Ръководство: Как да закупите Tron (TRX) на Binance

Трон е децентрализиран протокол на блокчейна, който позволява безплатно съдържание в цял свят на технология за разпределено съхранение. Протоколът ще позволи на потребителите да публикуват, съхраняват и притежават данни в независима форма. Той позволява на създателите на съдържание да пускат, разпространяват, разпространяват и се занимават с дигитални активи, образувайки децентрализирана екосистема за забавление на съдържание.

Купете Tron на Binance днес!

Джъстин Сън, който е главен изпълнителен директор, е склонен да позиционира TRON като новата разпределена икономика в цифровите развлечения, която включва стрийминг на видеоклипове, онлайн хазарт към социални мрежи, където потребителите контролират икономиката. Извиква се криптовалутата, която работи на блокчейн TRON TRONIX (TRX).

В момента Tron се класира на 13-то място в крипто класациите с пазарна капитализация от малко над 1,3 милиарда и отчита стабилен растеж от началото на декември.

Извън борсите, където се търгува криптовалутата TRONIX, TRX може да се съхранява в портфейлите, изброени тук, които предлагат на потребителите пълен контрол над своите монети.

За да купят TRON, потребителите могат да посетят крипто борса, която позволява на крипто да фиатира покупки на TRX. Или те могат да посетят борса, която позволява на крипто обмен на крипто и да търгува друга крипто за монетата, обикновено BTC или ETH.

Купете Tron с помощта на Crypto

Търсите ли да обмените някои от вашите биткойни или етерни криптовалути за TRONIX? Обменът Binance би бил размяната, която ви идва на ум.

Следвайте следната стъпка, от която да купувате Binance.

Етап 1:

Купете Tron

Създавам Binance акаунт, ако в момента не сте регистрирани в платформата. Бърза форма ви води през процеса на регистрация. Всичко, което се изисква, е валиден имейл адрес и защитена парола. След регистрацията ще трябва да потвърдите регистрацията си, като щракнете върху връзка, изпратена до имейла, който сте регистрирали. Това завършва вашата регистрация и ви дава достъп до използването на платформата.

Стъпка 2:

Финансирайте своите Binance сметка. В този момент трябва да изпратите някои биткойни или етери към платформата. Стойността на TRX, която сте готови да получите, ви казва точно колко BTC ще изпратите на платформата.

За целта кликнете върху връзката „Фонд“, след това опцията „Депозити“, след което потърсете Bitcoin / Ether в показания списък с криптовалути.

Купете Tron

Потърсете BTC в списъка с криптовалути, предлагани от Binance, и ще бъде генериран уникален адрес за ваше използване. Трябва да копирате генерирания адрес и да изпратите в него някои биткойни от външния си портфейл или да обменяте мястото, където сте депозирали вашите крипто. Изчакайте няколко минути и вашите монети трябва да се отразят в портфейла, който сте му изпратили.

Стъпка 3:

Заменете вашите биткойни или други алткойни за TRON. За да направите това, трябва да кликнете върху връзката „ОБМЕН” до логото на Binance. На страницата трябва да намерите TRX / BTC, ако сте финансирали с биткойни или TRX / ETH, ако сте финансирали с етери. Това трябва да зареди диаграмата на двойката, върху която сте кликнали.

Купете Tron

В раздела Купете TRX под графиката, полето Цена ви показва точно частта от биткойн, която плащате за всеки TRX, който искате да купите. Използвайте полето за количество, за да въведете количеството, което сте готови да закупите. Процентните бутони помагат при попълването на полето за сумата с това колко от вашата финансирана криптовалута, депозирана на платформата, бихте искали да използвате за закупуване на биткойни. Използвайте бутона 100%, ако използвате всичките си средства. Кликнете върху бутона КУПЕТЕ TRX и изчакайте вашата монета TRONIX да бъде кредитирана в портфейла й на Binance обмен.

Купете Tron

Имайте предвид, че високите такси в биткойн мрежата са ви причинили много пари за закупуване на други криптовалути. Преместването на средствата струва много Binance а също така таксите за транзакции на борсата за биткойн също са необичайни. По-добър подход би бил използването на Ether за закупуване на вашата монета TRONIX на борсата Binance.

Изтеглете TRX в портфейла си

По очевидни причини; хакове и дори да бъдете затворени, не е препоръчително да съхранявате новопридобитите си монети на крипто борси. Да не говорим за по-малки проблеми като плановата поддръжка, която понякога може да се окаже обезпокоителна. Затова се уверете, че изтегляте TRX към сигурен и сигурен портфейл, който ви позволява да имате контрол върху вашите монети.

Добра инвестиция ли е Tron?

През последната година Tron успя да премине към своя собствена блокчейн и също така придоби BitTorrent, тъй като работи за доминиране на развлекателната индустрия. Това, заедно с други положителни събития, които се случват под формата на партньорства, обещават да повишат цената на Tron още по-високо.

Купете Tron на Binance днес!

Въпреки че през последните няколко дни цената на TRX се наблюдава в червената зона, монетата все още управлява респектираща възвръщаемост на инвестициите от началото на годината. Очаква се тази тенденция да продължи, докато се придвижваме към последното тримесечие на годината, тъй като експертите прогнозират, че крипто пазарът вероятно ще нарасне.

Promo
banner
Promo
banner