Llista d’11 empreses de capital risc Blockchain

Hi ha més de 120 empreses de capital que han invertit en projectes de blockchain. La nostra llista conté algunes de les principals empreses de capital risc de blockchain de la indústria.

Companyies de capital risc Blockchain

En l’última dècada, les empreses de capital risc han invertit en blockchain i en empreses que utilitzen tecnologia. Però la seva contribució financera a la indústria es va fer més notable en els darrers anys, quan el mercat de criptografia va començar a créixer.

Aquesta és la nostra llista d’11 empreses de capital risc Blockchain:

1. Grup de divises digitals

Fundada el 2015, Grup de divises digitals és un dels inversors de capital risc més influents en l’espai blockchain. L’empresa amb seu a Nova York dóna suport a les empreses blockchain mitjançant consultoria, xarxes i accés al capital. Ha invertit recursos més que qualsevol altre inversor en aquesta indústria. Digital Currency Group no només va ser un dels primers inversors en blockchain, sinó que també és un dels inversors més actius de la indústria digital.

Inversions notables en blockchain: Basis, Ledger, Circle, Blockchain Inc., Abra, Bitpay, Blockstack, Blockstream, Bloq, Circle, Coinbase, Ripple, Veem, Wyre, Zcash.

digtial

Font: twitter.com

2. Pantera Capital

Pantera és una inversió amb seu a Califòrnia que es va establir el 2003 i es dedica a finançar empreses de l’espai de divises digitals. Pantera no és un fons de capital risc pur, sinó més aviat un híbrid entre un fons de cobertura i un fons de risc que fan inversions inicials en empreses blockchain i també fitxes i criptomonedes..

Inversions notables en blockchain: base, cercle, port, DMarket, 0X, Bitcoin, BITPesa, Ethereum, Kyber Network, Ripple, Stream, VEEM, Zcash, Abra.

3. Blockchain Capital

Blockchain Capital és un fons de risc centrat exclusivament en el sector de la cadena de blocs. La seva primera inversió en blockchain es va fer a finals del 2013, el mateix any en què es van fundar, amb la seva inversió de la sèrie A a BTCC, la plataforma de negociació de Bitcoin més antiga fins ara. Només aquest any han invertit en més de nou startups. Blockchain Capital té la seu a San Francisco, Califòrnia.

Inversions notables en blockchain: Circle, Coinbase, Blockstream, Ripple, Bitaccess, BitGo, BitPesa, Kraken, Ripple, Abra, Circle, Coinbase, Ripple, SOFX.

Blockchain Capital

Font: blockchain.capital

4. Andreessen Horowitz

Andreessen Horowitz és una de les empreses de capital risc Blockchain més grans amb seu a Silicon Valley que no se centra exclusivament en inversions en blockchain i actius digitals. Actualment, les empreses basades en criptografia només constitueixen una fracció dels seus 4.000 milions de dòlars en actius.

Andreessen va començar a invertir en blockchain el 2013, amb una inversió àngel a Ripple, que posteriorment va tenir lloc amb un finançament inicial de Coinbase. Des de llavors, han fet gairebé una dotzena d’altres inversions en blockchain en empreses com Basis, Harbor i Chia Networks. La firma va anunciar recentment que es destinaran 300 milions de dòlars a un fons centrat en criptografia.

Inversions notables en blockchain: Basis, Coinbase, DFINITY, Harbor, Blockspring, Dwolla, Facebook, Foursquare, Polychain Capital, Robinhood, Tenfold, Tradeblock.

5. Capital del node

Una empresa amb seu a Pequín, Capital del node inverteix principalment a través d’ofertes inicials de monedes (ICO), a diferència d’altres VC de la nostra llista. Node Capital va centrar la major part de la seva inversió a Àsia, finançant prop de dues dotzenes d’inversions en blockchain en empreses xineses, incloses Fengwo i ChinaUp.com. Han estat actius des del 2017 i la seva última inversió és una startup blockchain anomenada PalletOne. El cofundador de Node és Jun Du, el conseller delegat de Cointime.

Inversions notables en blockchain: Trip.io, Huobi, Fundació Delphy, Fengwo.

6. Augmentar el CV

Augmentar el CV és un accelerador superior per a tecnologies com la intel·ligència artificial, blockchain i criptografia, amb seu a San Mateo, Califòrnia. Boost va fer més de 30 inversions en criptografia i blockchain, cosa que la converteix en una de les empreses de capital risc Blockchain més dinàmiques del món..

Inversions notables en blockchain: BlockCypher, Tezos, Ledger, Coinbase, Abra, District0x, Filecoin, Hijro, Libra, Polychain Capital, Ripio, Veem.

7. Draper Associates

Draper Associates és una empresa mundialment coneguda de capital risc de més de 30 anys, fundada pel mític inversor en risc, Tim Draper. Draper va invertir en una gran varietat d’empreses de tecnologia, fabricació i salut, així com en empreses i startups de blockchain. La seva primera inversió en blockchain es va fer el 2014, amb una inversió inicial a Augmate, una empresa de IoT i wearables dedicada a l’ús empresarial..

Inversions notables en blockchain: Coinbase, Ledger, Factom, CryptoMove, Bancor, Bitpesa, Factom, Kash, Robinhood, Tezos.

Draper Associates

Font: http://www.draper.vc/

8. Ceyuan Ventures

Ceyuan Ventures és un VC en fase inicial amb seu a Pequín, Xina, que inverteix principalment en startups del mercat asiàtic. Inverteixen principalment en empreses que se centren en les tecnologies i tenen més de mitja dotzena d’inversions importants en blockchain en empreses com Basis, Mars Finance i Trip.io. El 2014, van fer la seva primera inversió en blockchain i, després d’estancar-se el 2016 i el 2017, van agafar el ritme durant la primera meitat del 2018 fent quatre inversions.

Inversions notables en Blockchain: Basis, Mars Finance, Trip.io, OkCoin.

9. Lightspeed Venture Partners

Amb seu a Menlo Park, Lightspeed és una empresa de capital risc global a Blockchain que té sis oficines addicionals, incloses a Israel, la Xina i l’Índia. Inverteixen principalment en els sectors de consum i empreses, després d’haver-se centrat en l’acceleració de tecnologies emergents i la innovació. També són els primers inversors a BTC Xina a través de la seva sucursal xinesa.

Inversions notables en Blockchain: Basis, Blockchain Inc., Saga Foundation, BTCC, Ripple.

10. IDG Capital

IDG Capital és un fons de capital risc i de risc de diversos milions de dòlars amb seu a Nova York. Inverteixen en diverses empreses, no només en blockchain i en actius criptogràfics. IDG va realitzar la seva primera inversió en blockchain amb una inversió de la sèrie A a Ripple el 2013, tot i que normalment fan inversions de risc en fase posterior. IDG Capital va fer 13 inversions només a l’agost del 2018, fent una ronda de sèries A, B C, D i Venture Round. IDG també té una oficina per satèl·lit situada a Bangalore, Índia.

Inversions notables en blockchain: Ripple, Circle, Mars Finance, imToken.

11. Fenbushi Capital

Fundada el 2015, Fenbushi Capital és una empresa de capital risc de Xangai que inverteix exclusivament en empreses habilitades per blockchain. Fenbushi va debutar a l’escena d’inversions blockchain amb BTC Media a finals del 2015 i, des de llavors, va fer altres 20 inversions, principalment inicials, en startups de blockchain. Fenbushi es troba entre els 50 primers CV de blockchain / criptografia basats a la Xina.

Inversions notables en blockchain: Symbiont, Gem, Stream Token, Ripio, Abra, BITPages, Circle, Factom, Hijro, Libra, Parity, Streami, TenX.

Fenbushi Capital

Font: http://fenbushi.vc

Amb això, concloguem la nostra llista amb algunes de les empreses de capital risc més destacades que inverteixen en projectes de blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Our Socials
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner