Топ 10 на YouTube за криптовалута, които да проверите

Да бъдеш нов в крипто пространството може да бъде поразително. Добрата новина е, че Интернет предоставя множество полезна информация, въпреки че намирането на висококачествена информация понякога може да бъде обезпокоително.

Едно от най-добрите места за намиране на свързано с крипто съдържание е YouTube, най-голямата услуга за споделяне на видео в света. Независимо от това, че сте по-управляван от данни и „опитен“ тип човек, инвеститор или просто се интересувате от общите аспекти на криптовалутата, има канал в YouTube за всички.

Съставихме списък с топ 10 на крипто ютубърите, които трябва да проверите дали сериозно се занимавате с криптовалута:

  1. Крипто зомби

С едно от най-странните имена в YouTube, Крипто зомби е канал, който има страхотни отзиви за криптовалута. Това е и място, където можете да бъдете информирани за последните събития в крипто сферата. Каналът включва ICO презентации, интервюта и всякакви общи дискусии по различни тенденции, свързани с криптовалутата.

Понастоящем каналът има 32 000 абонати, но като се има предвид „потока“ на K-DUB, не се изненадвайте, ако каналът бързо стане един от най-популярните от този тип в YouTube.

2. DataDash

DataDash изглежда безспорният крал на крипто в YouTube, откъдето идва и огромният му абонатен списък от почти 311 000. Лицето на канала е Николас Мертен, млад крипто ентусиаст и бивш анализатор на данни. Каналът предлага широка гама от крипто информация и общи съвети, както и собствените мнения на Николас по различни въпроси.

Зрителите, които се интересуват от прегледи на монети, съвети за търговия, обяснения на блок-схеми, както и други разширени технически подробности, със сигурност ще намерят този канал много информативен.

Даш за данни

3. Крипто инвеститор

Ако крипто инвестициите и разбирането на динамиката на пазара са вашите основни приоритети, тогава Крипто инвеститор е канал, който най-вероятно ще ви хареса, тъй като се управлява от знаещ човек с опит във финансите. Каналът не е толкова активен, колкото други подобни в YouTube, следователно, ако следите най-новите новини е това, което търсите, това вероятно не е за вас.

Повечето от съдържанието на канала се върти около фундаменталния анализ на криптовалутите и инвестирането на стойност. Каналът може да се похвали и с много съдържание, което трябва да ви помогне да стоите далеч от измами.

4. Иван на тех

Иван на Tech е много популярен канал в YouTube, управляван от Иван Liljeqvist, шведски международен блокчейн говорител, преподавател и влиятелен човек. Със силен опит в разработването на софтуер, Иван има тенденция да държи всичките си 183 000 абонати добре информирани по отношение на всички важни технически характеристики на криптопространството.

Иван включва всякакви подходящи новини, истории и дори интервюта с някои от най-важните хора в крипто сферата, достатъчно, за да забавлява и фокусира всички часове наред. Независимо от това, че сте начинаещ в крипто пространството или хардкор крипто ветеран, Иван на Tech е място, където ще се чувствате като у дома си.

Иван

Източник: https://www.ivanontech.com/

5. Дъг Полк Крипто

Дъг Полк е един от малкото хора в YouTube, които могат да направят криптовалутата забавна. Професионалният покер играч с поглед към криптовалута е намерил успех със своя YouTube канал който в момента има 201 000 абонати.

6. Супоман

Определено един от най-харизматичните персонажи в крипто пространството, Суппоман се смята за Крипто Супергерой. И той има канал в YouTube и достатъчно последователи (147 000 абонати), за да го докаже. SuppomanСтилът може да не е за всеки, но неговият канал е страхотен, когато просто искате да усетите последните новини, както и да получите ясна представа за плюсовете и минусите на различни криптовалути.

7. Boxmining

Управляван от Майкъл Гу, Boxmining е много полезен и образователен канал със силен фокус върху предоставянето на своите абонати на ежедневен анализ на пазара на блокчейн. Каналът предлага добре направени видеоклипове, които разбиват някои от най-подходящите теми, достъпни както за начинаещи, така и за експерти. Един от акцентите на канала са възгледите на Майкъл по отношение на различни събития както от криптопространството на Китай, така и от международното.

Няма да намерите съвети и подсказки за търговия на този канал и, като се има предвид колко нестабилен и непредсказуем е крипто пазарът, това вероятно е добро нещо.

8. Владеене на монети

Ако крипто търговията е това, с което се занимавате, тогава Майсторство на монети е един от най-добрите канали в YouTube. Каналът има 131 000 абонати и осигурява ежедневни актуализации на криптовалутните пазари и различни крипто тенденции, дискусии за последните новини, както и прилични пазарни прогнози. Каналът на Картър Томас е насочен най-вече към нуждите на професионалния инвеститор, а не към нуждите на обикновения търговец.

9. Крипта0

Crypt0 е един от най-изчерпателните канали в YouTube, обхващащ голям набор от теми, свързани с крипто, от дискусии в Reddit до някои от най-новите и вълнуващи блокчейн / крипто новини. Лицето на канала е Омар Бам, който показва дълбоко разбиране както на технологията зад криптовалутите, така и на техните социални и финансови последици и ефекти.

Омар също много обича своите последователи, тъй като процентът на ангажираност е доста висок. Той обикновено отговаря на коментари и хоства редовно Q&Сесия.

10. Андреас М. Антонопулос

Андреас М. Антонопулос е едно от най-големите имена в крипто сферата, което не изисква много представяне. Не е изненадващо, че дългогодишният канал на YouTube за евангелизатор на Bitcoin и защитник на блокчейн е задължителен абонамент за всеки почитател на крипто. На неговата канал, която в момента има 154 000 абонати, ще намерите увлекателните и вдъхновяващи речи и беседи на Андреас, както и различни Q&Що се отнася до Bitcoin и Ethereum.

cz портрет 3

Източник: https://antonopoulos.com/

Заключение

Знаете ли за други добри Youtubers? Какво ще кажете за някои нови канали? Оставете любимите си личности или видеоклипове по-долу в коментарите!

Снимката е предоставена

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner