut: MXT
 • La quantitat total de fitxes minables: 250.000.000 MXT
 • Període de mineria: 14 dies
 • Límit de participació per persona: 0-2.000 OKB
 • Límit superior de joc total: Cap
 • Normes de participació: de 6:00 a 10: 00 UTC UTC el 24 de setembre (4 hores)
 • Requisit KYC: KYC 2
 • Hora d’obertura de la negociació del testimoni minat: 6:00 am UTC el 25 de setembre

Per obtenir més informació sobre les regles de joc MXT, visiteu aquí.

Regles detallades de joc FLM

 • Token apostat: OKB
 • Token obtingut: FLM
 • La quantitat total de fitxes minables: 2.500.000 FLM
 • Període de mineria: des de les 13:00 UTC del 25 de setembre fins a les 13:00 UTC del 5 d’octubre
 • Límit de participació per persona: 0-2.000 OKB
 • Límit superior de joc total: Cap
 • Regles d’aposta: Participació i desestimació en qualsevol moment
 • Requisit KYC: KYC 2
 • Hora d’obertura de la negociació del testimoni minat: 28 de setembre

Per obtenir més informació sobre les regles de FLM Staking, visiteu aquí.

FINAL

Quant a OKEx

OKEx, un intercanvi de derivats i derivats de criptomonedes líder mundial, OKEx ofereix el mercat més divers on els operadors, miners i inversors institucionals de criptografia mundial venen a gestionar actius de criptografia, a millorar les oportunitats d’inversió i a cobrir els riscos. Proporcionem el comerç al comptat i derivats (inclosos futurs, permutes i opcions permanents) de les principals criptomonedes, oferint als inversors flexibilitat en la formulació de les seves estratègies per maximitzar els guanys i mitigar els riscos.

Contacte amb els mitjans

Vivien Choi

Correu electrònic: [email protected]

@vivienchoi

Seguiu OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner