5 печеливши криптовалути с доказателство за участие – част I

С криптовалутите има няколко начина да спечелите допълнителен доход:

  • Закупуване и холинг криптовалути – като ценови скокове, така че получавате страхотни доходи. Проблемът с това е, че може да върви и в другата посока и вие губите много пари.
  • Търговия с криптовалути – опитва се да купува ниско и да продава високо. Колкото и просто да звучи това, трябва да имате подходящите знания, за да се впуснете в него.
  • Майнинг на криптовалути – това ще ви струва малко пари за закупуване на хардуерни устройства, необходими за изкарване на разумна сума пари. Макар и забавно да се направи, изборът на грешна монета може да бъде пагубен. Добрата част е, че устройството за копаене обикновено работи за повече от една криптовалута, така че можете лесно да ги разменяте.
  • Залагане на криптовалути – чрез процес, наречен Proof-of-Stake, можете да спечелите допълнителни пари, докато размествате тези криптовалути, които са загрижени за още повече печалби.

Ще разгледаме четвъртата опция в тази статия, за да научим как да спечелим допълнителни странични пари от криптовалути Proof-of-Stake.

Как работи залагането на монети?

Залагането, наричано още Proof-of-Stake, включва закупуване на конкретни монети и съхраняването им в определен портфейл за определен период, без да се харчат. Можете да го свържете с фиксиран депозит в търговска банка. Когато зададеното време изтече, можете да изберете да похарчите монетите си + лихва или да реинвестирате за повече печалби.

Въпреки че всички тези звучи интересно, има няколко минуси и плюсове, които трябва да имате предвид.

За разлика от копаенето за криптовалути, при залагането инвеститорите не трябва да купуват устройства с висока конфигурация, за да печелят. Тези пари щяха да бъдат използвани за закупуване на монети от ходл и колкото повече монети имате, толкова повече правите.

Един основен недостатък обаче е, че когато монетите са заключени за инвестиция, не можете да използвате тези средства, докато не изтече инвестиционният период. Е, тъй като парите ви са при вас, докато залагате, така или иначе можете да решите да ги похарчите, но това означава, че ще загубите всяка печалба, която бихте могли да имате, ако трябваше да държите монетите / жетоните си за този период.

Уреждане за най-добрата PoS монета

И така, как да разберете за какви криптовалути да се задоволите? Е, този въпрос, макар и много важен, няма пряк отговор. На първо място, трябва да се идентифицирате Proof-of-Stake монети, и второ, трябва да изберете онези монети, които са уважавани. За да направите това, трябва да се ангажирате с дълги часове изследвания, за да не се окажете с монети, които ще престанат да съществуват някъде по линията.

За щастие сте попаднали в правилната статия. По-долу са най-добрите предложения, можете да бъдете уверени, инвестирайки част от трудно спечелените си пари и залагайки за продължителни периоди.

Топ 5, които трябва да опитате

В никакъв конкретен ред, ето някои страхотни предложения, които смятаме, че имат страхотна репутация на пазара. Залагането на тези монети ще ви донесе процент, вариращ от 20%, 50% и дори 99% от стойността на заложените ви монети.

NavCoin (NAV)

Това е децентрализирана криптовалута, която използва peer-to-peer технология за работа, като елиминира посредниците, които са централни органи или търговски банки, които ще управляват транзакцията срещу заплащане. С Криптовалута NavCoin, никой не притежава или контролира транзакциите му и всеки може да бъде част от него.

Как да заложите NavCoin (NAV)

Това, от което се нуждаете преди всичко, е основната версия на портфейла за криптовалута NavCoin със стойността на монетите, в които искате да заложите.

За да получите някои токени на залог, трябва да закупите с помощта на fiat (EUR) или да обменяте криптовалути BTC, ETH, BNB или USDT за това на крипто борсите.

Когато първоначално изпратите някои монети в портфейла си, вашите монети трябва да влязат в незряло състояние, което изисква да изчакате около 2 часа или 240 блока, за да бъдете точни. Тогава залагането започва автоматично, без допълнителни усилия.

На всеки NavCoin заложена, получавате 5% което е 0,05 НСА годишно. Така че, за да направите нещо съществено, трябва да инвестирате нещо материално. Тук е NavCoin калкулатор за да ви ориентира колко ще спечелите с бюджета си.

За да изтеглите NavCoin Core Wallet за вашето устройство, Натисни тук.

За максимални печалби, вашето устройство, на което сте инсталирали портфейла си, трябва да бъде включено и портфейлът ви активен.

NEO (NEO)

Neo token не е просто криптовалута; това е и платформа за стартиране на децентрализирани приложения (dApps) точно като блокчейн Ethereum.

Neo, известен иначе като китайски Ethereum, е платформа, която използва блокчейн технология за автоматизиране на цифрови активи с помощта на интелигентни договори.

Как да залагате NEO (NEO) токени

Залагането на вашите NEO монети ви дава GAS, друг знак, използван за плащане на услуги в NEO blockchain. Токенът GAS също може да се търгува за други криптовалути на борсите.

Можете да залагате своите NEO токени по два начина, на борсите и в NEON портфейл.

Ако решите да заложите на борса, препоръчително е да поискате подкрепата на вашата борса дали ще получите GAS за вашите NEO на платформата. Две любими борси, потвърдени да предоставят на потребителите своите GAS награди, са борсите за криптовалути Binance и KuCoin.

Залагането с вашия портфейл NEON, от друга страна, ще изисква да инсталирате портмонето NEON на вашия компютър. Можеш Натисни тук за да получите връзката за изтегляне.

Получавате 3.34% годишно върху заложени монети. За всеки NEO, който държите, получавате 0.0980 GAS годишно. Можете да използвате NEO калкулатор за да знаете възвръщаемостта на вашата инвестиция.

С NEO нямате нужда от портфейла си активен, за да получите своите GAS награди.

Lisk (LSK)

Lisk е платформа, подобна на Ethereum и NEO. Платформата предоставя на базата на JavaScript SDK за разработчици, които разширяват функционалността, за да създадат желаното от тях приложение.

Криптовалутата Lisk (LSK) е родната валута за платформата Lisk. Тези токени могат да бъдат придобити от някои борси за криптовалути като YoBit, CoinEgg, Bit-Z, Binance, HitBTC, Livecoin и множество други. Лиск може да се търгува за долари, лири и евро. Може да се търгува / обменя и за други криптовалути.

Как да залагате рискове (LSK)

Първата стъпка да започнете да печелите някакъв пасивен доход с Lisk е да изтеглите основния портфейл за вашите LSK токени. Да направя това, Натисни тук за да изтеглите приложението си за портфейл Lisk Nano за вашия компютър.

Когато инсталирате и настроите портфейла си, изпратете в него някакъв Lisk, който сте закупили. Важно е да запазите семената си на сигурно място, така че да не загубите своите жетони.

Можете да гласувате до 33 делегати наведнъж и максимум 101 представители. Кликнете върху раздела „Гласуване“ и изберете любимите си делегати, като поставите отметки в квадратчетата пред имената им.

Гласуването ще струва 1 LSK. Колкото повече делегати гласувате, толкова повече печелите. Портфейлът Nano ще изисква потвърждение, щракнете върху „Потвърди“ и това е всичко.

Тъй като печеленето на LSK токени е свързано с гласуване за делегати, тези делегати са тези, които определят процента, който получавате от вашата инвестиция. Цената варира между 6,25% – 100% в зависимост от избрания от вас делегат. Тук е чудесен ресурс, който изброява делегатите на Lisk и процента, който плащат. Можете също да използвате калкулатор за да се знае средната възвръщаемост.

След като сте ги направили, не е необходимо да поддържате портфейла си активен, тъй като делегатите, за които сте гласували, имат възлите си за вас. За повече новини относно Lisk можете да проверите нашите Списание Lisk

ARK (ARK)

ARK предоставя на стартиращи фирми, разработчици и потребители с иновативни решения за блокчейн, създавайки екосистема от свързани вериги. Платформата ARK е сигурна и добре разработена за масово приемане и ще предоставя услугите, които потребителите и разработчиците искат и имат нужда.

Те също така са разработили технология, наречена SmartBridge, която е създадена, за да позволи на множество блокчейни да комуникират помежду си.

Токенът ARK работи на блок веригата ARK и се използва за плащане на услуги, извършени в мрежата. Можете да заложите вашите жетони за някакъв пасивен доход. За да получите някои, можете да обменяте други криптовалути за него на Binance, Bittrex, Upbit, OKEx и Cryptopia.

Как да залагаме ковчеги (ARK)

ARK използва алгоритъма за консенсус DPoS, точно както платформата Lisk, притежателите на ARK могат да гласуват по един делегат наведнъж. 1 ARK гласува за избрания от вас делегат. Колкото повече ARK токени държите, толкова по-мощен е вашият глас.

Като се има предвид това, трябва да изтеглите портфейла Core за държане на криптовалути Ark. За да разбера това, изтеглете тук.

След като сте получили правилния портфейл, изпратете своите Ark токени в генерирания адрес на портфейла и ще сте готови да заложите тези жетони.

За да започнете да залагате, кликнете върху раздела „Гласуване“ и бутона „ДОБАВЯНЕ НА ДЕЛЕГАТ“ точно в портфейла си. Изберете името на делегата, който поддържате, и кликнете върху бутона „Добавяне на делегат“.

Оттук би трябвало да видите увеличение на баланса. Всичко, от което се нуждаете, е да продължите да залагате, за да продължите да печелите.

Тук е най-добрият ресурс в мрежата, който открихме, за да изчислим какво ще спечелите от вашата инвестиция Ark. Всичко, от което се нуждаете, е да въведете сума и вашия Ark адрес, съдържащ тези символи. Трябва да видите табличен отчет за това колко печелите ежедневно, седмично, месечно и годишно.

Reddcoin (RDD)

Социална валута, за която се говори, Криптовалута Reddcoin прави виртуалните валути лесни за използване от обществеността, както те твърдят. Платформата за цифрова валута може да се интегрира безпроблемно с основните социални мрежи, правейки изпращането и получаването на съвети и малките плащания лесни, бързи и лесни.

Как да заложите вашите Reddcoins (RDD)

За да започнете, трябва да изтеглите портфейла RDD на официалния им сайт за вашия персонален компютър. Закупете няколко монети, ако вече не сте го направили, и ги изпратете в портфейла, който току-що сте инсталирали.

Монетите трябва да отнемат известно време, за да узреят, но когато стане, трябва да започнете да печелите от неизразходваните си монети.

Получавате 6.1% годишна възвръщаемост върху вашата инвестиция в Reddcoin. Така че, ако държите 100 RDD, трябва да получите допълнителни 6.183 RDD токени с първоначалния си депозит. Тук е Калкулатор за залагане на Reddcoin които можете да използвате, за да изчислите колко ще спечелите според инвестиционния си бюджет.

Заключение

Залагането не е бърза програма за забогатяване. Искате да спечелите един тон при изплащания, след това бъдете готови да инвестирате един тон. Е, хубавото е, че вашите монети са във вашите ръце с залагане. Можете да изберете да спрете по всяко време.

С нарастването на цената, докато печелите повече жетони, се увеличава и стойността (цената) на жетоните, така че това е двупосочна печалба.

Знайте, че притежавате знанията, продължете и ги приложите на практика. Повечето от тези криптовалути могат да бъдат намерени на Binance Exchange.

Promo
banner
Promo
banner