Списък на агенциите за маркетинг на криптовалути

Полето на криптовалутите се разшири значително през последните 2 години. Има все по-голям списък с нови проекти, които навлизат в пространството всеки ден и всички те се стремят да бъдат забелязани от инвеститорите и обществеността.

Стартирането на вашата собствена ICO и получаването на признание на пазара може да бъде трудно в тази конкурентна среда, така че маркетинговите кампании са от съществено значение. В днешната статия ще представим нашия списък, съдържащ някои от най-добрите налични агенции за криптовалутен маркетинг.

1. Coinzilla

агенция coinzilla

Coinzilla е рекламна мрежа и агенция, която помага на стартиращи компании от крипто и блокчейн индустрията да получат експозиция за своите ICO и проекти чрез популяризиране и насочване на реклами към подходящи издатели от крипто индустрията.

Компанията е създадена преди две години и по това време тя успешно управлява рекламни кампании за над 1500 рекламодатели и 4000 издатели.

Основните услуги на Coinzilla включват банерна реклама, целенасочен маркетинг, разработване на API за реклами в кампании, ограничаване на бюджета и много други инструменти, които помагат за популяризирането на проект.

2. Coinbound

Монета е агенция за дигитален маркетинг с пълен набор от услуги, базирана в Ню Йорк и Лос Анджелис. Компанията е работила с някои от най-големите имена в космоса, включително OKEx, ShapeShift и eToro. Компанията има дълъг списък с успешни кампании и е дала невероятни резултати за своите клиенти. Някои от тях включват 5 пъти ROAS от PPC, 600% увеличение на органичния трафик чрез SEO и влиятелни кампании, толкова успешни, че клиентите трябваше да спрат регистрациите. Освен това Coinbound е една от единствените фирми в списъка, които предлагат органичен растеж чрез форуми като 4chan и Reddit. Броят на опциите за кампания, от които можете да избирате, заедно с дългогодишен успех правят Coinbound една от най-добрите агенции в нашия списък.

3. Приоритетен жетон

Тази платформа не само се занимава с маркетинг, но обработва целия процес на консултации, инвестиции и реклама на ICO. Приоритетен жетон също така позволява на инвеститорите да намалят риска, като инвестират чрез тях, тъй като те възстановяват всички покупки на ICO по всяко време преди обявения краен срок.

Те предлагат инструменти като реферални проекти, програми за награди (многотокени), управление на ICO, групови покупки, емисия на токени в реално време и други разновидности на маркетингови кампании. Техният екип се състои от някои браншови експерти и съветници, които имат дългогодишен технически опит в инвестициите в криптовалута.

4. Crynet

Crynet първоначално започна като агенция за дигитален маркетинг, но оттогава се превърна в маркетингова агенция с пълен набор от услуги. Агенцията предлага богат избор от маркетингови услуги за ICO и свързани с блокчейн бизнеси. Те включват видео демонстрации, разработване на блокчейн и техническа поддръжка, блокчейн HR, консултантска поддръжка, SMM във всички социални медии и Telegram, мобилни и уеб промоции, реклами в мрежата за търсене и PR.

Crynet може да достигне до крипто-общностите в Азия, тъй като има покритие дори в Япония, Корея и Китай.

5. WeRaise

WeRaise е маркетингова агенция, която е активирала в сектора на дигиталната реклама повече от 15 години. С 2-годишен опит в блокчейн решенията, те са сред първите платформи, които се занимават с ICO маркетинг.

Те предоставят на своите клиенти високоефективна експозиция чрез използване на банерна реклама, съобщения за пресата, копирайтинг услуги, писане на реклами, анализ на кампании и проследяване 24/7, както и целенасочено PR разположение в широк спектър от сайтове, включително Reddit, TokenData, CryptoNinjas, NewsBTC, Merkle, CoinDesk, Bitcoinist и много други.

6. Византия

Византия се ръководи от екип, състоящ се от лица с опит в блокчейн технологиите, инвестиции, PR и маркетинг. Фокусът им е да помогнат на стартиращите компании да намерят своята целева аудитория и да наберат своите инвестиционни фондове възможно най-бързо.

Те оценяват проектите, за да намерят своите силни и слаби страни, помагат при писането на технически документи, разработват стратегии за стартиране на ICO и модели на разпространение, изчисляват бюджети и разработват пътни карти на проекти.

Византия

Източник: bzntm.com

7. Група на елементите

Element Group вижда себе си повече от просто маркетингова агенция, представяйки се като компания за продажби на цифрови маркери. Компанията предоставя консултации, маркетингова стратегия на ICO, управление на капитали и активи, пазарни проучвания, технологии и услуги за управление на активи.

8. Crowdcreate

Crowdcreate е базирана в Лос Анджелис маркетингова агенция, която се занимава с крипто маркетингови канали. Те се фокусират върху брандирането, проектирането и производството на видео, управлението на медии, маркетинга на инфлуенсъра и връзките с обществеността.

Услугите им са високо оценени, тъй като успешно са помогнали на над 40 кампании за краудфандинг при набирането на над 10 милиона долара за 3 години, като са приложили подход, базиран на данни за всяка кампания.crowdcreate

Източник: crowdcreate.us

9. TSM Global

TSM Global успя да събере близо 300 милиона щатски долара за своите клиенти и в момента обслужва инвеститори, които търсят висока възвръщаемост, но и сигурност. TSM се фокусира не само върху ICO, но също и върху STO (предложения за маркери за сигурност) и DSO (предложения за услуги с отстъпка).

Тази регистрирана в Лондон компания предлага консултации, разработване на технически листове, създаване на съдържание, управление на общността, управление на рекламата, вирусен маркетинг, социални медии & поддръжка в чата, PR крипто и конвенционален, маркетинг на реферали сред други услуги. TSM Global е наистина глобален и може да подкрепи клиенти, които говорят английски, японски, китайски, корански, руски, немски и други езици.

10. Апликатура

Приложение разполага с множество рекламни стратегии, които демонстрират своята ефективност в маркетинговите кампании на ICO. Тази агенция за развитие на блокчейн помага на проекти от крипто индустрията, като преглежда техните бизнес модели и ги коригира в рамките на постоянно променящата се екосистема на блокчейн.

В Appliature работят експерти, които предоставят технически консултантски и консултантски услуги по отношение на краудлейз. Те предлагат на своите клиенти богат избор от персонализирани услуги за разработка на блокади в допълнение към управлението на общността и маркетинга в социалните медии, които включват масови медии, създаване и промоция на видео, срещи, уеб семинари, генериране на трафик и др.

апликатура

Източник: applyature.com

11. Искряща верига

Искряща верига е агенция, която помага на стартиращи и технологични компании да изградят своята марка чрез връзки с обществеността и интегрирани маркетингови програми. Агенцията предлага широк набор от услуги, които включват съдържание и социално развитие, програмно разпространение и други платени медийни методи, както и прозрения, базирани на данни, използвани при стратегическо планиране. Платформата е помогнала както на нови проекти, така и на утвърдени компании, като използва цялостни стратегически комуникации и маркетингови услуги.

Платформата успешно управлява компании в тяхната фаза преди и след ICO, като им помага да растат и да постигнат признание на пазара за своята марка. Благодарение на резултатите си те са станали партньор по избор на много проекти и бизнеси в своите маркетингови кампании.

Присъда

С това завършваме нашия списък с най-добрите маркетингови агенции, които се фокусират върху крипто бизнеса и стартъпите. Ако сте фирма, която се готви да стартира своята ICO или искате да спечелите повече за вашия крипто проект или токен, тогава изборът на услуги на една от тези агенции ще ви бъде от голяма помощ.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner